Şimdi Ara

323. donem 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
153
Cevap
0
Favori
12.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemlix

saçları kestirirseniz , zaman kazanırsınız , ama orda zaten kesiyorlar.

hiç kafanıza takmayın.

gerekirse , sizin gibi biri kesecek , belki de siz birisinin saçlarını keseceksiniz.

yani , akışına bırakın :)

inanın, şu an düşünce, komedi filmi gibi geliyor o zamanlarım.

size de her ne kadar kötü gelirse gelsin , daha sonra, hatta askerde iken dahi , hatırladığınızda komedi gibi gelecek .

Alıntıları Göster
    valla zaten askeriye yani, sac çirkin olsa kim görcek, 321'lerin muhbbetinden bir bölüm aktarayım

"Ayrıca 1'inci piyade er eğitim tugayı 2007 ağustosu itibari ile ege ordudan ayrılarak edok kmtnlığına bağlanmıştır ki bu iyi bir şey değildir. neden mi denetlemelere direkt etkileyen bir olaydırki.Ege ordu ağlatıyordu edok bağırttırır. "

meşhur EDOK ha, valla al eline berber tarağı

• quote:

saçları kestirirseniz , zaman kazanırsınız , ama orda zaten kesiyorlar.

hiç kafanıza takmayın.

gerekirse , sizin gibi biri kesecek , belki de siz birisinin saçlarını keseceksiniz.

yani , akışına bırakın :)

inanın, şu an düşünce, komedi filmi gibi geliyor o zamanlarım.

size de her ne kadar kötü gelirse gelsin , daha sonra, hatta askerde iken dahi , hatırladığınızda komedi gibi gelecek .

Alıntıları Göster
    arkadaşlar Manisa ya gelecek arkadaşların listesini yaptım. dileyen ismini ve geldiği yeri yazarsa listeyi o şekilde düzenler isteyenlerle manisada buluşur girmeden görüşürüz.
    isim Geldiği yer
    1- iska İsmail KAKÇA Manisa
    2- ognemir Osman MUTLU İstanbul
    3- brainiac05 Mehmet Atalay ATEŞLİ
    4- justice-for-all
    5- tunakan07
    6- JIGSAW Melih BAŞÖREN Zonguldak
    7- playmatexx
    8- ReDThunder
    9- wapills Özgür YALDIZ Tekirdağ
    10- kavasoğlu
    11- Anakhaa
    12- Dilemma7
    13- cackler
    14- gokdeniz26
    15- barcelo Tayfun Söğütlü
    16- eskisehir26
    17- muratmanisa
    18- emrekucur Emre KUCUR
    19- djfanatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iska -- 11 Ağustos 2008; 10:51:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: justice-for-all

valla zaten askeriye yani, sac çirkin olsa kim görcek, 321'lerin muhbbetinden bir bölüm aktarayım

"Ayrıca 1'inci piyade er eğitim tugayı 2007 ağustosu itibari ile ege ordudan ayrılarak edok kmtnlığına bağlanmıştır ki bu iyi bir şey değildir. neden mi denetlemelere direkt etkileyen bir olaydırki.Ege ordu ağlatıyordu edok bağırttırır. "

meşhur EDOK ha, valla al eline berber tarağı

Alıntıları Göster
    evet. malesef.

o bizim sayfayı okuyun, sonra sorularınızı sorun . 1,5 saat daha buradayım sanıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iska

arkadaşlar Manisa ya gelecek arkadaşların listesini yaptım. dileyen ismini ve geldiği yeri yazarsa listeyi o şekilde düzenler isteyenlerle manisada buluşur girmeden görüşürüz.
    isim Geldiği yer
    2- ognemir Osman MUTLU İstanbul
    3- brainiac05 Mehmet Atalay ATEŞLİ
    4- justice-for-all
    5- tunakan07
    6- JIGSAW Melih BAŞÖREN Zonguldak
    7- playmatexx
    8- ReDThunder
    9- wapills Özgür YALDIZ Tekirdağ
    10- kavasoğlu
    11- Anakhaa
    12- Dilemma7
    13- cackler
    14- gokdeniz26
    15- barcelo Tayfun Söğütlü
    16- eskisehir26
    17- muratmanisa
    18- emrekucur Emre KUCUR
    19- djfanatik

