Dyson v12 slim Hazne kısmı kapanmıyor.Tam kapanmıyor aralı kalıyor bu herkeste böyle mi yardımcı olur musunuz ona göre aksiyon alacağım.Resim mevcut
Video www.sikayetvar.com/dyson/dyson-hazne-kapagi-kapanmiyor#expl1
Emeklilik Tazminat İçin
Babam emekliliği doldu asgari ücretle çalısan birisi.Şimdi zamlı ilk maaşı aldıktan sonra mı vermemiz gerekiyor yoksa şimdi versekte zamlı tazminat alırmıyız.Bilgisi olan cevap verirs sevinirim teşekkürler
İşini Bilen Çok iyi Bir KKB Doktora ihtiyacım var
Pandemiden sonra devamlı boğazımda bi takılma devamlı geçmeyen bir gıçık var.Kaç doktora gittiysem biri faranjit biri mide ilgili biri cigerlerinde alakalı diyip durdu kullandıgım ilaçlar fayda etmedi doğru düzgün konuşan da yok.
Bana bu boğaz akıntısı bogazda takıntı ile ilgili sadece bu işlere bakan veya kkb olarak dalında iyi bildiginiz istanbulda doktor varmı arkadaşlar artık yaşamımı olumsuz etkiliyor kafayı yemek üzereyim parasında değilim artık
Kasko değerini hesaplıyorum 320 bin liralık kredi çekebilrim kasko değerine göre.Ama banka 320 binin hepsine kredi veriyor mu bu nasıl hesaplanıyor.Ben hepsini çekebilirsem alabiliyorum o kdr nakıtım yok maaşa göremi belirliyor çekebileceğin krediyi.320 binin hepsini çekme şansım varmı
Bu kız ne demek istiyor olabilir
silinebilir..............
Gigafiber Anakart Destekliyormu
Gigafiber baglandı wifiden 400-500 mb alıyorum bilgisayardan 100 mb geçmiyor.Anakartım mı desteklemiyor bi ayarmı açmam lazım.
Anakart modelim esonic h61fhl özelliklerine bakıyorum var görüyonuyor LAN Supports Realtek® 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet yazıyor halbuki.Ne yapmam lazım 1000 mb almam için yardımcı olurmusunuz
8 ile 10 bin arası PC toplama yardım
Geçenler işlemci ile anakartim yandı
Elimde MSI 6 GB GTX 1060 var ( Bana yetiyor ) Hardisk cpu ihtiyacım ihtiyacım yok.
Bana anakart işlemci ram birde kabloları sakliyabilecegim güzel bir kasa onerirmisiniz.( Bu fiyatlar içine SSD sigarsa ekstra ssdli bı sistem )
8 ila 10 bin arası toplama şansımız varmı..Uzun zamandır piyasa fiyatlarından haberim yok.
İhbar süresi beklemeden işten ayrılma
2.5 Yıldır bi kurumsal firmada çalısıyorum.Şartları daha güzel bir iş buldum.Vakit kaybetmek istemiyorum ihbar süresince çalısmak istemiyorum parası neyse verip çıkabilirmiyim.
Bir arkadaş istifasını verdi iş yeri ihbar sürecince çalısman lazım dedi direttiler.Alacak verecek yok diye istifa dilecekçesi imzaladı çıktı bundan sonra avukatla muhattab olucaksın dedindi.Günlük iki saat iş arama hakkını düştüler 31.5 gün ihbar çıkardılar yıllık izni vardı içerde onun parasını vericekler.
Banada aynı sekilde çalısman lazım dirse aynı şekil bende kabul etmeyipparayı vericem çıkmak istiyorum dieyceğim bu ihbar tazminati işlerine avukatmı bakıyor avukata veriyolar.Veya gelin ara bulucuya gidelim demişler avukata ver demiş çocuk sinirden nasıl bir yol izlemem lazım sizce
Babam 3600 60 yasında emekli olursa 1500 tl emekli maaşı alıcak.5450 dende emekli olma sans var 5450 den emekli olsa daha fazla alırmı.Bilgsi olan yardımcı olabilirmi.
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.358
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 49.816 (Bu ay: 1.165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 113 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic