Şimdi Ara

15 TL BARILLA ALIŞVERİŞİNE SİNEMA HEDİYE!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
12
Favori
6.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Referans kodu konusunda yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim. ben de kod çıkmıyorda.
  • 3 gün önce 48 saat içinde göndereceğiz diye mail atmışlardı. Maillere de cevap vermiyorlar. Toplamda 6 gün oldu hala vermediler. Nasıl çalışanlara sahip artık siz değerlendirin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben qumparadan cok memnunum bir sefer bir problem yasadim onuda e-mail attim hemen cozume ulastirdilar.Justnup la ilk kez yedigun- carrefour kampanyasina katilmaya calistim fisin fotosunu cekerken cozunurluk cok kotuydu bir turlu duzeltemedim birde aldiginin urunun barkodunuda okutmak lazimmis hic sevmedim. Kac defa fis fotosu gonderdim cozunurluk kotu cikti ama kendi programlarinin sucu qumparada oyle degil fis fotosunu cekiyorsun olay bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa1248 M kullanıcısına yanıt
    Referans kampanyası bitmiş. Kodumu başka bir yere kayıt etmiştim, kodum mevcut ama bilet vermeyecekse napalım.

İlk başlarda iyiydi ama son hafta baya çuvalladılar. 48 saat içinde okuyup dönüyorlarmış.

• Bim den tortellini makarna aldık 2 adet. Tanesi 8 kusur. Fişin üzerinde tortellini barill yazıyor diye kabul etmemişler. Bu sefer makarnaları üzerinde markası görünecek şekilde gönderdik yine kabul etmediler. Siz bunu yapıyorsanız yazıklar size de vereceğinizi bilete de. Müşteri hizmetlerine ulaşacak bir numaraları dahi yok itiraz edemiyorsunuz

• referans olayı bitmiş çöp
  • Migroslarda barilla 2.12 ye düşmüş.

Kampanya için ideal.

• Referans olayını açmazsanız beş para etmez !!!

• bende gittim birsürü aldım brilla bilseydim referans bitmiş kesinlikle almazdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Migroslarda barilla 2.12 ye düşmüş.

Kampanya için ideal.

Referansla daha once uye olanlarin bilet kazanma olayi mi bitmiş yoksa referansla yeni uyelik olayi mi hocam?

• utkumuz45 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam ama adil davranırlarsa eskiden refle üye olmuş kişilerin kazanması gerek.

• İnsanları kandırıyorlar.

Barilla kampanyası fişini gönderdim. 3 gün sonra katılım koşullarına uygun değildir diye red ettiler. fiş migrosun fişi tutar 15 tl den yüksek. resmen çamura yattılar...

Mailler attım, fişin resimlerini mail olarak istediler daha sonra. gönderdim 48 saat içinde ödülünüz hesabınıza tanımlanacaktır diye cevap verdiler. 4 gün sonra (toplamda 7 gün ) yine katılım koşullarına uygun değildir bildirimi yolladılar. ödülünüzü vermemek için kendi kendilerini yalanlıyorlar.

• Ben referansımı kaydetmiştim dün de birine vermiştim yine biletler geldi. Anladığım kadarıyla bazı üyelere iyi bazılarına kötü davranıyorlar. Bu yönüyle Çek kazan veya Justsnap gibi olmaları için daha çok çalışmaları lazım.
  • Referans konusunda yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim. (Yardım diyorum lütfen dikkat edelim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazy

İnsanları kandırıyorlar.

Barilla kampanyası fişini gönderdim. 3 gün sonra katılım koşullarına uygun değildir diye red ettiler. fiş migrosun fişi tutar 15 tl den yüksek. resmen çamura yattılar...

Mailler attım, fişin resimlerini mail olarak istediler daha sonra. gönderdim 48 saat içinde ödülünüz hesabınıza tanımlanacaktır diye cevap verdiler. 4 gün sonra (toplamda 7 gün ) yine katılım koşullarına uygun değildir bildirimi yolladılar. ödülünüzü vermemek için kendi kendilerini yalanlıyorlar.

Bende migrosa gidecektim bugün barilla ve troy kart kampanyasi Onada kulp bulurlar o zaman. Guven yoksa alışverişte yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: poyrazy

İnsanları kandırıyorlar.

Aynı durum bende de oldu. 3 gün sonra red verdi vicdansızlar. Allahtan böyle bişey yapacaklarını düşünüp fişi atmamıştım. Migros fişi uzun. Hem tüm fişi tek seferde çekmek zorunda bırakıyor, parça parçaya izin vermiyor. Hem de fiş yeterince net değil diyerek 3 gün sonra red verebiliyor. Just snap, çek kazanda 10dk içinde olumlu veya olumsuz yanıt geliyor, ona göre gerekirse tekrar yükleyebiliyorsun. İnsanın lanet olsun diyesi geliyor. Düzeltin şu sisteminizi veya uğraştırmayın bizi, bu nedir ya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nobum kullanıcısına yanıt
    Bir firin ekmek yemeniz lazimki justsnap gibi kullanisli bir uygulamaniz olsun paylaştığıniz kampanyalarda birlikte kazan var uygulamada birlikte kazan kampanyasi cikmiyor. Arkadasini davet et kisminda davetiye kodu cikmiyor referans bulunmamaktadir uyarsini aldik. Tabi 15 kilo makarna boşa gitmesin diye fisleri yukledik insallah son kullanma tarihine yetişir inceleme. Ben fisi yukledim ertesi gun uygulamaya giriyorum referans kodu veriyor. Super uygulama valla sinemaya en az bir hafta sonra gidebilirsiniz ona gore hareket edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: rumix

Bir firin ekmek yemeniz lazimki justsnap gibi kullanisli bir uygulamaniz olsun paylaştığıniz kampanyalarda birlikte kazan var uygulamada birlikte kazan kampanyasi cikmiyor. Arkadasini davet et kisminda davetiye kodu cikmiyor referans bulunmamaktadir uyarsini aldik. Tabi 15 kilo makarna boşa gitmesin diye fisleri yukledik insallah son kullanma tarihine yetişir inceleme. Ben fisi yukledim ertesi gun uygulamaya giriyorum referans kodu veriyor. Super uygulama valla sinemaya en az bir hafta sonra gidebilirsiniz ona gore hareket edin.

hocam bence qumpara daha iyi uygulama. çünkü çek kazan ve just snapte bilet numarasını aktif etmek için sinema salonunda olman gerekiyor. bazen gps hatası falan veriyor. qumpara öyle değil direkt kodları veriyor. çek kazan da sorun olduğu zaman ulaşabileceğin telefon numarası yok qumparada var

• quote:

Orijinalden alıntı: justwatch88

referans olayı bitmiş çöp

bitmemiş. müşteri hizmetleri ile görüştüm. bir sıkıntı olmuş. düzeldi sonra

• Referans ile üye olup yükleme yaptım sadece 1 bilet geldi yazdım mh ye bakalım ne çıkacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.