Şimdi Ara

25 yaşında 19 yaşındaki kıza aşık olmak :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
23.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimi berbat hissediyorum gençler fena çarptı beni...

Onunda aynı şeyleri hissetiğini düşünüyorum ama hiçbir şekilde adım atamıyorum 7 yaş nedir arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 30 Haziran 2011; 17:23:31 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kendinden Küçük Birine Aşık Olmak

Kendinden küçük birine aşık olmak, karmaşık duygular ve zorluklarla dolu bir deneyim olabilir. İşte bu konuda bazı önemli hususlar:

Yasal Hususlar:

Ülkeler arasındaki yasal yaş sınırı farklılık gösterir. Kendinden küçük birine aşık olursan, ilişkinizin yasal sonuçları olabileceğini unutmamak önemlidir.

Toplumsal Algı:

Toplum, yetişkinlerin kendilerinden önemli ölçüde küçük insanlarla ilişkilerine genellikle şüpheyle yaklaşabilir. Olumsuz yargılamalara veya eleştirilere hazırlıklı olmalısın.

Duygusal Olgunluk Farklılıkları:

Yaş farkı, duygusal olgunlukta farklılıklara yol açabilir. Daha genç partnerler duygusal olarak yaşlarına daha uygun davranabilirler, bu da ilişkilerde çatışmalara yol açabilir.

İletişim ve Anlaşma:

Farklı geçmişlere ve yaşam deneyimlerine sahip olmak, iletişim ve anlaşma zorluklarına neden olabilir. Partnerinle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmak önemlidir.

Gelecek Beklentileri:

Yaş farkı, ilişkilerin geleceği için farklı beklentilere yol açabilir. Bir kişi evlilik ve aile düşünürken, diğeri kariyerine odaklanmak isteyebilir. Bu farklılıkları erken aşamalarda tartışmak önemlidir.

Kendinden küçük birine aşık olursan, ilişkinin potansiyel risklerini ve zorluklarını dikkatlice değerlendirmek önemlidir. Partnerinle açık iletişim kurmak, karşılıklı saygı göstermek ve olgunluk derecesini göz önünde bulundurmak, sağlıklı ve tatmin edici bir ilişki kurmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 7 yaş birşey değil 10a kadar limit koydum bende kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

7 yaş birşey değil 10a kadar limit koydum bende kendime
    çooook büyük konuştum çooookkkkkkkkk

kendim yaşça çok büyük biriyle çıkmıştım.

Ben asla kendimden yaş farkı olarak küçük(2-3 fazlası) biriyle çıkmam demiştim...

Şuan onun büyük konuşma lafları kulağımda çınlıyor

Aslında kısa bir mevzu değil 6 aydır böyle fakat bugün doruk noktasına ulaştı kendimi kasıyorum adım atmamaya...

• quote:

Bu yaşlarda çok farkediyor 18 yaşındaki halimi düşünüyorum ne kadar imkansız olduğunu düşünüyorum sonradan.

Aslında daha büyük sanmıştım ama değilmiş.

Bakışları beni delip geçiyor napacağımı ilk defa bilemiyorum.

Çevremde bu tarz davranışlar sergileyenlere yani 18 liklere bakanlara çok kızardım

Kız bana karşı benden daha fazla dolu büyük ihtimalle.

Sonunu düşününen kahraman olamaz mı ne :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Daft Punk

quote:

Bu yaşlarda çok farkediyor 18 yaşındaki halimi düşünüyorum ne kadar imkansız olduğunu düşünüyorum sonradan.

Çevremde bu tarz davranışlar sergileyenlere yani 18 liklere bakanlara çok kızardım

Alıntıları Göster
    diğer faktörler mantığına yatıyorsa yaşı umursama,27 yaşımdayım 30umda mantığıma uyan 20-22 yaşları arasında birisiyle evlenmeyi düşünüyorum mesela

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yaşıtlarına göre normal bir olgunluğa sahipsen , kızlar zaten kendi yaşıtları erkeklerden çoğu zaman olgun olurlar . Bu durumda yaş farkının pekte bir önemi yok . Scusa Ma Ti Chiamo Amore ( Sorry If I love you - Pardon seni seviyorum ) Filmini izlersen kendinde daha fazla özgüven ve enerji bulabilirsin tahminimce .

