Şimdi Ara

323. donem 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
0
Favori
12.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manisa mı Kıbrıs mı diye bize mi soruyolar yoksa bizim bu kısa uzun muabbeti gibi şansına mı oluyo o iş???
  • Orjinalden alıntı: erdemlix

gelirken , makas, tlf, kolonya falan getirmeyin .

----------

sivil olarak da bir kot , 2-3 tşört yeter. + sivil ayakkabınız .

fazla eşya getirmeyin

size zaten atlet don bot vb verecekler.

bir de gece yatmak üzere bi şort ve tişört getirmeniz faydanıza olur.

burada çok kirlenecek ve çok az banyo imkanı bulacaksınız.

benim tahminim , acemilik boyunca 4 defa falan.

o yüzden , lüks bir yere geliyormuş gibi hazırlanmayın ve fazla eşya getirmeyin.

üstad ayvayı yedik yani ha
  • arkadaşlar , girdiğinizde , size söyleyecekler.

kıbrıs olanlar, yemin töreniyle dağılacak ,

bu arada , buranın en bela bölüklerini yazmak isterim.

eğer bu bölüklere düşerseniz , çok dikkatli olmalısınız .

2-4-6-9-11

bunlar kıl. ona göre
  • aslında enteresan bir zaman.

kıbrıs a gidecekler için , geldikleri zaman çok iyi .

ama manisada kalacaklar için , kışı burada , spildağının eteğinde geçirmek zor olacak.
  • Orjinalden alıntı: erdemlix

aslında enteresan bir zaman.

kıbrıs a gidecekler için , geldikleri zaman çok iyi .

ama manisada kalacaklar için , kışı burada , spildağının eteğinde geçirmek zor olacak.

biz bu şansla kıbrıs'a değil osetyaya gideriz ak
  • arkadaşlar orada kendimize bir kabul toplama merkezi oluştursak olmaz mı????? gezelim tozalım, mümkün olduğunca da aynı yere düşmeye çalışalım filan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix

arkadaşlar , girdiğinizde , size söyleyecekler.

kıbrıs olanlar, yemin töreniyle dağılacak ,

bu arada , buranın en bela bölüklerini yazmak isterim.

eğer bu bölüklere düşerseniz , çok dikkatli olmalısınız .

2-4-6-9-11

bunlar kıl. ona göre

Orda dikkat etmemiz gerekenler hakkında da bilgi verebilir misin? Mesela 2. bölüğe düştük diyelim..!! :)
  • Erdem çavuşum oraya gelirken evrak olarak sınava girdiğimiz yerden verilen sarı dosya var onu getiriyoruz birtek değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: brainiac05

hocam birlik ve oradaki yaşam hakkında ne biliyorsanız dökülün allah aşkına ben de bilet işini ayarlayayım bari, istanbuldan hangi otobüs firması ile gitsem acaba, ne önerirsiniz???

tertip bende istanbuldan biniyorum.ANADOLU turizmden aldım bileti.saat 23:00 te.sabah 7:30 gibi orda oalcakmış.ondan daha geçi saat 23:30-24:00
    daha da geçini bulamazsın dediler.
  • arkadaşlar ben antalyadan geleceği gece 12 manisa metro otobüsüne direk aldım sabah orada olacağım var mı antalyadan filan giden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ognemir

tertip bende istanbuldan biniyorum.ANADOLU turizmden aldım bileti.saat 23:00 te.sabah 7:30 gibi orda oalcakmış.ondan daha geçi saat 23:30-24:00

00.30 da gebze feribot iskelesinden bineceğim metro turizm otobüsüne ben de...tahmini olarak max. 8.30da orda olurum ben de...
  • arkadaşlar , bizim 321 lerin konusuna bakarsanız, ben de toplanmak için gişimlerde bulunmuştum.

