Şimdi Ara

BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI BALIKESİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
24.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Adı ve Soyadı DEMRE YİĞİT ALKAN
    Baba Adı ALİ
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Bakım
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı BAKIM TK.K.
    Kabul Toplama Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI BALIKESİR

kardes bende balıkesıre cıktım ozelden msn ve nomu vereyımmı
  • selam herkese.. BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI BALIKESİR (KISA DÖNEM) SERKAN GÜLMEZ

TERTİPLER NERDESİNİZ YA KISA DÖNEM BİR ELİN PARMAKLARINI GEÇMİYO..

YARIN SAAT 2-3 GİBİ KISMETSE TESLİM OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM EĞER CVP GELİRSE OTOGAR CİVARINDA BULUŞMA AYARLAYA BİLİRİZ TEEFONUM GECE 1-2 YE KADAR AÇIK OLACAK 05303302282

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDEYİM.. SABAH 6 DA İSTANBUL OTOGARDAN HAREKET EDİCEM... KISMETSE...

ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN HAYIRLI TESKERELER ARKADAŞLAR...
  • Selamlar.

Uzun dönem olarak gidiyorum bende.
    Sınıfı : Muhabere
    Muv. Özelliği : (BKM-005) TRT.ARÇ.TAM.ÇVŞ.

şeklinde yazmakta.

Aynı yere düşen, orada olan, veya orada askerliğini yapmış arkadaşların fikirlerini öğrenmek isterim.

Herkese şimdiden hayırlı teskereler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenze

Selamlar.

Uzun dönem olarak gidiyorum bende.
    Sınıfı : Muhabere
    Muv. Özelliği : (BKM-005) TRT.ARÇ.TAM.ÇVŞ.

şeklinde yazmakta.

Aynı yere düşen, orada olan, veya orada askerliğini yapmış arkadaşların fikirlerini öğrenmek isterim.

Herkese şimdiden hayırlı teskereler.

slm frenze bende uzun dönem gidiyorum daha sülüsü almadığımdan sınıfımı felan bilmiyorum ama sevk tarihin ne zaman yasin_tcl_1989@hotmail.com ekle tanışalım istersen
  • BENDE
    TRT. ARC.TAM.ÇCŞ
    yAZIYOR BU NE ANLAMA GELİYOR..
    biLENVAR MI ?
  • kısa dönemler için çok sıkıntılı bir yer, erlerle beraber kalıyorsunuz psikopat dolu. Ağzı yüzü morarmış kısa dönemler görüyordum.

Asteğmenler için sıkıntı yok zira, erlerle filan muhattap olmuyorsunuz,i kendi yatakhaneniz falan var. Çok farklı yerdesiniz.

Yemek ve yatak olayları epey iyi, yemeği özel şirket yapıyor , çok güzel yemek...

Duş da 24 saat var, o da iyi.

Tek sıkıntı kastırıyorlar, yani düşünün sizi bir kampa aldılar, orada sürekli spor , eğitim yaptırıyorlar.

78 gün sonun kas falan yapacaksınız.

Sinirlerinize hakim olun, komutanlara sabredin rahat edersiniz... Yok ters cevap falan verirseniz, sevilmezseniz biraz sıkıntılı olur...

Bitirip gidin işte.

Hiç fazla sesinizi çıkarmayın sivrilmeyin, öyle bitirip gidin.

İster spor kasıp hergün barfiks çekip , ders çalışıp dereceye girip, İstanbul, İzmir seçin, ister yatın 78 gün, kura çekin.Kurada az olmakla birlikte, Tunceli , Bingöl, Ağrı Patnos falan var.. Toplamda 6-7 kötü yer var diğerleri iyi

• Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı Bakım
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı BAKIM TK.K.
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI
    - BALIKESİR
  • ben bedelli gidiyorum önümüzde ki ay nası bir yer iyimi ? Yanımda kitap götürsem bir sorun olur mu ?

BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/BALIKESİR MERKEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alucard:. -- 6 Eylül 2018; 16:27:4 >
  • Bitmez dediğimiz askerliğin üzerinden 12 yıl geçmiş. Eski mesajlarımdan foruma geldim öylesine. Rahat olacaksınız diyen arkadaşa 12 yıl sonra cevap vereyim ebemizi ağlattılar ne rahatı.

• İki gün oldu açıklananı asker sevk sonucu. Balıkesir bakım eğitim kara komutanlığı. Şuan dağıtım durumlar nedir? Rahat bir yer mi? Telefon sokan bir súü arkadaşlarım oldu tabi farkli birlikler. Eğitim heryerde aynıdır zorlar orada yapacak birsey yok ama yatma olsun, duş alma, yemek durumları nasıl eğitim sonrası rahat edebilir miyiz? Önemlisi dağıtım umarim dogu yerler olmaz. Tecrubeli arkadaslar detayli bir tecrubeleri anlatabilir mi?

Balikesire gelecek arkadaşlar adım faik 10 agustos teslim tarihi. Umarım forumdaki arkadaslarla bulusuruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.