Bahçemde bir sinema ortamı yaratmak istiyorum. Film ve maçları izleyebilmek için. Cihazı mesafe olarak 15 metreye yerleştirmek istiyorum. Görüntü alanı olarak 4.5 metreye 3.5 metrelik büyüklüğe kadar kullanabileceğim özel sipariş bir perde yaptırmayı düşünüyorum. Bu mesafeden görüntü alabilmek için nasıl bir cihaz almam gerekir? Dün epson 5910 ile bir deneme yaptık, geçici bir perde kullanarak ve maalesef 10 metre'den uzaktan görüntü alınamadı. Bütçe olarak 5910dan çok daha pahalı bir cihazı alamıyorum. Tam ortaya da cihazı yerleştirmek, kabloları ortadan geçirmek istemiyorum. Acil yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
O uzaklıktan o büyüklükteki perdeyi aydınlatabilecek pj varsa bile 5910 bütçenizin epey üstünde olsa gerek max-well rumuzlu Sinan abi ye sormanızda fayda var
@qvx, 15 metre projeksiyon ışık atım mesafesi için ciddi uzaklık. Neredeyse orta büyüklüklte sinema salonunun projeksiyon mesafesi gibi düşünebilirsin. Bu mesafeler de ev tipi sabit lensli projeksiyonlar sana yardımcı olmaz. Önerebileceğim cihazlar bütçe açısından pahalı olacaktır. Bu nedenle cihaz önerisi yapmayacağım. Sana tavsiyem mesafeni kısaltabilecek çözüm araman olacaktır.... Saygılarımla ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme