Şimdi Ara

323. donem 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
12.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR EN ÖNEMLİ ŞEYLERDEN BİRİ... EVET İZMİR YOLUNDAKİ BATI KIŞLA OLUYO.AMA ÇOK GEÇ KALMAMAYA GAYRET EDİN TESLİM SAATİ OLARAK.DOĞU VE BATI KIŞLA OLARAK İKİ BÖLÜME AYRILIYO.BELLİ BİR LİMİTİ VAR BATI KIŞLANIN VE ORDAN BAŞLANIYO.SAYI DOLUNCA DOĞU KIŞLAYA AKTARILMAYA BAŞLANIYOMUŞ SANIRIM.ABİM 2 GİBİ TESLİM OLMUŞTU VE BATIDA KALMIŞTI...
    UMARIM SİZLERE YANLIŞ BİLGİ VERMEM.YOKSA GİDİNCE Bİ KULAK ÇINLAMA SAHİBİ OLABALİRİM
  • arkadaşlar.

çavuşlarınız 321 ler in konusu :http://forum.donanimhaber.com/m_22479785/tm.htm

size diyeceğim : arkadaşlar, çekebileceğiniz en kötü plakalardan birini çektiniz malesef.

--------------
    geç kalmanız daha iyi. 5 te önce gideyim derseniz, üzerinize iş yıkılır.

çavuşunuz olarak açık söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 10 Ağustos 2008; 11:44:27 >
  • benim abimde manisa batı kışlada yaptı, bende oraya gidiyorum nasıl iş anlamadım. Ama yemin törenine gitmiştim manisaya çok beğenmiştim orasını bakalım bizim şansımız nasıl gececek
  • Aday No 81048
    Adı ve Soyadı ÖZGÜR YALDIZ
    Baba Adı OSMAN
    Doğum Yeri YOMRA
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA

11 AGUSTOS TEKIRDAĞDAN GECE HAREKET EDECEM İZMİRE TEKIRDAGLI ARKADAŞ WARSA ozgur@mobindir.net adresinden bana ulaşabilir
  • arkadaşlar Manisa şehir olarak bence güzel 2002 den beri manisada oturuyorum önceleri pek sevmiyordum izmirden taşınmıştım buraya. Ama artık iyice alıştım. Neyse diğer arkadaşarın da dediği gibi 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI batı kışla oluyor ve galiba fazla kalanları doğu kışlaya yolluyolarmış.

buraya gelmek için izmir tarafından gelenler otobüs manisaya girince YSE durağında insin. Hiç otogara gitmeye gerek yok. Yse durağından yürüyerek 5-10 dk içinde batı kışlaya varıyorsunuz. Ama ben girmeden gezcem derseniz otogarda inip geze geze yukarıya doğru gelirseniz 20-30 dk da varırsınız.
  • Ben izmire geçicem arkadaşlkar var orda 3 gibide manisa otobüslerine binicem. senin dediğin yse duragına kaç dakikada varırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDThunder -- 10 Ağustos 2008; 11:54:09 >
  • Selam arkadaşlar bende 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA 'ya geliyorum.orda buluşmak üzre.
    Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
  • izmir bornavadan çıktıktan sonra yarım saate otobus dediğim yere varıyor.
  • MANİSA İL J. K.LIĞI MANİSA
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Er
  • ben 12sinde sabah 9 uçağıyla istanbuldan-izmir'e uçuyorum, h.limanından araba alıp manisaya bırakacak. saat 12 gibi manisada olmuş olurum. 3 saat kadar takılıp öyle teslim olucam.
  • gerek yook.

erken gelince elinize bişey geçmeyecek .

siz bilirsiniz.
  • hocam sen galiba orda yapıyorsun az anlatsana nasıldır neler yapıyosunuz. Biz neler yapalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix

gerek yook.

erken gelince elinize bişey geçmeyecek .

siz bilirsiniz.

kaçta gitmemizi tavsiye edersin.
  • 5 gibi girin. kalabalıkla birlikte.

zaten emin olun gece 3-4 e kadar sürecektir işlemler
    çünkü 18 gün askerlik yapacak öğretmenler de gelecek.

benim tahminim, hocalar 1500 kişi civarı

kısa dönemler de 1500 ü geçebilir diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 10 Ağustos 2008; 12:51:33 >
  • arkadaşlar.

kapıdan girdiğiniz anda, size söyleyecekler manisa da mı kalacaksınız yoksa kıbrıs a mı gideceksiniz.

kıbrıs çok daha iyidir.

ama bir kısmınız burada eğitim çavuşu olarak kalacaksınız .
  • gelirken , makas, tlf, kolonya falan getirmeyin .

----------

sivil olarak da bir kot , 2-3 tşört yeter. + sivil ayakkabınız .

fazla eşya getirmeyin

size zaten atlet don bot vb verecekler.

bir de gece yatmak üzere bi şort ve tişört getirmeniz faydanıza olur.

burada çok kirlenecek ve çok az banyo imkanı bulacaksınız.

benim tahminim , acemilik boyunca 4 defa falan.

o yüzden , lüks bir yere geliyormuş gibi hazırlanmayın ve fazla eşya getirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 10 Ağustos 2008; 13:18:26 >
  • 193 numaralı Metro Otobüsüyle manisaya doğru yola çıkacağım arkadaşlar pazartesiyi salıya bağlayan gece saat 00.30'da otobüse binmiş olacağım...
  • Merhaba arkadaşlar bende manisa yolcusuyum... gaziantepten bayaa uzak kalıyor ama olsun sonuçta 6 sene muğlada ögrenciydim :)

Oranın nasil oldugu konusunda bilen birisi açıklama yaparsa sevinirim... kimisi kötü kimisi iyi diyor da sonuçta bu askerlik... iyisi kötüsü olmaz... "emret komutanım" cümlesini kullanmadan askerlik olmaz :)
  • görüşürüz gençler salı günü, bornova^dan manisaya geçmek kasıyo adamı
  • işte yazıyorum arkadaşlar .

ben şu an batıkışlada , yani sizin geleceğiniz yerde çavuş um. 321 kd.

-------

dağıtımda kıbrıs a düşenler şanslı.

manisada kalanlar ise kalabalık olacaklar ve çok sıkıntı çekmeyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 10 Ağustos 2008; 13:21:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.