Şimdi Ara

BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI BALIKESİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
24.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Statüsü Yedek Subay

Branşı BAKIM TK.K.

Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI BALIKESİR

Kimler var Balıkesir Bakım Okuluna gidecek?

Nasıl bir yerdir?

Acemiliğimiz 3 ay mı sürecek?

18günden sonra ne kadar izin var? İLk 3 ay maaş alamayacak mıyız? Sonra meslek kurası çekiyor muyuz?

Nasıldır acemiliği?_

yapan varsa bilgi verirse sevinirim.

• HASAN KARDESİM BENDE AYNEN SENİN GİBİ AYNİ YERE DÜSDÜM VE AYNİ SORULARİN CEVABINI BEKLİYORUM UMARİM BİRİLERİ GELİRDE BİZİ AYDINLATİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: isomiso

HASAN KARDESİM BENDE AYNEN SENİN GİBİ AYNİ YERE DÜSDÜM VE AYNİ SORULARİN CEVABINI BEKLİYORUM UMARİM BİRİLERİ GELİRDE BİZİ AYDINLATİR

yedek subay mısın?

meslek nedir?
  • Selamlar,

BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI BALIKESİR bende yedek subay olarak burada yapacağım. forumda gördüğüm kadarıyla Türker Kaya , Cengiz Güler,burakdi isimli birkaç arkadaş var. Umarım onlar da bu sayfayı farkederler de bir şekilde konuşuruz.

Ben makina mühendisiyim.

Öğrendiğim kadarıyla kısa dönem erliğe göre nispeten daha rahat bir yermiş. Koğuş olsun yemekler olsun eğitim olsun etrafındakiler hep üni mezunu olduğu için çok daha iyiymiş. Balıkesirin İzmir tarafından girişindeymiş. İlk 3 ay eğitim, maaş yok daha sonra türkiyenin çeşitli yerlerine dağıtım oluyormuş. Sınıf arkadaşım burada yapmış ondan aldığım bilgiler şimidlik bunlar. Daha fazla bilgi alabilirsem yazarım.

Hayırlısı olsun,

Saygılarımla,
  • EVET BENDE MAKİNE MÜHENDİSİYİM SİMDİLİK COK SAOL TROOPER84 bende araştiriyorum balıkesir cayirhisarda google earthen bakdımda baya büyük bi yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isomiso -- 10 Ağustos 2009; 2:15:27 >
  • Çok soru var, mesela yemekler firma tarafından mı veriliyor, yoksa erler mi yapıyor?

Hep üni mezunu mu herkes? Eğitimi kısa dönem çavuşlar mı yaptırıyor? 3 ay bizi çok sıkacaklar mı? Rahat mı olacak? 18 günden sonra kaç gün izin veriyorlar?

son 2 ayda , aynen er gibi mi oluyor? Yani asteğmen gibi hadtasonu tatil mi?
  • levazım 18gün yaparken , benzer görevi üstlenen ordu donatım yeni adıyla bakım niye 3 ay?
  • herkese selamlar hepimize hayırlı olsun bende makina müh. (Türker Kaya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misfortunester -- 10 Ağustos 2009; 2:42:38 >
  • şimdi bizim bu bakım tk meslek kurasımı oluyor
  • ŞİMDİ BİZ MAKINE MUH OLARAK 18 GÜNMÜ EGİTİM GÖRECEZ YOKSA NORMAL YEDEK SUBAY EGİTİMİMİ GÖRECEZ? ANLAMADIM YA
  • Branşınızda Kol K., Tk.K, tankçı, topçu vb şeyler yazıyorsa 3 ay eğitim alacaksınız.
    branşta bir meslek yazıyorsa ve polatlı yada istanbul küçükyalı çıkmışsa meslek kurasıdır sadece 18 gün sonra rütbeye haiz olacaklardır...
    sizlerde 3 ay sonra tahminen 29-30 ekim gibi(o haftanın cumasında) asteğmen olup kıtalara dağışacaksınız...

eğitimlerinizde 3 ay olacağından birazcık ağır olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak54

Branşınızda Kol K., Tk.K, tankçı, topçu vb şeyler yazıyorsa 3 ay eğitim alacaksınız.
    branşta bir meslek yazıyorsa ve polatlı yada istanbul küçükyalı çıkmışsa meslek kurasıdır sadece 18 gün sonra rütbeye haiz olacaklardır...
    sizlerde 3 ay sonra tahminen 29-30 ekim gibi(o haftanın cumasında) asteğmen olup kıtalara dağışacaksınız...

