Şimdi Ara

15 Kat Hızlı internet geliyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir ara köşe yazarlarına bununla ,ilgili o kadar protesto maili gönderdim ki sayısını bile hatırlamıyorum

10mbit görünümlü 2mbit internet istemiyoruz
  • sallamak beleş 15mbit yazar allta normali 1mbit şimdi bile yaparlar onu
  • evde internete 10dk baglı kalamıyorum.. hızına değıl adam gıbı ınternete de razıyız 15 katını gectim ben...
  • hep işin kolayına kaçıyoruz 1 tane olaya farklı bir bakış acısı katan USLUP yok, Hep mUhaHhahaa...

Marifet iltifata tabidir once takdir edin sonra gerektigi kadar elestirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 22 Aralık 2007; 20:12:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

Sanki bu olayı bi yerden hatırlıyorum ?

(Hızlı Tren)

sanırım HIZLANDIRILMIŞ tren faciasınından bahsediyorsun zira hazlı trende bir sorun yok
  • Zaten 2008 e girdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: savageness

internet hızı ne demek

bilmemesi doğal hiç hız görmediki internette cocuk

• bende 4 MB'lık bağlantı var ama yazın 1024'lük paket varken daha hızlıydı. demek ki sadece tarifenin ismini ve aylık ücretini değiştirdiler. hız aynı...
    eğer 15 kat hızlı hali de 4 MB'lık gibi olcaksa bence artırmak yerine azaltsınlar,hiç olmasa sayfalar hızlı açılsın bari. indirme olayından zaten bahsetmiyorum bile...
  • 1- telekom malum yabancı ellerın oldu,ulaştırma bakanı nıçın fetva verıyor bu konuda
    2-TR uzantısından bahsediyor,daha 15 gun önce telekom.... tt.net.tr uzantısını kaldırıp,@...mail.com uzantısı koydu.bakan bey uyuyormu
    3-bilinmıyen numaralarda duzenleme diyor,şu an 11811 (web de)zaten çalımıyor,bunu niçin kaldırıyorlar,zaten istemıyen müşterı 11811 de zaten yer almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 22 Aralık 2007; 20:35:52 >
  • 2008 De Herkesin Bağlantı Hızı 9999Gb Olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

normaL İnterneti düzGün veremeyen Telekom 15 Kat hızLısını nasıL Vericek ?

• KİM İNANIR BUNA

KADİR İNANIR
  •  15 Kat Hızlı internet geliyor...

telekoma gitsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Gökmen -- 22 Aralık 2007; 20:40:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Orjinalden alıntı: savageness

internet hızı ne demek

bilmemesi doğal hiç hız görmediki internette cocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 22 Aralık 2007; 21:38:06 >

• Evt hızlanabilir okadar ama fiyat yüksek olur şuanki hızımız yine 2 katına çıkabilir bunada şükür.Bakıyorum yorumlarada çoğu arkadaş Türkiye de ki internet hızı yavaş diyorlar ttnet ti eleştriyolar ,bunun böyle olması çok doğal ne yönden ileriyiz ki biz internette önde olacaz. Herkez önce kendine bakmalı pc başında saatlerce oturup buraya yorum yazmakla iş bitmiyor
  • bağlantı hızı 100000000000000000000000000000000 mit olsa ne olur yurt dışı çıkış portları artırmadıkları surece kımse yabancı sıtelere kullandıgı hızla baglanamaz
  • komikya gerçekten, alt yapıya bi el atsınlar öncede sonra hızlandırsınlar....
  • daha 5 sene öncesine kadar evde bilgisayar çoğumuz için hayaldi internet çok daha uzaktı gider korsan oyun alırdık

neden 1 yıl içinde internet 15 kat hızlanmasın
  • bknz:2007 cebit bilisim fuarı telekom standı

arkadaslar videoya almıstı baya bi hızlıydı okadar hızlıkı sayfaları actığını goremiyodun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.