• quote:

diğer faktörler mantığına yatıyorsa yaşı umursama,27 yaşımdayım 30umda mantığıma uyan 20-22 yaşları arasında birisiyle evlenmeyi düşünüyorum mesela

Mantığın durduğu noktadayım ben.

Tüm kuralların alt üst olduğu, kırmızı çizgilerimle ve kurallarımla dalga geçen bir duyguyu yaşıyorum...

Yanında durupta dudaklarına yapışmadan durmak çölde su bulup içmemek gibi birşey.

En son 20 yaşımda yaşamıştım bu duyguyu.

Ne tarzıma, ne yaşıma, ne de hayat görüşüme uygun biri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: E2

Yaşıtlarına göre normal bir olgunluğa sahipsen , kızlar zaten kendi yaşıtları erkeklerden çoğu zaman olgun olurlar . Bu durumda yaş farkının pekte bir önemi yok . Scusa Ma Ti Chiamo Amore ( Sorry If I love you - Pardon seni seviyorum ) Filmini izlersen kendinde daha fazla özgüven ve enerji bulabilirsin tahminimce .

Ukalalık olarak algılamayın ama yaşadıklarımdan dolayı ve babamı çok erken kaybettiğimden dolayı yaşıtlarımla aramda en az 4-5 yaş fark var genelde abileri gibi davranmak zorunda kalıyorum ve davranışlarımda 30-35 yaş tarzı bu yüzden arkadaşlarım genelde kızar bana :)

Eskiden çok fırlamaydım ama bir zaman geliyor hayatın tüm zorlukları ile yüzleşiyorsun en uslanmaz denen adam bile uslanıyor(benim gibi)

Bu arada tavsiye ettiğin filmi izleyeceğim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E2

Ukalalık olarak algılamayın ama yaşadıklarımdan dolayı ve babamı çok erken kaybettiğimden dolayı yaşıtlarımla aramda en az 4-5 yaş fark var genelde abileri gibi davranmak zorunda kalıyorum ve davranışlarımda 30-35 yaş tarzı bu yüzden arkadaşlarım genelde kızar bana :)

Eskiden çok fırlamaydım ama bir zaman geliyor hayatın tüm zorlukları ile yüzleşiyorsun en uslanmaz denen adam bile uslanıyor(benim gibi)

Bu arada tavsiye ettiğin filmi izleyeceğim

Alıntıları Göster
    Kardeş 7 yaş gayet normal kafan rahat olsun 15 yaşındaki kız arkadaşlarım 23 - 34 yaş arası adamlarla takılıyorlar 18 ile 25 yaş gayet normal bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 30 Haziran 2011; 4:47:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

Kardeş 7 yaş gayet normal kafan rahat olsun 15 yaşındaki kız arkadaşlarım 23 - 34 yaş arası adamlarla takılıyorlar 18 ile 25 yaş gayet normal bence .

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 13 Temmuz 2015; 18:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

neresi normal be ergenlikten yeni çıkmış kız. hiç haz etmem kendinden ÇOK küçük kızlara sarkan elemanlardan. biraz silkelenip kendinize gelin, ezikliğin anlamı yok.

7 Yaş çok mu Allah aşkına yahu ? sanki 15 yaş dedik binlerce kişi evleniyor birbirleri arasında 5-10 yaş fark olan .
  • quote:

neresi normal be ergenlikten yeni çıkmış kız. hiç haz etmem kendinden ÇOK küçük kızlara sarkan elemanlardan. biraz silkelenip kendinize gelin, ezikliğin anlamı yok.

Büyük konuşma

Ayırca sarkmıyorum bunu belirttim zaten ben öyle önüne gelene sarkan tiplerden tiplerden değilim.

