Şimdi Ara

323. donem 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
153
Cevap
0
Favori
12.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15-16, belki 17. ama ne olursa olsun , sizden önceki kadro çok az, ve o gün toplam 3000 civarı giriş bekleniyor.

o yüzden, işler zaten yetişmeyecek.

eğer erken gelirseniz , o işlerin bir kısmı daha ne olduğunu anlamadan sizin üstünüze kalır.

5 ten sonraya kalmayın , kd dk yani kısa dönem devre kaybı olarak alma ihtimalleri var. en 3-5 arası mantıklı.

manisaya gelin , gülcemal usta 'dan yoğurtlu manisa kebabı yeyin,
    yeni han da nargile için , sonra da gidin askeriyeye :D
  • duş için şort getirmeniz faydanıza. hiç olmazsa yanınızda kalır.

siz şu anda farkında değilsiniz ama , banyoya giderken uygun adım ile, tüm takımla gideceğinizi haber vermekten üzüntü duyarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix

manisaya gelin , gülcemal usta 'dan yoğurtlu manisa kebabı yeyin,
    yeni han da nargile için , sonra da gidin askeriyeye :D

nargile delisi bi arkadaşım vardı, ona söyleyeyim de içi gitsin çocuğun
    o zaman 15-17 arası teslim oluyorum ve kendimi devletin şefkatli kollarına bırakıyorum
  • manisa organize sanayii gitmişti, firmamız var, şimdide askerlik için gidecem tarzanland'a
  • askeriye :D

hadi dostlarım.

gelin de , biletlerimizi verin :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix

duş için şort getirmeniz faydanıza. hiç olmazsa yanınızda kalır.

siz şu anda farkında değilsiniz ama , banyoya giderken uygun adım ile, tüm takımla gideceğinizi haber vermekten üzüntü duyarım

bunu biliyorum hocam, doğubayazıtta askerlini yapan iş arkadaşım söylemişti bunu, o yüzden dumur olmadım, şarkı söylemek olmaz heralde, fatih baba'dan hadee hadee hadee hadee 'yi söylesek garip kaçar heralde
  • haydi arkadaşlar. sorular sorun ki , işinize yarar şeyler öğrenin.
  • malesef yine bildirmek isterim ki , kısa dönemler içinde bile o kadar mal -afedersiniz- öküz kişiler çıkacak ki, deli olacaksınız.

ve gariptir , burada ne kadar gabi kadro uzun dönem olduğunu da göreceksiniz.

burası sanki seçmece.

yani . size tek hayır kısa dönemlerden, ama hepsinden de değil.
  • kantin felan nasıl hocam? mesala sigara felan var mı? varsa hepsi satılıyo mu? kantinde ürün çeşitliliği var mı? kambiyo ofisi var mı?burger king ,KFC yada McDonald's vaa mı?
  • hocam bide şu Kıbrıs işi nasıl oluyo? girişte öğreniyosunuz diyolar ya, nasıl öğrenmiş oluyoz bunu? 1ay sonra Cyprus'dasın mı diyolar yoksa şu bölüğe gidersen Cyprus'a gidiyon gibi bi şey mi var?
  • şansınıza , tekel ile yeniden anlaşma yapılmadı , ihaleyi başkası aldı.

yani içeride murattı , parlıment , lm ya da malboro içebilirsiniz.

ayrıca , yemekler konusunda canınızı sıkmayın , çünkü güzel.

+ poaça, kumru gibi karın doyuracak şeyler , bisküvi çukulata (eti nin ) var.

yani , imkanları öğrendiklerinde, aileniz , neden sızlandığınızı soracak ve siz - resmen komando yuz be. ne imkanı- diyemeyeceksiniz , deseniz de inandıramayacaksınız, size ana kuzusu muamelesi yapacaklar

kıbrıs işi : girişte usta birliğinizi söyleyecekler ve kalacaklar bir arada , gidecekler bir arada kümeleneceksiniz.

onlar yaptıracaklar.

sizin seçme şansınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 10 Ağustos 2008; 15:14:38 >
  • metropolitan-komandoyuz biz, şehirli medeni komandolarız. savaş hep dağlarda olmaz ya, leningradda olduğu gibi şehir savaşları da oluyo, biz bunun için yetişcegiz, hey gidi piyadeler heyy
  • justice-for-all

hiç güleceğim yoktu .

• şimdi diyelim kıbrıs'a gittik, yani orda allah korusun savaş çıktı, Manisa'dan gidenler orda savaşacak demek, ulan valla önemli yermiş bu Manisa'da, her asker Manisaya gidemez, değerimizi bilelim, var ki bi ışık biz de topladılar Manisaya, hey yavrum heyyy

yürü lan justice valla sırtlıcam cantayı yürüye yürüye gelecem, alışılaım yürümeye
  • allah cümlemizin yardımcısı olsun.vatan sağolsun piyadeler
  • kolay gelsin cümlemize.

askerlik sonuçta.
  • beyler manisa'da kalmamak gerekmiş bunu öğrendim, Allahım nolur gönder mi yavru vatana, çok severim ben Kıbrısı, bi güzellik yap Allahım şu kuluna
  • quote:

Orjinalden alıntı: justice-for-all

beyler manisa'da kalmamak gerekmiş bunu öğrendim, Allahım nolur gönder mi yavru vatana, çok severim ben Kıbrısı, bi güzellik yap Allahım şu kuluna

yolu aç arkandan geliyorum
  • valla iyide olsa kötüde olsa manisada kalmak benim çok işime geliyo
    umarım usta birliğide manisa olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.