Şimdi Ara

15 yaşına kadar taşş gibi atmosferik motorlu araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: x571

2002 306 bence tam senlik. sedan veya sw modeline bak. abs+hava yastıkları var. çocuk kilidi var.otomatik silecekler var. immovar .peugeot un kronik sorunu olmayan bir modeli. parçası +bakımı ucuz. lpg de sıkıntı çıkarmaz. 25 e falan çok temizini bulursun.

hem eski hem fransız bilemedim bide hb i yakışıklı bunların sedanını hiç bir yerde görmedim bunun
  • Beklediklerini fazlası ile alacağın,tüm Dünya'da sorunsuzluk timsali olmuş meşhur Toyota Camry,ancak kolaycı/genel kullanıcılar için biraz cesaretli seçim istiyor,linkteki aracın evveliyatı satıcının anlattıklarına göre oldukça iyi gözüküyor;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hasarsiz-ve-sorunsuz-2004-camry-3.0-v6-476164402/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pirasa27

quote:

Orijinalden alıntı: x571

2002 306 bence tam senlik. sedan veya sw modeline bak. abs+hava yastıkları var. çocuk kilidi var.otomatik silecekler var. immovar .peugeot un kronik sorunu olmayan bir modeli. parçası +bakımı ucuz. lpg de sıkıntı çıkarmaz. 25 e falan çok temizini bulursun.

hem eski hem fransız bilemedim bide hb i yakışıklı bunların sedanını hiç bir yerde görmedim bunun

temizini al sıkıntı çıkarmaz hocam rahat ol. yol tutma anlamında ford ve peugeot çok iyidir. alacağın hyundai tenekesine bin basar. yanından kamyon geçince sallanmaz. 110 u geçince şeritte gezinmez. herhangi bir kronik sorunu yoktur. tüp de takarsın şehir dışı 17 kuruşa gidersin. sw si asıl çok görünmez sedan ve hb si piyasada çok. nette peugeot forumlarına bak orada konu aç.fikir danış. istişare iyidir.zararlı çıkmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Beklediklerini fazlası ile alacağın,tüm Dünya'da sorunsuzluk timsali olmuş meşhur Toyota Camry,ancak kolaycı/genel kullanıcılar için biraz cesaretli seçim istiyor,linkteki aracın evveliyatı satıcının anlattıklarına göre oldukça iyi gözüküyor;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hasarsiz-ve-sorunsuz-2004-camry-3.0-v6-476164402/detay

hocam kimse malına kötü demiyor ki zaten. herkesin malı pırlanta. ilana baktım da fiyat çok uçuk. araç 300.000 km de kaporta bakımı istediğini satıcı yazmış. zaten km belli birde boya yaptırınca kime satacaksın ve kaça satacaksın ? arkadaşım 40 bine skoda yeti aldı. bu adam 32.500 demiş.hadi düz 32 olur ama çok. 2 yıl sonra kaça satacaksın yani değil mi ? öldüm bittim 25 yılı belli modeli belli sonuçta.

• Sırasıyla 2004 Civic, 1999 Primera, 2008 Colt ve halen 2006 Lancer kullanan biri olarak kesinlikle japon araç almanı tavsiye ederim. Buna Corolla ve Mazda 3 te dahil.

Vtec kasa Civic ve Corolla modelleri aşırı yüksek. O fiyatlara temizi zor bulunur. Ama Lancer, primera, Almera ve Mazda 3 bulabilirsiniz.

Hepsi aynı ayarda araçlar. Klasik C sınıfı Japon. Birbirinden aman aman farkı yok.

Bakımlı bir japon üzmez rahat olun. Parça sorunu da yaşamazsınız. Zaten kolay kolay arıza çıkarmıyor.
  • D segmentine dahi kayılabilir. Mazda 6 2004 modelleri temiz bulma ihtimali yüksektir. kolay kolay arıza çıkarmaz. Genel olarak donanımı doludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

Sırasıyla 2004 Civic, 1999 Primera, 2008 Colt ve halen 2006 Lancer kullanan biri olarak kesinlikle japon araç almanı tavsiye ederim. Buna Corolla ve Mazda 3 te dahil.

