Şimdi Ara

15 saatlik otobüs yolculuğunda yapılabilecekler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kıtap alabilirsin yada boş oturan birini bul kız,erkek farketmez otur muhabbet et hem arkadaşlıkta yapmış olursun yoksa o yol bitmez
  • Yorumlara koptum otobüsteki güzel kızları kes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Ordu'dan İzmir'e gideceğim. Dünyanın yolu. Otobüste de uyuyamıyorum. Artık ölü gibi inerim otobüsten.
  • İstanbul'dan Eskişehir'e giderken yanıma bir adam oturmuştu. Bende bilgisayarı kulaklığı falan hazırlamıştım film falan izleyecektim. Adamla bir muhabbete başladık bir baktım 5 saatlik yol bitmiş. Amerika'da oturuyormuş inşaat şirketi falan varmış Afrika'da otel falan yapıyorlarmış Türkiye'nin çeşitli yerlerinden falan malzeme siparişi için gelmiş Almanya doğup büyümüş aksanından da belliydi zaten. Ukraynalı bir manita yapmış ondan falan bahsetti bir kaç kere hatun aradı konuştular falan bende dinledim az bir Türkçe öğretmiş ona . Obamayla konuştum diyordu orası çok rahatmış

Numarası var arada sırada arar konuşuruz hala.
    Buda böyle bir anımdır.

• arkaya geç çavuşu tokatla türkü söyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bi kız varsa ona yazz
  • Arkadaşlar otobüste 5kişi vardı hepsi uyumuştu bende en arka koltuğa geçtim çavuşu tokatladım otobüste ayrı bir zevk veriyor yapmanızı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: argimax

güzel bi kız varsa ona yazz

Arkamda güzel bir kız var 21-22 yaslarinda yanına otursam bir şey olurmu

• 13 saat sex yap biriyle zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaksın yoksa şişme kuzu al yanına arabada şişir işin bitince başlakarına dağıtırsın
  • subaruhastası S kullanıcısına yanıt
    Önce kızla göz teması kur senin yaşın kaç bu arada onu söyle ona göre taktik vereyim.arada bir dönüp kıza bak ama fazla abartma karşıdan olumlu bi tepki alıyorsan devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicaptain -- 7 Ağustos 2013; 22:49:21 >
  • yarında ben 15 saatlik yola çıkıcam. tablete oyun yükledim bol bol,kitap alıcam yanıma da dövüş kulübünü,telefonda da bol bol müzik,kulakiçi kulaklık var bass keyfi yapacam. bilim teknik dergiside aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

yarında ben 15 saatlik yola çıkıcam. tablete oyun yükledim bol bol,kitap alıcam yanıma da dövüş kulübünü,telefonda da bol bol müzik,kulakiçi kulaklık var bass keyfi yapacam. bilim teknik dergiside aldım

Sende bütün herşeyi yanına almışsın benim olsa onlar 100 saatlik yolculuğa bile cikarim

• quote:

Orijinalden alıntı: subaruhastası

Arkadaşlar otobüste 5kişi vardı hepsi uyumuştu bende en arka koltuğa geçtim çavuşu tokatladım otobüste ayrı bir zevk veriyor yapmanızı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Bende pek uyuyamam yolculukta. Üstelik tablet olmasına rağmen film falan da izleyemem, önüme bakınca midem bulanıyor. Sıkıntılı otobüs yolculuğu.

Aynı durum bendede yolculukda telefonla sürekli bişiler yapınca mide bulantısı başlıyo nasıl önliyicez bunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliyet

İstanbul'dan Eskişehir'e giderken yanıma bir adam oturmuştu. Bende bilgisayarı kulaklığı falan hazırlamıştım film falan izleyecektim. Adamla bir muhabbete başladık bir baktım 5 saatlik yol bitmiş. Amerika'da oturuyormuş inşaat şirketi falan varmış Afrika'da otel falan yapıyorlarmış Türkiye'nin çeşitli yerlerinden falan malzeme siparişi için gelmiş Almanya doğup büyümüş aksanından da belliydi zaten. Ukraynalı bir manita yapmış ondan falan bahsetti bir kaç kere hatun aradı konuştular falan bende dinledim az bir Türkçe öğretmiş ona . Obamayla konuştum diyordu orası çok rahatmış

Buda böyle bir anımdır.

Sen git Obamayla konuş, Amerikada inşaat yap otel yap gel İstanbul Eskişehir arasını otobüsle git Hacı o seni yemiş ya Amerika da yaşıyorsa bile ya Türk bakkalı işletiyordur yada hamburgerci kebepçı falan Yoksa uçakla Ankara falan yapar ordan özel araçla Eskişehir yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Halit1x1

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Bende pek uyuyamam yolculukta. Üstelik tablet olmasına rağmen film falan da izleyemem, önüme bakınca midem bulanıyor. Sıkıntılı otobüs yolculuğu.

Aynı durum bendede yolculukda telefonla sürekli bişiler yapınca mide bulantısı başlıyo nasıl önliyicez bunu :)

Bulantı hapı bile alıyorum işe yaramıyor.
  • Muavin koltuguna otur sofore türkü soylet o sirada cama dayayarak cavusu tokaltla diger elinlede soforu tokatla

• ben 25 saatlik araba yolcuğu yaptığımı bilirim, arka koltuğa battaniye serip su yiyecek stoğu yapıp sığınak gibi kullanıyordum kamp kurmakla hiçbir farkı yok süper bir şey o zaman akıllı telefonlar yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Muavin koltuguna otur sofore türkü soylet o sirada cama dayayarak cavusu tokaltla diger elinlede soforu tokatla

kardeş sende abartmışsın çavuşu tokatladım daha banb çavuşu tokatla demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: puslu.kıtalar.atlası

quote:

Orijinalden alıntı: milliyet

İstanbul'dan Eskişehir'e giderken yanıma bir adam oturmuştu. Bende bilgisayarı kulaklığı falan hazırlamıştım film falan izleyecektim. Adamla bir muhabbete başladık bir baktım 5 saatlik yol bitmiş. Amerika'da oturuyormuş inşaat şirketi falan varmış Afrika'da otel falan yapıyorlarmış Türkiye'nin çeşitli yerlerinden falan malzeme siparişi için gelmiş Almanya doğup büyümüş aksanından da belliydi zaten. Ukraynalı bir manita yapmış ondan falan bahsetti bir kaç kere hatun aradı konuştular falan bende dinledim az bir Türkçe öğretmiş ona . Obamayla konuştum diyordu orası çok rahatmış

Buda böyle bir anımdır.

Sen git Obamayla konuş, Amerikada inşaat yap otel yap gel İstanbul Eskişehir arasını otobüsle git Hacı o seni yemiş ya Amerika da yaşıyorsa bile ya Türk bakkalı işletiyordur yada hamburgerci kebepçı falan Yoksa uçakla Ankara falan yapar ordan özel araçla Eskişehir yapar

hocam valla bazı yerlerine bende hadi len dedim yalan yok
    Adam normalde uçak mühendisiymiş zaten Türkiye'de bir kaç yerde çalıştıktan sonra yerleşmiş Amerikaya orada da inşaat mühendisi bir arkadaşından kapmış bu işi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.