Şimdi Ara

355. DÖNEM 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA ACEMİLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
12
Favori
12.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    Esas Birliği K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 1 İNCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 11 İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI / İSTANBUL ÇATALCA / İSTANBUL KISA_DÖNEM ER Sınıf BAKIM
  • https://www.facebook.com/halil.oluk buda benim arkadaşlar ekleyebilirsiniz

Eğitim Birliği
    15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    Celp Grubu
    1
    Esas Birliği
    3 ÜNCÜ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KOM.YER. MEBS İŞL.BL. / ERZİNCAN MERKEZ / ERZİNCAN
    Kuvvet
    KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü
    KISA_DÖNEM ER
    Sınıf
    MUHABERE
  • NE ZAMAN TESLİM OLACAKSINIZ BEYLER. . KAFANIZDA VAR MI HERHANGİ BİR TARİH?
  • 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

BABAESKİ MRK.K.LIĞI / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucakci_

hepimize şimdiden hayırlı tezkereler :) amasya'dan sonra usta birliği Ankara-Mamak (BarışGücü)

Tertip 6 ay beraberiz :) bursadan hareket edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta ankara mamak baris gucu. 9 mayis saat 16:59 da teslim olucam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar benimde 15. piyade tugayı acemilik ama esas birlik hakkında hiç bişey bulamadım yardımcı olun ya

3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI MEBS A. TASMUS TB. 2 NCİ TASMUS BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL

bura nasıl biyer ya nette hiç bişey yazmıo
  • inşallah ayın 8-9 arası son gün teslim olcam ben

ankaraya gelenlere selamlar ankara lı olarak güzel yer ama sıcağı çekilmez kurudur havası ona göre yanınıza krem falan alın bunaltmaz ama yakar direk acımaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert-oner

merhaba arkadaşlar benimde 15. piyade tugayı acemilik ama esas birlik hakkında hiç bişey bulamadım yardımcı olun ya

3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI MEBS A. TASMUS TB. 2 NCİ TASMUS BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL

bura nasıl biyer ya nette hiç bişey yazmıo

Ben de 3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI KH Sarıyer . . Bunlar NATO yerleriymiş. . . İngilizcesi olanları alıyorlarmış genellikle. . Benim de sadece bulabildiğim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk5287

Selam Arkadaşlar,
    Esas Birlik:Kayseri Askeralma Bölge Başkanlığı Celp Grubu 1 Sınıf:Piyade Hayırlısıyla teskere aldığımız günleri görelim inşallah.Allah yardımcımız olsun

Aynıymış :)
    Amasya sonra Kayseri..
    Hayırlı olsun herkes için sonuçlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanagba

15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 1 İNCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 11 İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI / İSTANBUL ÇATALCA / İSTANBUL

bakım dio bakım ne la :D tamircimi olduk

https://www.facebook.com/gokhanagba
  • beyler hepimize şimdiden hayırlı olsun

Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

Esas Birliği49 UNCU MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / BİNGÖL MERKEZ / BİNGÖL
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso_GS

quote:

Orijinalden alıntı: tahsinofficial

selam beyler istanbul bahçelievler'de ikamet ediyorum. acemilik amasya, usta edirne süloğlu. tanışalım kaynaşalım askerde ortam yapalım, ortalığı trolleyelim. :p

dostum sarıyer 3. KOR hrf hakkında bi bilgin var mı. İstanbuldansın o yüzden sorayım dedim. . . duyduysan filan die

yok be hocam hiç bişey duymadım onun hakkında. sarıyer on numara yerdir ama:)
  • quote:

quote:

quote:

selam beyler istanbul bahçelievler'de ikamet ediyorum. acemilik amasya, usta edirne süloğlu. tanışalım kaynaşalım askerde ortam yapalım, ortalığı trolleyelim. :p

dostum sarıyer 3. KOR hrf hakkında bi bilgin var mı. İstanbuldansın o yüzden sorayım dedim. . . duyduysan filan die

İnşallah inşallah :D ÇArşıların iyi olur diolar :D

• son teslim tarihimiz 9 mayıs. peki saat kaça kadar teslim olabiliriz, bilgisi olan var mı arkadaşlar? thy'den uçak bileti bakıyorum, merzifonda havaalanı var. uçak saatleri de kalkış 23:20 - varış 00:50. pegasus'ta 9 mayısta uçuş yok, 8 mayıs'ta -sabiha gökçen'den- 08:10 kalkışlı uçak görünüyor. ne diyorsunuz sizce hangisi mantıklı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen içeriyi bilmem de dışarda piyasa güzeldir=) sen nerde ikamet ediyorsun?

• Acemilik : 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

Usta Birliği : 3 ÜNCÜ OR.KH.DES.GR. EMN. VE MHF.BL. / ERZİNCAN MERKEZ / ERZİNCAN

Amasya da görüşmek üzere :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen içeriyi bilmem de dışarda piyasa güzeldir=) sen nerde ikamet ediyorsun?

Tarsus kardeşim. .

• elazığa düşen varmı usta birliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: horkhaimer

quote:

Orijinalden alıntı: ucakci_

hepimize şimdiden hayırlı tezkereler :) amasya'dan sonra usta birliği Ankara-Mamak (BarışGücü)

Tertip 6 ay beraberiz :) bursadan hareket edicem

oo eyvallah tertip :) ekle beni facebook'tanhttps://www.facebook.com/cnyrmc :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.