Hocam kaç gün sürdü bu işlemler ? Bi de faturasız olarak hiç bi paket seçmeden direkt TT'ye geçebiliyor muyuz yoksa illa faturasız da olsa bir paket almamız gerekiyor mu ? Arayarak mı hallettiniz her şeyi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 23 Kasım 2024; 12:32:56 > |
15 Kasım 2024 İtibariyle AltınFestival 20GB 310TL | A.Festival 40GB 410TL | A.Festival 60GB 490 TL (2. sayfa)
-
-
turkcellden telekoma geçmek 2 gün sürdü boş hat aldım faturasız paketsiz. bayiler 3 ay kalmanız gerekir diyor. inanmayın yalan bu arada :) telekom dün sabah açıldı hemen turkcelle geri taşıdım. yarın açılacak. bu arada turkcell 20 gb 310, telekom 10 gb 335e hat satıyor. turkcell dururken telekom kullanacak değiliz bir de daha fazla ödeyip :))) telekomdaki nasıl bir özgüvense artık
-
Hocam az önce TT'yi arayıp faturasız paketsiz olarak geçiş başlattım. En geç 4 gün içinde ulaşır hat 72 saat içinde açılır dedi. 30'una kadar yetişir diye umuyorum. Gerekirse zamlı fiyatlardan dönerim Turkcell'e ya da TT'de kalırım. 18GB internete 420TL vermek 2 ayda bi fiyatının artmasından gına geldi artık.
-
bayiden halletseydiniz hemen hallolurdu 4 günde tekrar geçmiş olurdunuz
-
-
hocam bayiden gidersem illa paket almayı diretirler diye böyle yapayım dedim. keşke bayiye gidip deneseydim şimdi kurye sadece haftaya cuma gününe gün verdiği için başvuruyu tekrar iptal ettim bi de iptal olmasını bekliycem bunlar hep tecrübe.
-
öyle bir şey yok bayi faturasızda sana zorla paket falan satamaz. kötü olmuş :)
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X