Şimdi Ara

323. donem 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
12.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İÇERİDE BERBER YOK SİVİLDE ANLAYAN BİRİSİ KESMEYE ÇALIŞIYOR SADECE İLK GİRİŞTE KAYIT YAPILAN YERDE BERBERHANE VAR
  • paşa traşı ypatırayım o zaman bende, adım Çağdaş, Bornova'dan, TUNAKAN07 gibi kendimi tarif etmem gerekirse Terminatör, Rambo,Rocky ve Batman karışımı fiziken, tip olarak da ne bilim bi Brad bi Antonio bi David bi Luis Figo gibi bi adam işte, adam gibi adam yani bende 4 gibi orda olcam ailem bırakacak çocuk gibi olcaz ak-47

çıkıp hava alalım böyle sivil sivil Russian İnstitute'e de gidelim, iskenderun'a gidecek olan diorain'e ithaf ediyorum bu gidişimi
  • arkadaşlar nerelerdesiniz herkes yola cıktı sanırım, ben hala memleketteyim 10 gündür alkol koması halinde geziniyorum, ayılamıyorum artık :)
    yarın buluşlabileceğimiz yeri ve saati belirleyelim hadi, yokmu manisayı bilen biri
  • tertip ayıl artık :))
    ben bu gece 23:00 te çıkıyorum.çok az kaldı
  • bu gece 00.30 gibi gebze-eskihisar feribot iskelesinin oradan 193 nolu metro turizm otobüsüne bineceğim...bu da tahmini 8-8.30 gibi manisa otogarda ineceğim anlamına geliyor, o saatlerde veya birkaç saat sonra gelebilecek arkadaşlar varsa buluşalım derim, birlikte daha kolay adapte olabilir insan...
  • arkadaşlar bir de merak ettim de, şimdi normal cüzdanlarımızı götüremiyoruz sanırsam değil mi????? sadece nüfus cüzdanımızı mı alacağız yanımıza bu koşullarda?????
  • ben yarın sabah 7:30 gibi otogarda olacam.1.80 boylarında esmer birini aval aval bakınırken görürseniz osman deyin yeter :))
    77 kilo civarındayım.saçlarım biraz dökülmüş gibi görükebilir.herkese iyi yolculuklar.
    yeşil beyaz çizgili bi tişörtüm olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 11 Ağustos 2008; 20:51:51 >
  • ben de lacivert puma tshirtlü, kırmızı-siyah çantalı, portakal rengi şeritleri olan ayakkabılı, 1.85 boylarında bir şekilde etrafa acaip acaip bakan bir arkadaş olacağım, çok rahat bulabilirsiniz beni de orada...
  • dostlar hepiniz yoldasınız galiba ben yakında olduğumdan yarın akşam teslim olcam.
    bugün fırsatım olmadı eğer fırsatım olsaydı manisada han diye bi yer var orda buluşur takılırdık. neyse yine okuyon olursa msjmı orda yada otogarda toplanırız
  • yarın artık rastlarsak birbirimize yüzyüze konuşuruz, hey gidi piyadeler heyy

kim geliyor?

323 dönem acemi piyadeler, tugayın veletleri, tosbağaları, çömezleri, poşetleri

orda toplamaa çalışalım olursa forum ekibini

adım Çağdaş tanıyım beni imi
  • beyler bende 1 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI-MANİSA ya dustum 30 ağustosa metro turizimle sabah saat 05.00 de yola çıkıyorum saat 3 gibi orda olcam bu arada giderken yanınızda neler goturuyosunuz
  • Hala askerim, Manisada acemilik yaptım, usta birliğinde anlatılanlara göre kıyasladığımda pek güzel bir yer değil, hazırlıklı olun, hepinize Allah sabır versin. Denetim durumları herzaman olur, eğitim pek yoktur, fakat git gel git gel adamı bezdirir.
  • arkadaşlar benim acemilikl cuma günü bitti.

şimdi usta birliğine kıbrısa gideceğim
    12.09.2008 de
    kıbrısta 39. MKNZ. Tüm. 49. P.A.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.