Vtec kasa Civic ve Corolla modelleri aşırı yüksek. O fiyatlara temizi zor bulunur. Ama Lancer, primera, Almera ve Mazda 3 bulabilirsiniz.

Hepsi aynı ayarda araçlar. Klasik C sınıfı Japon. Birbirinden aman aman farkı yok.

Bakımlı bir japon üzmez rahat olun. Parça sorunu da yaşamazsınız. Zaten kolay kolay arıza çıkarmıyor.

Peki o kullandiginiz arabalardan en keyiflisi en serisi hangisiydi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

D segmentine dahi kayılabilir. Mazda 6 2004 modelleri temiz bulma ihtimali yüksektir. kolay kolay arıza çıkarmaz. Genel olarak donanımı doludur.

Valla hocam ona bakana kadar accord daha iyi gibi olur sanki

• quote:

ilandaki araba güzelmiş baya

Benimde böyle bir siyah Lancer'ım vardı. 2011 model 1.6 motor. Kullanımı çok zevklidir. Baktıkça bakasın gelir. 2 yıl kullandım, maddi nedenlerle sattım. Hala özlüyorum.
  • 2.0 motor avensis nasıl olur hacim candır be bangır bangır gitmez mi
  • quote:

quote:

Sırasıyla 2004 Civic, 1999 Primera, 2008 Colt ve halen 2006 Lancer kullanan biri olarak kesinlikle japon araç almanı tavsiye ederim. Buna Corolla ve Mazda 3 te dahil.

2004 Civic Manuel. 18 ay 40000Km kullandım. İlk kalkış olarak seri araç 1.6 motor 110 HP 152 tork. Lakin motor sesi ve yol sesini haddinden fazla alıyor. Üstelik bende Michelin Energy Saver lastik vardı. Ona rağmen yalıtım olarak kötü. Donanım zayıf. Şu anki paraları miller nasıl veriyor anlamıyorum geçen bir tane vardı mesela 53000 TL istiyordu. 40-45 bile bana göre çok fazla.

1999 Primera Special Edition modeline göre dolu araç. 10 ay 25000Km kullandım. Motor 100HP haliyle seri bir araç değil. Kalkışta hantal.Ama yolda gidişi güzel. Yalıtım haliyle zayıf.

2008 Colt C sınıfı değil. B sınıfı bir araç. Aynı Jazz ve Note gibi emsallerinden iç hacim olarak geniş. Motor 1.3 fakat 95 HP. 6 ileri Getrag yarı otomatik bir araç. Yalıtım olarak zayıf. Motor olarak seri. Yakıt tüketimi LPG de gerçekten çok iyi. Benzinde dahi şehir içi çok rahat 7.5 litre ortalama yakalanıyor. Yaklaşık 4,5 sene 85000Km kullandım. Bunun 82000Km si LPG.

2006 Lancer 1.6 AT 98 HP 150 tork. Kasımdan beri kullanıyorum 18000Km oldu. Civic gibi ilk kalkışta seri değil otomatik olduğu için. Yakıt olarak fabrika verisi şehir içi 10.3 Litre haliyle yüksek. Tam otomatik eski nesil tork konvertörlü sanzuman. Manuel kullanımda mümkün. Lakin yalıtım diğerlerine göre bariz daha iyi. Konfor olarak çok iyi.

Hepsi de aman aman sorun çıkarmadı. Klasik Japon. Bakımdan bakıma sanayiye giderdim.

Bunlara alternatif olarak 2004-2008 arası Mazda 3 Dinamik, 2003-2006 Nissan Primera Tekna veya Almera Tekna düşünülebilir. Corolla Sol olanlarda buna dahil.

