Merhaba arkadaşlar 15 yaşındayım 1-2 senedir sokak basketbolu oynuyorum basketbola dair çoğu terimi biliyorum fakat hiç spor okuluna gitmedim.Ailemde beni göndermek istiyor sabahtan akşama kadar evde kalıp mal mal pc başında durmaktansa git basketbola diyor.Arkadaşlarımda gidiyor.Bende gitmek istiyorum fakat utangaç bir yapıya sahibim oradaki ortama ya alışamazsam,koskoca adam yeni başlıyo,ne yapmaya gelmiş bu,eziğe bak filan derlerse diye içim içimi yiyor.Bilmiyorum amacım sadece spor olsun fiziğime bedenime katkı sağlasın diye yapmak.Yani ileride illa Basketbolcu olmak gibi hayallerim yok.Sadece spor yapmak.Yinede dediğim gibi utangaç yapıya sahibim.14 yaşında başlıyacaktım fakat işte bu utangaçlıktan dolayı başlamadım.Boyum 181 kilom 82.Birde 88 kiloydum 1 ayda 6kg verdim günde 1 saat yürüyüş+koşu+1 saat basketbol+1 saat bisiklet.Hedefim okullar açılıncaya kadar 72-73 olmak.Basketbolu hem kilo vermek hemde şu utangaç yapımdan biran önce kurtulup kolayca arkadaş ortamı kurmak için oynamayı düşünüyorum.
Sizlerden istediğim şey biran önce daha geç olmadan başlamalı mıyım?.Yoksa bırak kardeşim ya artık iş işten geçti mi? Diyeceksiniz.
Şimdiden sağ olun var olun...
Boy:181
Kilo:82
Daha 15 yaşındasın ve seninle dalga geçerler diyemi korkuyorsun?Gideceğin yerdeki oynayanlar artık adam olmuş 12 yaşındakilermi? Eskiden ciddi ciddi yardım etmek için yorum yazardım ama artık yazılanlrala t.....k geçmek için yorum yazar oldum.Güzelim forumu bu hale getirenler utansın.