|
15 Kasım 2024 İtibariyle AltınFestival 20GB 310TL | A.Festival 40GB 410TL | A.Festival 60GB 490 TL
-
-
Hadi hayırlı olsun. Fiyatlara yüksek yinede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 14 Kasım 2024; 20:21:18 > -
Sitesinde bılamadım link var mı ? -
Teşekkürler -
yeni mi çıktı kampanya
-
31 ekimde sona eren kampanyanın aynısı -
Vodafone un buna bir cevabı olur mu acaba? Çünkü Vodafone şu anda daha pahalı bir kampanya yapıyor... -
Evet pahalı. 2 ay önce 20 GB 191 liraydı. Şimdi 360 sanırım. Çok indirim yapması lazım bu fiyata karşı. -
3 ayda 390 dan 490 a çıkmış. %100 enflasyona denk gelir.
-
www.turkcell.com.trNumaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?
-
Kampanya güzel 40 GB iyi fiyat arti 2 GB sosyal medyasida var..Telekomla hemen hemen aynı fiyatlar.
Maaşlara zam yapacakları için artık ne koparsa kardir moduna girdiler bundan daha düştüğünü beklemeyin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 15 Kasım 2024; 1:26:2 > -
sadece online yazıyor paket sayfalarında. -
Bence bayilerde verir -
Oha, Vodafone de yeni kampanya duyurmuş, 60 GB 679 TL.
Turkcellde 60 GB 490 TL.
Vodafone 190 TL daha pahalı.
Vodafone'nin amacı nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 15 Kasım 2024; 10:34:21 > -
5.5g sunmaya hazır ondan olabilir🤣🤣🤣🤣quote:
Orijinalden alıntı: OkumadanAlma
Oha, Vodafone de yeni kampanya duyurmuş, 60 GB 679 TL.
Turkcellde 60 GB 490 TL.
Vodafone 190 TL daha pahalı.
Vodafone'nin amacı nedir? -
Demek ki 3G sistemleriyle 5 G hizmeti verilebiliyor.
-
5g sinyali ile de düşük hızlar verilebilir. Verilen sinyal ile bağlı olduğu altyapı tamamen farklı şeyler.
Tabi bunu bir çinliye almana anlatsan anlamaz. O zaman kalsaydın 3g de der boşuna masraf.
-
Bugün bayinin birinde bu afişi görünce gidip sordum. (Şuan rahat paket kullanıyorum 18 gb 420tl) İlerde bim var gidip orda faturasız kontürsüz olarak geçip tekrar buraya gelirseniz taşıyabiliriz dedi. Bayilerin durumu ortada olduğu için sormak istiyorum 1 hafta içinde bunu yapabilir miyim ? Yani bime gidip hattımı taşısam çarşamba perşembe gibi açıldı diyelim cuma günü gidip tekrar turkcell'e geçip bunlardan faydanabilir miyim ? Yoksa belli bir bekleme süresi falan var mıdır ? Ay sonunda biteceğini söyledi arkadaş.
EDİT: Benim gördüğüm 20 gb 350TL idi. Bu başka bir kampanya mı aynı mantıkla yine bundan faydalabilir miyim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 23 Kasım 2024; 10:57:4 > -
Hocam ben yaptim faturasiz telekoma gecirdim hat acildi Turkcelle tasidim. Yarin acilacak 👌
Benzer içerikler
- bimcell akıllı saat tarifesi
- ses paket aşımı nedir
- aradığınız numara kullanılmamaktadır diyorsa
- en ucuz sim kart
- hat kapanma süresi sorgulama
- vowifi nedir
- turkcell internet gönderme
- netgsm zam
- kapanan hat nasıl açılır
- turkcell telefon kiralama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X