Hepsi aynı ayarda araçlar. Mazda 3 Dinamik sanırım hepsinden daha dolu.

Karar sizin.

• Pirasa27 P kullanıcısına yanıt
    o fiyatlara 98 model accord filan bulursunuz ondan dedim
  • quote:

quote:

quote:

2004 Civic Manuel. 18 ay 40000Km kullandım. İlk kalkış olarak seri araç 1.6 motor 110 HP 152 tork. Lakin motor sesi ve yol sesini haddinden fazla alıyor. Üstelik bende Michelin Energy Saver lastik vardı. Ona rağmen yalıtım olarak kötü. Donanım zayıf. Şu anki paraları miller nasıl veriyor anlamıyorum geçen bir tane vardı mesela 53000 TL istiyordu. 40-45 bile bana göre çok fazla.

1999 Primera Special Edition modeline göre dolu araç. 10 ay 25000Km kullandım. Motor 100HP haliyle seri bir araç değil. Kalkışta hantal.Ama yolda gidişi güzel. Yalıtım haliyle zayıf.

2008 Colt C sınıfı değil. B sınıfı bir araç. Aynı Jazz ve Note gibi emsallerinden iç hacim olarak geniş. Motor 1.3 fakat 95 HP. 6 ileri Getrag yarı otomatik bir araç. Yalıtım olarak zayıf. Motor olarak seri. Yakıt tüketimi LPG de gerçekten çok iyi. Benzinde dahi şehir içi çok rahat 7.5 litre ortalama yakalanıyor. Yaklaşık 4,5 sene 85000Km kullandım. Bunun 82000Km si LPG.

2006 Lancer 1.6 AT 98 HP 150 tork. Kasımdan beri kullanıyorum 18000Km oldu. Civic gibi ilk kalkışta seri değil otomatik olduğu için. Yakıt olarak fabrika verisi şehir içi 10.3 Litre haliyle yüksek. Tam otomatik eski nesil tork konvertörlü sanzuman. Manuel kullanımda mümkün. Lakin yalıtım diğerlerine göre bariz daha iyi. Konfor olarak çok iyi.

Hepsi de aman aman sorun çıkarmadı. Klasik Japon. Bakımdan bakıma sanayiye giderdim.

Bunlara alternatif olarak 2004-2008 arası Mazda 3 Dinamik, 2003-2006 Nissan Primera Tekna veya Almera Tekna düşünülebilir. Corolla Sol olanlarda buna dahil.

Hepsi aynı ayarda araçlar. Mazda 3 Dinamik sanırım hepsinden daha dolu.

Karar sizin.

teşekkür ederim ayrıntılı yazdığın için.. benim çıkardığım sonuç ordan colt ya da manuel lancer al.. gönlüm civicten yana ama cidden çok fahiş fiyatlar istiyolar.. sürmem lazım bu arabaları ama gidip hepsini deneyecek vaktim yok maalesef..

• Toyota ve Honda önermem, çünkü eski model arabalara bile uçuk rakamlar çekiyorlar. Bir de özgüvenleri yok mu?

Açıkçası atmosferik olup çabuk sorun çıkaran hiçbir araç yoktur. Önerim VW 1.4 veya 1.6 Hitler motor, hali hazırda VW kullanıcısı olarak. 1.4 ile 250.000 km yaptım sorun yaşamadım hiç. 35'e de 2014-2015 Model 1.4 Ibiza bakabilirsiniz, iç hacim ve bagaj o kadar da mühim değilse. Onun haricinde Lancer, Mazda bakılabilir.

• neden kimse corolla veya auris demedi acaba 35 40 bine 124 bg lik motorlu araçlar var
  • Duellist kullanıcısına yanıt
    temiz bulursan 306 ve 306 gti... 306 1,6 sedan var tüplü yakmaz basıncada gider.

o rakam 406 2,0 dizelde alınabilir bulursan beyazın al taksi misali...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.