Şimdi Ara

15.piyade eğt tugayı Amasya/Jandarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ShadowWyvern Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
16.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaslar benim askerlik yerim 15nci piyade eğitim tugayı 2nci piyade eğitim alayı havan.çavuş eğitim Tbk Amasya/Jandarma listeyi asmıyolar asker okuyor hatta seninki ne uzunmuş dedi okuyamadı kağıda yazdırdım :D Simdi arkadaslar ben ne olarak yapacağım kimi diyor sen jandarmasın havanla alakan yok o düştüğün yerin ismi kimisi diyor cavuş eğitimi alacan bense jandarma piyade olarak havancı cavuş eğitimi alacam anlamıştım burada yapan bilen arkadaşlar bana bilgi verebilirmi :) geçen sene çok giden olmuştu amasyaya bir konuda vardi askerliğini burada yapmiş veya yapacak olan arkadaşları bekliyorum :)

• bende amasyada yapacağım 88/3 amasya 15. piyade
    havan diye birşey duymadım ben çavuş diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzie -- 8 Ağustos 2008; 15:13:33 >
  • selamlar. 321. kd olarak acemiliğimi burada tamamladım. bizim bölük 2. uzman erbaş eğitim bölüğü idi. burada çavuş iğitimi aldık. burada aynı zamanda havan bölüğü de var. orası hakkında pek bilgim yok ama bizim bölükten çıkanlar (1. ve 2. uzman erbaş) dağıtıma giderken onbaşı rütbesiyle çıktı. gittikleri yerde ihtiyaç varsa hemen çavuş oldular. ben askerlik şubesinde çavuş olarak görev yapıyorum. bu arada çavuş alacakların eğitimi 75 gün ve biraz ağır. ayrıca burası piyade eğitim tugayı. jandarma falan değil yani. kolay gelsin. şimdiden hayırlı teskereler
  • eğitimden bahseder misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzzie

bende amasyada yapacağım 88/3 amasya 15. piyade
    havan diye birşey duymadım ben çavuş diye biliyorum

http://www.uludagsozluk.com/k/15-nci-piyade-egitim-tugay-komutanligi/ havan yazmamıs bulamadım biyerde daha genis tanıtımı vardı
    Arkadaslar ben hala anlayamadım subeye gittim yine anlamadım :) burada yazılmıs arkadaslarda soyledi senin gideceğin alayın ismi o senin sınıfın jandarma çavuş eğitimi alacan diyen arkadaşlarda oldu şubeye sordum hem jandarma hem piyade olunmuyormuş +çavuş olup havan kullanılmıyormuş tarzı bişey söyledi bende hala anlamadı sadece jandarma piyade olarak havan eğitimimi alacağım yoksa jandarma olarak çavuş eğitimimi sınıfım jandarma gözüküyor arkadaşların söylediğide mantıklı geliyor 15 nci eğitim tugayı 22. alay vs bu gidecceğim adres sınıfım jandarma olabilir kağıdı göremedim henuz sordum söylediler göstermiyorlar bu arada alay ismide yazarsanız aynı alaya düşenler görüşebilir :)
    youtubede amasya 15 nci yazarsanız görüntüleri var güzle yere benziyor iso ödülü falanda almış yemekleri yeri gazino falan varmış maçlara falan bakıyormuşun güzelde eğitimi ve devrecilik vs naısl davranılıyor bilmiyom kütahya bu yönden çok güzle mesela kardeşim orada yapti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu2603 -- 9 Ağustos 2008; 14:58:30 >

• Bende Amasya 15. Piyade eğitim tugayı 22. piyade eğitim alay komutanlığındayım :D Allah hepimizin yardımcısı olsun... 28 Ağustosta teslim olacam. Sağ salim gider geliriz hayırlısı ile... Valla senin derdine gelince aynı sorun bendede var banada diolar çavuş falan gidince hepimiz nasıl bir yer ne olacaz die görecez. Merak etme kaçmıo yha :D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: murders

Bende Amasya 15. Piyade eğitim tugayı 22. piyade eğitim alay komutanlığındayım :D Allah hepimizin yardımcısı olsun... 28 Ağustosta teslim olacam. Sağ salim gider geliriz hayırlısı ile... Valla senin derdine gelince aynı sorun bendede var banada diolar çavuş falan gidince hepimiz nasıl bir yer ne olacaz die görecez. Merak etme kaçmıo yha :D:D:D

bende 28 agustosta teslim oluyorum jandarma olarak yapacagım sen jandarmamı piyademi? ozelliktede manga komutanı diyor suluste senin ozellikte ne yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben tankçıyım kardeş inşallah gidince görüşürüz... 17:00 ye kadar teslim olmalıymışız ama arkadaslar dfalan dio o kadar geç teslim olma kayıt işlemleri çok uzuomus... gündüz 14:00 de teslim olmus gece 1:30 da bitmis... ben gittiğim gibi teslim olacam... 27 sinde yola cıkacam 23:00 te otobüsüm var işte sabah orada olurum... Bakalım sağ salim bitiririz inşallah valla acemi birliği sorun deil... önemli usta birliği önemli asıl askerlik orada geçecek...
  • 89/2 amasya 15.pıyade er egıtım tugayı 22.alay arkadaslar ekleyın tanısalım yapancılık cekmeyelım yilmaz-turgut-@hotmail.com
  • Bende orda askerdim 80/3 tertip ah be ne zordu eğitimleri:) 15.Er eğitim tugayı 12.piyade eğitin alayı 1.tabur 3. bölük 1. takım 3. manga söyle söyle bitmez bu tekmil be:D

tabi ordan balikesir bandırma askerlik şubesi kraldı bea:D gene yollasınlar gideyim obandırmaya yaw ne güzel manitada vardı:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.