Şimdi Ara

15 yaşına kadar taşş gibi atmosferik motorlu araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba ben yılda ortalama 30 bin km yapıyorum şuan bi leonum var 2014 tdi.. ama para lazım olduğu için satıp eski bi araç almak istiyorum.. araç benzinli olacak tüp kullancam.. ama seri giden bi araba istiyorum.. mesela doch motor diye bi motor varmış baya iyi diyolar ama nedir nasıldır bilmiyorum..parçasını bulabileceğim mesela civic mazda 3 ya da 2.0 motorlu araçlar 407 206 gti gibi (yalnız 4 kapı olması lazım..35 bin TL civarı bakıyorum.. yardım ederseniz sevinirim hb sedan farketmez ama sedan daha iyi olur.. düz vites daha mantıklı olur çünkü eski otomatik vitesin sorun çıkarması durumunda malum... şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim..

• DOHC = Çift eksantrik mili
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duellist -- 10 Ekim 2017; 22:47:35 >
  • era 1,6
  • Temiz nissan almera tekna evladiyelik olur. Servis bakımlısını bulursanız kaçırmayın.
  • Yine leon al, 1.6 hitler motor tüpe uyumlu, sağlamdır. Lakin çok bi performans beklemeyin.
  • corolla 1.6 hb
  • Mitsubishi Lancer bakın. Mivec motorlar istediğiniz gibi üsten çift egzantriklidir. Performansından memnun kalırsınız. LPG uyumludur.
    Örnek ilan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-lancer-1.5-invite-ful-2009-model-120-bin-kilometrede-478631181/detay
  • Bende sizin gibi senede ortalama 35-40 bin kilometre yol yapıyorum.Hitler motorlu bir araç aldım.Suan 2 senede 84bin kilometre yaptım herhangi bir sıkıntım yok.
  • 2002 306 bence tam senlik. sedan veya sw modeline bak. abs+hava yastıkları var. çocuk kilidi var.otomatik silecekler var. immovar .peugeot un kronik sorunu olmayan bir modeli. parçası +bakımı ucuz. lpg de sıkıntı çıkarmaz. 25 e falan çok temizini bulursun.
  • 15 yaşında dayanıklı 4 kapalı sedan atmosferik hem de LPG uyumlu olacak... Kriterler japon araçlarını gösteriyor... Toyota honda mazda mitsubishi gibi markaların araçlarına bakabilirsiniz... Bu araçlar için beklentiniz fazla olmamalı özellikle yalıtım ve iç mekan malzeme kalitesi konusunda...
  • Mazda 3 corolla yada lancer al hocam, honda temiz bulman imkansıza yakın.
  • Japondan şaşmayın ama o fiyatlardaki Honda'ları önermem. Temizini bulması zor. He eğer bulursanız kaçırmayın. Nissan bakabilirsiniz özellikle. 1.6 hitler motor tüpe uyumlu hikayesini boşverin. Bir süre sonra yağ eksiltiyorlar ayrıca güçleri düşük. 102 hp nedir ya o kasalara ? B segmenti araçla bile tokatlıyorum çoğunu.

Nissan primera 2.0 bulursanız düşük km bence kaçırmayın. Mazda 3'leri pek tavsiye etmem. Kaliteli araç ama supapları tüpü hiç sevmez. Elektronik arızasıyla uğraşmamak için fransızlardan da uzak durun. Arkadaşların da dediği gibi lancer da baya iyi araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 11 Ekim 2017; 12:4:6 >
  • volvo s40, 2001-2004 arası, 1.6 veya 1.8, hatta otomatik, tam sizin aradığınız çözüm... (1.6 da otomatik yok, 1.8'de var)...
  • Japon markalarının araçlarını tercih etmenizi tavsiye ederim. Sorunsuz, dayanıklı atmosferik motorlar kullanıyorlar. Mesala Toyota Avensislere bakabilirsiniz, 35 bin tl'ye 2004-2005 model alabilirsiniz. Honda Accord da bulunabilir 35 bin tl'ye kadar.
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    ilandaki araba güzelmiş baya
  • ortak kanı japon araçları ki bana da mantıklı geliyolar 102 lik alman araçları hem güçsüz hem de pahalı.. kafamda honda var ama temizini bulmak cidden zor anca bi tanıdıktan denk gelmesi lazım.. lancer da parça sıkıntısı yaşar mıyım acaba.. hiç kullanan tanıdığım yok..
    astralar da fena değil gibi aslında
  • Satmış olduğum 2005 vtec es im geldi yine aklıma. Üstüne 1.6 atmosferik motor tanımam. Benimki otomatikti yine performansı yeterliydi ama manuellerinin 9 küsür saniyelik bir 0-100 değeri olduğunu çok duydum.
  • Nissan Maxima.
  • Hondacilarin arabalarini ozlemeleri hosuma gidiyo demek ki bi olayi var bu arabananin diyo insan:)
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-son-bir-hafta-servis-bakimli-482036213/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 11 Ekim 2017; 15:4:3 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.