ama kimse gelmedi :D

bu kıl bölüklere düştüğünüzde ;

acemi iseniz , yapacağınız birşey yok, zaten o kargaşada , göze batmadan bitirirsiniz.

eğer kadro olarak manisada kalırsanız ve bu bölüklere düşerseniz , dikkatli olacaksınız , göze batmayacaksınız ,

zaten kalabalık olacağınız için uzun dönem kıl kişiler sizi ezmeye çalışamazlar. birlik olursunuz zaten .

durum bu .
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22479785/tm.htm

bu bizim 321 manisa konusu.

tavsiye ederim incelemenizi.
  • Arkadaşlar dışarıda toplanıp beraber hareket etmenize gerek yok. saat 14-16 arası teslim olun zaten en erken 2 saatte bölüğe kavuşuyorsunuz.
    Girişte nereye gideceğiniz belli oluyor. Kıbrıs yada manisa olur genellikle.( 400 kişiden 50 kişi manisada kaldı bizde)

zaten kısa dönem 3-4 bölük var . Bi o kadarda öğretmen astekler var.

beraber girseniz bile bölüklere serpiştiriyorlar. toplu girmeye gerek yok .

Ben 317 diydim manisada yaptım 3. bölük te
    Alper harputlu bölük komutanı adam fazla kasıntı değil.

Kıbrısa gidenlerden tümen yada alayda kalanlar şanslı, taburlara gidenlerin işi biraz daha zor.
    ben kıbrısta kamboçya denen bi yer var oradaydım. 50. alay 1. tabur.
    önceki tabur komutanı manyak biriymiş namı o bırakmış. biz fazla yardırmadık zaten revirciydim.
    Fazla yardırma yok 323 ler. 325 lerin işi daha zor denetlemeler, tatbikatlar felan onlara vuruyor kıbrısta.
    arkadaşlar acemi birliğinin tek zor yanı çok kalabalık olması birde tören yürüyüşleri gerisi kolay. sıcağın altında tören yürüyüş çekilmiyor.
    Sizlere kolay gelsin şafağı fazla takmayın geçip gidiyor, sansınıza 2 bayram var yılbaşı var yani daha fazla yatış....

• quote:

Orjinalden alıntı: brainiac05

quote:

Orjinalden alıntı: ognemir

00.30 da gebze feribot iskelesinden bineceğim metro turizm otobüsüne ben de...tahmini olarak max. 8.30da orda olurum ben de...

orda görüşürüz.zaten uzaktan daha belli olacaz.kafalar kel.sudan çıkmış baliklar gibi sağa sola çırpınacaz

• inanın, burada kimse birbirini tanımayacak.

acemiliğin 3. haftasına kadar şok u atlatamayacaksınız.

bu klasiktir.

artık askersiniz.

bunu belleyin iyice. ve rafa kaldırın sivili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 10 Ağustos 2008; 13:50:07 >
  • hocam saçları napalım? öyle çok uzun değil ama asker saçı da değil. orda hallederler dimi? ASAL'da da öle yazıyo, birliğinizde berber var, dışarda kestirimeyin diyo.
  • valla ben de bilmiyorum şu saç meselesini, pazar günü buralarda kuaförler kapalı...yarın sabah kestirmeyi düşünüyom saçları, veya orda mı kestirsem diye düşünüyorum...birliğin içinde veya orada bi kuaförde...
  • ben kestirdim.üstleri 4 numaro yanları da 3-2 yater.
  • saçları kestirirseniz , zaman kazanırsınız , ama orda zaten kesiyorlar.

hiç kafanıza takmayın.

gerekirse , sizin gibi biri kesecek , belki de siz birisinin saçlarını keseceksiniz.

yani , akışına bırakın :)

inanın, şu an düşünce, komedi filmi gibi geliyor o zamanlarım.

size de her ne kadar kötü gelirse gelsin , daha sonra, hatta askerde iken dahi , hatırladığınızda komedi gibi gelecek .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.