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: iska

isim Geldiği yer
    2- ognemir
    3- brainiac05
    4- justice-for-all
    5- tunakan07

6- JIGSAW Melih BAŞÖREN ZONGULDAK

• quote:

Orijinalden alıntı: JIGSAW

quote:

isim Geldiği yer
    2- ognemir
    3- brainiac05
    4- justice-for-all
    5- tunakan07

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JIGSAW

quote:

isim Geldiği yer
    2- ognemir
    3- brainiac05
    4- justice-for-all
    5- tunakan07

OGNEMİR Osman MUTLU İSTANBUL SAAT 7:30 gibi manisada olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

quote:

Orjinalden alıntı: JIGSAW

quote:

isim Geldiği yer
    2- ognemir
    3- brainiac05
    4- justice-for-all
    5- tunakan07

OGNEMİR Osman MUTLU İSTANBUL SAAT 7:30 gibi manisada olacak.

Alıntıları Göster
    yine 321'lerden bir bölüm

"dağıtımlar %50 kıbrıs %50 manisa içi batı kışla doğu kışla tabideğişmediyse. Öğrenmeniz gereken çok şey var ama okumuş kimseler bunları bir günde ezberler uzun dönemler size poşet diyeceklerdir zorunuza gitmesin çünkü siz onların fazlasıyla zoruna gidiyorsunuz. yürüyüş çok önemli ayaklarınız ağrıyacak bir de **bu sıcaklarda** zor olabilir hepinize hayırlı teskereler"

nisan ayında sıcaktan bhsediyolar, şimdi AĞUSTOS. acaba o dönemde kaçtı derece şimdi kaç? valla işimiz zor beyler

• quote:

evet. malesef.

o bizim sayfayı okuyun, sonra sorularınızı sorun . 1,5 saat daha buradayım sanıyorum :)

Alıntıları Göster
    erdemlix bide şu Doğu kışla Batı kışla muhabbeti var, Batı'ya iyi diyolar? doğru mudur? sona kalanları Doğu'ya yollyolar felan muhabbeti var.
  • quote:

yine 321'lerden bir bölüm

"dağıtımlar %50 kıbrıs %50 manisa içi batı kışla doğu kışla tabideğişmediyse. Öğrenmeniz gereken çok şey var ama okumuş kimseler bunları bir günde ezberler uzun dönemler size poşet diyeceklerdir zorunuza gitmesin çünkü siz onların fazlasıyla zoruna gidiyorsunuz. yürüyüş çok önemli ayaklarınız ağrıyacak bir de **bu sıcaklarda** zor olabilir hepinize hayırlı teskereler"

nisan ayında sıcaktan bhsediyolar, şimdi AĞUSTOS. acaba o dönemde kaçtı derece şimdi kaç? valla işimiz zor beyler

Alıntıları Göster
    valla hava sıcaklığını söyleyim hemen ben o askeriye 5-10 dk uzaktayım ve burda evin içinde 32 derece

• quote:

Orijinalden alıntı: iska

valla hava sıcaklığını söyleyim hemen ben o askeriye 5-10 dk uzaktayım ve burda evin içinde 32 derece

Alıntıları Göster
    sıcak arkadaşlar.

ve doğu kışla daha iyidir.

ama hepiniz acemilik için batı ya geleceksiniz.

sonra manisada kalacaklar arasında doğu kışlaya gidenler daha rahat edecekler.

durum bu .
  • Arkadaşlar dışarıda toplanıp beraber hareket etmenize gerek yok. saat 14-16 arası teslim olun zaten en erken 2 saatte bölüğe kavuşuyorsunuz.
    Girişte nereye gideceğiniz belli oluyor. Kıbrıs yada manisa olur genellikle.( 400 kişiden 50 kişi manisada kaldı bizde)

zaten kısa dönem 3-4 bölük var . Bi o kadarda öğretmen astekler var.

beraber girseniz bile bölüklere serpiştiriyorlar. toplu girmeye gerek yok .

Ben 317 kdy yim. manisada yaptım 3. bölük te
    Alper harputlu bölük komutanı adam fazla kasıntı değil.

