Şimdi Ara

355. DÖNEM 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA ACEMİLERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
12
Favori
12.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iso_GS

quote:

Orijinalden alıntı: mert-oner

merhaba arkadaşlar benimde 15. piyade tugayı acemilik ama esas birlik hakkında hiç bişey bulamadım yardımcı olun ya

3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI MEBS A. TASMUS TB. 2 NCİ TASMUS BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL

bura nasıl biyer ya nette hiç bişey yazmıo

Ben de 3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI KH Sarıyer . . Bunlar NATO yerleriymiş. . . İngilizcesi olanları alıyorlarmış genellikle. . Benim de sadece bulabildiğim bu.

desene yandık yerini bile bilmediğim yere nasıl gitcem ben istanbulda onu anlamadım ya nette bi dede bile yok orda yapan dedeler anlatın bilelim nasıl biyermiş

• Arkadaşlar iletişime geçelim

https://www.facebook.com/erkan.dnr
  • Acemi birliği : 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA. Usta birliği : K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 2 NCİ ANA BKM.MRK.K.LIĞI DES.GR.K.LIĞI KIŞLA HİZ.BRL. / KAYSERİ KOCASİNAN / KAYSERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: namebab

quote:

Orijinalden alıntı: ysntm

Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

2 NCİ KOR.İS.A. KÖPRÜCÜ TB.KH. VE KH.HİZ.BL. / ÇANAKKALE GELİBOLU / ÇANAKKALE

hayırlısı hakkımızda :D

Eğitim Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    Esas Birliği 2 NCİ KOR. 5 İNCİ KOMD.A.K.LIĞI PİYADE BRL. / ÇANAKKALE BOZCAADA / ÇANAKKALE

Tek fark BOZCAADA :)

Hayırlısı çarsıda görüşelim :D amasyada zaten görüşücez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10hagi1089

15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

BABAESKİ MRK.K.LIĞI / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ TNK.TB.KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

ben mersinden sen?
  • Ne Amasya imiş arkadaş :) Benim de Amasya ve usta da Ankara Mamak. Adanalı olanla haberleşelim silüsü filan almaya beraber gideriz ;)
  • dudyoz D kullanıcısına yanıt
    kardeş adanalıyım bende
  • AMASYA 01 OLMUŞ :)
  • quote:

quote:

quote:

Esas Birliği 2 NCİ KOR. 5 İNCİ KOMD.A.K.LIĞI PİYADE BRL. / ÇANAKKALE BOZCAADA / ÇANAKKALE

Dediğin gibi amasyada zaten görüşücez de çanakkalede zor gibi baktım da harıtaya gelibolu avrupa yakasında ya :)

• ben sülüsü aldım. 7mayıs 13:00 de teslim olcam en geç. bu arada 83,45tl para verdilerrrrr
  • gardaşlarım usta birliği ---1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ TNK.TB.KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ----- olan var mı?
  • Arkadaşlar İstanbuldan Amasyaya gidecek kaç kişiyiz otobüs falanmı kaldırsak
  • beyler aynı saatteki uçağa binelim isterseniz pegasus'ta zaten uygun fiyatlar. şimdiden de bir yer belirleyelim, örn: havaalanında uçaktan indikten sonra zemin kattaki, veya o katta yoksa mümkün olduğunca bir üst katındaki erkekler tuvaleti önü. (zemin katta erkekler tuvaleti varsa onun önünde, kaç katlıdır kat mat var mıdır bilmiyorum ama yoksa 1. katta erkekler tuvaleti önü, orada da yoksa 2. katta erkekler tuvaleti önü... gibi) orada toplaşalım. birliğe katılmadan çarşıyı turlayalım biraz. nasıl fikir? =)
  • ERKANDONER E kullanıcısına yanıt
    Oh oh hemşeride bol :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğin gibi amasyada zaten görüşücez de çanakkalede zor gibi baktım da harıtaya gelibolu avrupa yakasında ya :)

hayırlısı ya, acemi birliğinde güzel günler gecirelim oda anıdır :) burdan gelen cok var zaten amasyaya .

• quote:

Orijinalden alıntı: hrctbn

Arkadaşlar İstanbuldan Amasyaya gidecek kaç kişiyiz otobüs falanmı kaldırsak

Ben varım istanbuldan, bişeyler tutalım artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: goki90

Acemilik : 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

Usta Birliği : 3 ÜNCÜ OR.KH.DES.GR. EMN. VE MHF.BL. / ERZİNCAN MERKEZ / ERZİNCAN

Amasya da görüşmek üzere :)

Aynı yerlerdeyiz tertip. Acemi ve ustada da.
  • ysntm Y kullanıcısına yanıt
    şuan bi arabalık insanız ama talep artarsa minibüs hatta otobüs'e kadar yolu var
  • sülüsü aldım 28 lira para verdiler 7sinde amasya'da görüşürüz tertipler. gitmeden irtibata geçelimhttps://www.facebook.com/cnyrmc

herkese hayırlı tezkereler şimmdiden
  • Arkadaslar gidecegimiz yer nasil bir yerdir? Adres falan var mi kolay bulunabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.