Şimdi Ara

15 TL BARILLA ALIŞVERİŞİNE SİNEMA HEDİYE!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
12
Favori
6.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün yüklediğim slip bugün reddedilmiş kampanya şartlarına uygun değil denilerek. İtiraz maili gönderdim. Slip ve ürünlerin fotoğraflarını tekrar mailde gönderdim. Gereğini yapmazlarsa bu uygulama benim için biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan bir arkadaşın referansı ile üye oldum, ardından bir fiş ile 2 farklı kampanyaya aynı fişi gönderdim, 1 gün sonra fişler ilk önce reddedildi ardından kabul edildi ve sinema bileti geldi. Justsnap bu konuda 1.sırada, 1 saatten az sürede fişleri onaylamıştı. Sanırım sizde çalışan sayısı az ondan gecikiyorsunuz veya başka bir nedenden bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Metrodan alışveriş yaptık nihai tüketici olarak e arşiv fatura çıktısı verdiler bununla katılabiliyoruz değil mi çünkü metroda kampanya bannerları mevcuttu şartlarda sürekli fiş olarak bahsedilmiş.

faturada kabul oluyor. silikse okunmuyorsa mail atın onaylarlar
  • Cözünürlük düşük diye fişi kabul etmediler, halbuki ben okuyabiliyordum gayette netti, birde uygulama sündürerek fotoğraf çekiyor, aynı fişi bugünde gönderdim bakalım sonuç ne çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuz Kral

Bugün yolladım fiş ne zamana gelir bilet? Birde davet kodu aldım hesaba çift bilet gelmesi gerek. 2 kere mi şifre verilicek?

2 bilette geldi şuan, 1 fiş yollladım 2 bilet geldi. Davet kodu işe yaramış oldu teşekkürler.

• qumpara'nın en eski kullanıcılarından biriyim. 3d bilet veren ve hızlı işlem yapan justsnap/çekkazan (barn teknoloji) ile kıyaslanınca, qumpara çok amatör kalıyor. referanstan bilet kazanma işini de çok geç akıl ettiler. bir ara kampanyaları kötüydü, son barilla kampanyası ile biraz toparlandılar.

qumpara ilk başlarda imax kodu veriyordu. imax'e geri dönerse barn teknoloji'yi geçebilir.
  • 5 TL'lik çikolataya 1 TL kampanyası bitmiş. Ben bugün de geçerlidir sanıyordum. Gitti sinema bileti + 1 TL
  • Fiş kabul edildi ama referans biletleri gelmedi mail attım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün sonra katılım koşullarına uygun değildir diye Red ettiler. Fiş migrosun fişi tutar 15 tl den yüksek. Resmen çamura yatıyorlar...

Bulaşmayın. ..

• Fiş kabul edildi. refarans biletleride geldi. ama bizde şöyle bişi yaşandı. toplamda 6 adet bilet geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sRonin

Fiş kabul edildi. refarans biletleride geldi. ama bizde şöyle bişi yaşandı. toplamda 6 adet bilet geldi

bizim biletleride size mi gönderdiler :D (referans biletleri gelmedi)
    şikayet mailinden 10dk sonra arandım geri dönülecek dendi ama bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

Fiş kabul edildi. refarans biletleride geldi. ama bizde şöyle bişi yaşandı. toplamda 6 adet bilet geldi

dün yaptım alışverişi bugün öğleden sonra bildirim geldi 4 tane eşime 2 tanede bana göndermişler. şaşırdım nasıl bir iş yaptıklarını anlamadım bazılarına bilet göndermiyorlar bizede 6 tane gönderiyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

dün yaptım alışverişi bugün öğleden sonra bildirim geldi 4 tane eşime 2 tanede bana göndermişler. şaşırdım nasıl bir iş yaptıklarını anlamadım bazılarına bilet göndermiyorlar bizede 6 tane gönderiyorlar.

benimde vermedikleri biletleri gönderdiler yavaşlar sıkıntılar var ama gönderiyorlar

• Arkadaş daveti kampanyası bitti mi? Görenedim ana sayfada?

• Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

Arkadaş daveti kampanyası bitti mi? Görenedim ana sayfada?

Sol acilan menüde var halen

• arkadaş daveti devam ediyor diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: poyrazy

3 gün sonra katılım koşullarına uygun değildir diye Red ettiler. Fiş migrosun fişi tutar 15 tl den yüksek. Resmen çamura yatıyorlar...

Bulaşmayın. ..

Hocam sıkıntı olduğu zaman info@nobium.com.tr ye mail atın çözüyorlar.

• Attım göndereceğiz dediler 2 gün önce daha gelmedi toplam 4-5 gündür bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazy -- 22 Aralık 2017; 11:40:26 >
  • Yıl sonuna kadar Referans kampanyası geri gelecek mi, gelmeyecekse eşi dostu rahatsız etmeyelim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.