Kıbrısa gidenlerden tümen yada alayda kalanlar şanslı, taburlara gidenlerin işi biraz daha zor.
    ben kıbrısta kamboçya denen bi yer var oradaydım. 50. alay 1. tabur.
    önceki tabur komutanı manyak biriymiş namı o bırakmış. biz fazla yardırmadık zaten revirciydim.
    323 lere fazla yardırma yok . 325 lerin işi daha zor denetlemeler, tatbikatlar felan onlara vuruyor kıbrısta.
    arkadaşlar acemi birliğinin tek zor yanı çok kalabalık olması birde tören yürüyüşleri gerisi kolay. sıcağın altında tören yürüyüş çekilmiyor.
    Sizlere kolay gelsin şafağı fazla takmayın geçip gidiyor, sansınıza 2 bayram var yılbaşı var yani daha fazla yatış....

• quote:

sıcak arkadaşlar.

ve doğu kışla daha iyidir.

ama hepiniz acemilik için batı ya geleceksiniz.

sonra manisada kalacaklar arasında doğu kışlaya gidenler daha rahat edecekler.

durum bu .

Alıntıları Göster
    demek bi 45 50 vardır tugayda, zaten manisa daha sıcak ve daha soğuk olur izmire göre,

asfalt ağladı bee 323'ler, kıbrıs'a gidelim bari, bayramda ünlüler gelir zaten, eller havaya yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimtot555

Arkadaşlar dışarıda toplanıp beraber hareket etmenize gerek yok. saat 14-16 arası teslim olun zaten en erken 2 saatte bölüğe kavuşuyorsunuz.
    Girişte nereye gideceğiniz belli oluyor. Kıbrıs yada manisa olur genellikle.( 400 kişiden 50 kişi manisada kaldı bizde)

zaten kısa dönem 3-4 bölük var . Bi o kadarda öğretmen astekler var.

beraber girseniz bile bölüklere serpiştiriyorlar. toplu girmeye gerek yok .

Ben 317 kdy yim. manisada yaptım 3. bölük te
    Alper harputlu bölük komutanı adam fazla kasıntı değil.

Kıbrısa gidenlerden tümen yada alayda kalanlar şanslı, taburlara gidenlerin işi biraz daha zor.
    ben kıbrısta kamboçya denen bi yer var oradaydım. 50. alay 1. tabur.
    önceki tabur komutanı manyak biriymiş namı o bırakmış. biz fazla yardırmadık zaten revirciydim.
    323 lere fazla yardırma yok . 325 lerin işi daha zor denetlemeler, tatbikatlar felan onlara vuruyor kıbrısta.
    arkadaşlar acemi birliğinin tek zor yanı çok kalabalık olması birde tören yürüyüşleri gerisi kolay. sıcağın altında tören yürüyüş çekilmiyor.
    Sizlere kolay gelsin şafağı fazla takmayın geçip gidiyor, sansınıza 2 bayram var yılbaşı var yani daha fazla yatış....
    ama manisada kalacaklar için denetlemeler biraz canlarını sıkacak sanırım .

size en önemli tavsiyelerimden biri :

silikon taban alın bot için.

çünkü tören yürüyüşüne çok çok küfredeceksiniz :D

----------

batıkışla şehirden daha serin oluyor, bu gerçek.

ama o toz toprak içindeki rezillik , saatlerce eğitim , kitleyi idare etmek kolay olsun diye sert dayatmalar.

bunları yadırgamayı bırakacaksınız bir zaman sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 10 Ağustos 2008; 14:25:59 >

• quote:

----------

ama o toz toprak içindeki rezillik , saatlerce eğitim , kitleyi idare etmek kolay olsun diye sert dayatmalar.

Alıntıları Göster
    artık hayatın gerçekleri ile karşılaşma zamanımız geldi, o yüzden çok koymuyor bana toz toprak filan...her zaman çeşme-muğla tatil rahatlığı yaşayacak değiliz haliyle...beynimi evde bırakıp geliyorum

• quote:

----------

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix

----------

silikonu aldım hocam, 25 ytl ye maloldu ama napalım, vatklarda tmm,
    hocam şimdi günde yakaşık kaç saat prova oluyo? heralde 1 hafta oluyomuş bu provalar da günde kaç saat? sabahtan akşama kadar da olmaz dimi ?

