Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle kendimden bahsedeyim Amasyada bir hoca eşliğinde futbola başladım ondan sonra İstanbula taşındık okulumda sınıflar arası müsabakalar yapılırken Şile Sporun hocası tarafından beğenildim ve kulübe çağırıldım ardından akademik kariyerime yavaş yavaş giriş yapmam için Şile Yıldızspora transfer edildim ardından u13 liginde grupta 2. olarak çok iyi bir iş çıkarttık ve T.Konyaspora transfer oldum hayatımın en güzel günüydü diyebilirim ama pek uzun sürmedi :) 8. sınıftaydım ve sınava hazırlanmam lazımdı antremanlara çok katılamadım ama hocam destek olmuştu seneye çok daha iyi bir performans bekliyorum diye neyse u14 Akademi Liginde hiç forma giyemedim sınavı atlattım ve hemen hocamla tekrar iletişime geçip bu sene çok iyi olucağım dememe fırsat kalmadan bana kapıyı gösterdiler pes etmedim araştırdım kendime akademi liginde bir kulüp bulmaya çalıştım hatta Futbolcu Dünyasında bile şansımı denedim ama bir sonuç çıkmadı. Sizce şimdi napmalıyım yeteneğim var çok iyiyim ama bir muhattap bulamıyorum her şehre giderim o takımın tesisinde kalabilirim yeterki akademik kariyerime devam edebiliyim ve ileride iyi bir futbolcu olabiliyim. Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme