Şimdi Ara

15 TL BARILLA ALIŞVERİŞİNE SİNEMA HEDİYE!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
12
Favori
6.135
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nobum

Merhaba,

Bu konu üzerinde çalışmaktayız. Katılmak istediğiniz bir kampanya varsa bize fişinizin görseli ile birlikte telefon numaranızı yollamanız yeterli olacaktır. Bu konuda kullanıcılarımızın seyir zevkinden geri kalmasını istemeyiz.

Sevgiler..

Hicbir kampanyayi goremiyorumki ve daha kayit olamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemede gereksiz izin istiyor daha önceki 10tl Barilla kampanyasına fln da katılmıştım

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yazılım ekibine geri bildiriminizi iletiyor olacağız.

Sevgiler.
  • endersgame0120 kullanıcısına yanıt
    Tekrar Merhaba,

Şikayetinizi, telefon numaranızı info@nobium.com.tr adresine gönderir misiniz? Sizin adınıza üyelik adımını yapalım ve bu üyelik üzerinden sorun çözülene kadar gönderdiğiniz fişleri sizin adınıza işleyelim ve ödülleriniz saklı kalsın.

Kampanyalarımızı ise buradan görebilirsiniz.

Sevgiler.
  • Referans kodunu üye olduktan sonra neden giremiyoruz?

• quote:

Tekrar Merhaba,

Şikayetinizi, telefon numaranızı info@nobium.com.tr adresine gönderir misiniz? Sizin adınıza üyelik adımını yapalım ve bu üyelik üzerinden sorun çözülene kadar gönderdiğiniz fişleri sizin adınıza işleyelim ve ödülleriniz saklı kalsın.

Sevgiler.

Referans kodunu üye olduktan sonra da girebilmesine olanak sağlamanız lazım. Çok büyük bir eksiklik. Bir yanlışlıkta geri dönüşü olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

quote:

Tekrar Merhaba,

Sevgiler.

Referans kodunu üye olduktan sonra da girebilmesine olanak sağlamanız lazım. Çok büyük bir eksiklik. Bir yanlışlıkta geri dönüşü olmuyor.

Merhaba,

Bunu not aldık. Kullanıcılarımızın yorumları bizim için önemlidir.

Sevgiler.

• Ben dun uygulamayi indirip uye oldum, fakat referans kodu istedi, geç sekmesi vardi sonra girebilirim diye geç sekmesine bastim bende. Simdi bu menü yok. Uygulamayi sildim tekrar yükledim cikmadi bu sefer daha once giris yaptigim için. Mantiksiz geldi bana. Düzeltilmesi lazim

• Referans olabilmek icin alisveris yapmis olmak getekiyormu? Henuz alisveris yapmadim ref olsam ref oldugum kisi alisveris yaparsa birer hediye kazanacakmiyiz?

• 16 lira barilla alışverişi yapıp yolladım, kurallara uygun değil diyor. ne iş?
  • Carefur alsak geçerli mi ?

• alışveriş sonrası hediye kodun gelmesi için vaktiniz nedir ? yani yolladığımızda ne kadar süre sonra bilet tarafımıza iletiliyor .
  • Dun aksam 8 gibi alisveris fisini gönderdim hale kod gelmedi.. Ilk defa kullandim bu uygulamayi normalmi.. Cekkazan 1-2 saate onaylıyor du

• quote:

Orijinalden alıntı: pingu81

Dun aksam 8 gibi alisveris fisini gönderdim hale kod gelmedi.. Ilk defa kullandim bu uygulamayi normalmi.. Cekkazan 1-2 saate onaylıyor du

Ayni sekilde bende gonderdim hala gelmedi. Ogrenci arkadaslarima oneriyorum uygulamayi bol bol cok kazancli ama az daha hizli onay vermeleri lazim.

• pingu81 kullanıcısına yanıt
    İkinci güne de sarkabiliyor

• Arkadaslar biletler geldi kasaya bilet no ve sifre diyerek soylememiz yeterli mi ? Annemi ve ablami gonderecem sorun olmasin diye soruyorum uygulama ile konum gosterme isi falan yok qumparada degil mi ?

• Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Qumpara kodu vereceğim diyecekler konum gösterme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehdrive -- 16 Aralık 2017; 14:37:50 >
  • Metrodan alışveriş yaptık nihai tüketici olarak e arşiv fatura çıktısı verdiler bununla katılabiliyoruz değil mi çünkü metroda kampanya bannerları mevcuttu şartlarda sürekli fiş olarak bahsedilmiş.

• Benim kod da geldi.. 1 tane bana geldi 2 tane davet edip alisveris yapan arkadasima..

• Bilsem kisasurede onaylancak yapicam alisveris fakat justsnap gibi degil uzun suruyor yorumlarindan sonra ugrasmak istemiyorum. Cunku malum herzaman bos vakit bulamiyoruz. Hizlanmasi lazim onay olayinin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.