• quote:

quote:

----------

silikonu aldım hocam, 25 ytl ye maloldu ama napalım, vatklarda tmm,
    hocam şimdi günde yakaşık kaç saat prova oluyo? heralde 1 hafta oluyomuş bu provalar da günde kaç saat? sabahtan akşama kadar da olmaz dimi ?

Alıntıları Göster
    valla bence askerde mantık gerek, o kadar kalabalık yerde düzeni saglamak gerek, otorite ve güç kullanmak gerek, gayet mantıklı. emir komuta zinciri içinde kalırsak sorun çıkmaz heralde, bi de az çok okumuş etmiş adamız, nerde nasıl davranılcanı biliyoruzdır artık.

• quote:

valla bence askerde mantık gerek, o kadar kalabalık yerde düzeni saglamak gerek, otorite ve güç kullanmak gerek, gayet mantıklı. emir komuta zinciri içinde kalırsak sorun çıkmaz heralde, bi de az çok okumuş etmiş adamız, nerde nasıl davranılcanı biliyoruzdır artık.

Alıntıları Göster
    beyler.

mantık yok burada.

burada askerlik yapmayacaksınız .

burada askercilik oynayacaksınız .

zaten acemilik süresince , kalabalık içinde herkes gibi davranın , yeter , öğrenirsiniz.

siz , bir ay boyunca sağlam kilo vereceksiniz, yorulacaksınız ve saçma sapan işler yapacaksınız .

ama unutmayın, sizi tek sevecek olanlar, diğer kısa dönemler olacak :D

çünkü içinizde torpilliler olacak , savcılar , hakimler olacak. o yüzden çok dokunamayacaklar sizlere .

zaten gelince göreceksiniz bunları.

• quote:

beyler.

mantık yok burada.

burada askerlik yapmayacaksınız .

burada askercilik oynayacaksınız .

zaten acemilik süresince , kalabalık içinde herkes gibi davranın , yeter , öğrenirsiniz.

siz , bir ay boyunca sağlam kilo vereceksiniz, yorulacaksınız ve saçma sapan işler yapacaksınız .

ama unutmayın, sizi tek sevecek olanlar, diğer kısa dönemler olacak :D

çünkü içinizde torpilliler olacak , savcılar , hakimler olacak. o yüzden çok dokunamayacaklar sizlere .

zaten gelince göreceksiniz bunları.

Alıntıları Göster
    valla hocam ben bankacıyım, bankada da sacma sapan işler yapıyoruz, herşeyi yapıyoruz. yani onun için çok farklı olmaz. ha bankada ofistesin genelde ama son 2 hafta 7 saat dışarda takım elbise kravatla bağkurluluara emeklilik kredisi pazarlamakla geçti, sıcak bayağı etkiliyodu ki bi de spor yapacaz yani, bu göbek ve ciğerle yaparsam altın madalya takacam kendime

• quote:

valla hocam ben bankacıyım, bankada da sacma sapan işler yapıyoruz, herşeyi yapıyoruz. yani onun için çok farklı olmaz. ha bankada ofistesin genelde ama son 2 hafta 7 saat dışarda takım elbise kravatla bağkurluluara emeklilik kredisi pazarlamakla geçti, sıcak bayağı etkiliyodu ki bi de spor yapacaz yani, bu göbek ve ciğerle yaparsam altın madalya takacam kendime

Alıntıları Göster
    hocam burada önemli olan tek şey ; seni nasıl kullanacakları.

hangi iş boşta ve sen hangisine uygunsun.

evet. çok iyi bir spor maratonu olacak.

arkadaşlar son 1 saatim. bana sorular sorun ki , ben de size uygun açıklamalar yapayım.

• quote:

arkadaşlar son 1 saatim. bana sorular sorun ki , ben de size uygun açıklamalar yapayım.

Alıntıları Göster
    quote:

hocam şimdi 12 sinde teslim saatimiz kaç olsun tahmini?????? 15ten sonrası iyi mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

quote:

hocam şimdi 12 sinde teslim saatimiz kaç olsun tahmini?????? 15ten sonrası iyi mi???

Alıntıları Göster
    hocam bide şu banyo işi nasıl anlatsana? duş için şort felan getirmek gerek mi? hocam bide şu banyo işini anlat, hamam tarzı mı yoksa duş mu? şort felan getirelim mi duşa?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.