eğitimlerinizde 3 ay olacağından birazcık ağır olabilir

Branşı: BAKIM TK.K

Biz ORDUDONATIM mışız:d

Ya Wikipedia da da yazıyor, eniştem de dalga geçti, ORDUDONATIM Hamile kadınlardan bile sonra cepheye gider diye eheuuehue :D

Yemekleriwww.yemekci.com veriyor , bu süper işte :)

• K.K. LOJ. K. MÜHT. K. 4'ÜNCÜ MÜHT. K. YRDC. 43'ÜNCÜ MÜHT. BL. K.LIĞI BALIKESİR

KISA DÖNEM ER
  • Arkadaşlar daha önce de söylediğim üzere ben de oraya uzun dönem yedek subay olarak çıktım. 317. dönemde aynı yerde yapmış sınıf arkadaşım ile bu akşam buluşacağız. Sormak istediğiniz soruları hatırlayabildiğim kadarıyla sorarım :)

Eğitimi rahatmış, teğmen olduğun için çok fazla kasmıyorlarmış. 4 hafta erlik eğitimi sonra subaylık dersleri başlıyormuş. Tk. k. takım komutanı demekmiş. Sizin altınızda belirli bir sayıda eleman olacak ve onlardan sorumlu olacaksınız. Önemli olan branşınızmış. Benimki Emn. ve Muh. Tk. K yani emniyet ve muhafız takım komutanı. Ben emniyet ve muhafızlıktan sorumlu olacağım ve 3 ay sonra Türkiyede bu kola sahip yerlere atanmam mümkün. Bunun atanma listesinde İzmir Ağır Bakım da var Hakkari de var İstanbul da var Ankara da. 3 ay sonra çekeceğimiz kura ile alakalıymış :) İlk 1 aydan sonra haftasonları ctesi ve pazar çıkacakmışız. sadece 1 kişi nöbetçi kalacakmış. Özel izinle izmire gelmek bile mümkün oluyormuş ki 2 saat mesafe. Balıkesirde zaten yapacak pek bişi yokmuş..
    Aklıma gelenler şimdilik bunlar arkadaşlar... Ben İzmir'liyim ve İzmir'den geleceğim. Sizler nerelerden geliyorsunuz?

• Yani 2 gün çıkıyorlar dışarı öyle mi?

Ben BAKIM TAKIM KOMUTANI imişim. Bunu da sorar mısın? Makine Mühendisiyim ben.

Dağıtım Nerelerde var acaba?

18 gün acemilik bittiğinde spor falan azalıyor dersler oluyor sadece öyle mi?

Ben İstanbul Büyükçekmece den geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 10 Ağustos 2009; 12:06:57 >
  • Öncelikle acemilik 28 gün yani 4 hafta, ondan sonra yemin var ve yazılı eğitimler başlıyormuş. Aralarda sınav da yapıyorlarmış. 28 günden sonra sporu zorunlu değilmiş ama günde 2 saat spor saati varmış. Bu aralıkta istersen otur istersen spor yap yani serbestmişiz. Rahat olacaksınız hiç kafanıza takmayın herşey güzel olacak diyor arkadaşım.Senin Dağıtım yerlerin İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli,Bolu, Kocaeli, Ankara, Erzurum, Elazığ, Adana, Diyarbakır, Kıbrıs olabiliyormuş.
  • Aday Nu. 30357
    Adı ve Soyadı ABDULKADİR IŞIK
    Baba Adı
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI BALIKESİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: trooper84

Öncelikle acemilik 28 gün yani 4 hafta, ondan sonra yemin var ve yazılı eğitimler başlıyormuş. Aralarda sınav da yapıyorlarmış. 28 günden sonra sporu zorunlu değilmiş ama günde 2 saat spor saati varmış. Bu aralıkta istersen otur istersen spor yap yani serbestmişiz. Rahat olacaksınız hiç kafanıza takmayın herşey güzel olacak diyor arkadaşım.Senin Dağıtım yerlerin İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli,Bolu, Kocaeli, Ankara, Erzurum, Elazığ, Adana, Diyarbakır, Kıbrıs olabiliyormuş.

cep telefonu getirelim mi bir de ? :)

Biz birbirimizi bulalım orada hasanmerto@mynet.com a mail atar mısın ben de özle mesaj yok :) tanışalım oradan :)
  • kısa dönemler dağıtımda balıkesir içindemi kalıyor yoksa yakın birliklere mi gönderiliyor?? bilgisi olan?

(bursadan geliyorum) - kısa dönem- BALIKESİR BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkryder -- 10 Ağustos 2009; 13:05:23 >

• BALIKESİRE AZ KİŞİ GİDİYOR FORUMDAN SANIRIM;
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.