Eğer yazdıklarımı okusaydın bunu anlardın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 30 Haziran 2011; 5:11:24 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Senin mantığına göre 60 yaşındaki biri de 53 yaşındaki biriyle evlenemez, sonuçta şimdi hormonal da ilerde daha mı farklı

Bu arada arkadaş ben de aynı durumdayım ama ben vazgeçtim bir kenara gömmek daha doğru tabi burada yaş farkından daha farklı şeylerde söz konusuydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 30 Haziran 2011; 5:18:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Senin mantığına göre 60 yaşındaki biri de 53 yaşındaki biriyle evlenemez, sonuçta şimdi hormonal da ilerde daha mı farklı

Bu arada arkadaş ben de aynı durumdayım ama ben vazgeçtim bir kenara gömmek daha doğru tabi burada yaş farkından daha farklı şeylerde söz konusuydu

Alıntıları Göster
    sübyan alert...

• quote:

quote:

Büyük konuşma

Ayırca sarkmıyorum bunu belirttim zaten ben öyle önüne gelene sarkan tiplerden tiplerden değilim.

Eğer yazdıklarımı okusaydın bunu anlardın.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 13 Temmuz 2015; 18:47:44 >

• quote:

addidas, okuma yazman olsan yukarda kadın 30 erkek 40 olursa olur dediğimi görürdün. ya anlama yeteneğin yok ya da boş laf yapıyosun burada.

bahsettiğiniz konumda olan bi arkadaşım vardı benden 3-4 yaş büyük. kendisinden baya küçük bi kızla takılıyodu. kız buna şakasına aptal filan diyince bile gurur meselesi yapıyordu ben abisi yaşındayım nasıl böyle konuşur diye.

alıp evlenceksen o olur, erken yaş evlilikleri kölelik sistemine benzer. ama ilişki yaşıycam konuşacam diyorsan olmaz. farklı dünyanın insanları olur o yaş aralıkları.

peki hocam, şimdi ilişkiye başlasalar, kız sadıksa temizse 5-6 sene ilişki geçirseler, erkek tarafı daha olgun olduğu için ona gerekenleri öğretse, daha sağlam bir ilişki olmazmı? yoksa 22 yaşında herşeyi yaşamış bir kız mı daha iyidir 25 yaşındaki erkeğe.

• quote:

addidas, okuma yazman olsan yukarda kadın 30 erkek 40 olursa olur dediğimi görürdün. ya anlama yeteneğin yok ya da boş laf yapıyosun burada.

bahsettiğiniz konumda olan bi arkadaşım vardı benden 3-4 yaş büyük. kendisinden baya küçük bi kızla takılıyodu. kız buna şakasına aptal filan diyince bile gurur meselesi yapıyordu ben abisi yaşındayım nasıl böyle konuşur diye.

alıp evlenceksen o olur, erken yaş evlilikleri kölelik sistemine benzer. ama ilişki yaşıycam konuşacam diyorsan olmaz. farklı dünyanın insanları olur o yaş aralıkları.

Sen kendi mantığınla uymuosun ki bi kere.

Önce öyle mantık mı olur lan 18 yaşındakilerde 11liklerle çıksın o zaman deyip sonra 30 yaşında kadın ile 40 yaşında erkek olur diyebiliyosun..
    O zaman senin mantığına göre de 20 yaşındaki adam 10 yaşındakiyle çıksın.

Yaş ilerledikçe sorun küçülmeye başlar. 20 den sonra 5 yaşın hiç önemi kalmıyor. 30a gelince de 10 yaşın hiç önemi kalmıyor. Bu arkadaş tam iki ara bi derede 25 yaşında 7 yaş fark var gari.. Bilemedim şimdi...

• quote:

Kardeş merak etme okuma yazmam var ve sorum gayet basit madem gençken aşk denilen şey hormonal peki yaşlanınca ne?
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kendimden 2-3 yaş küçük bir kız bana sarkıntılık yapsa ben utanıyorum harbiden mezhep genişmiş sizdede

18-25 yuh be , kardeşin varsa ondan bile küçüktür

Az yaşamadık zamanıdna yukarıda da bir arkadaş belirtmiş lise kapılarının önünde içerideki çocukların dağılmasını bekleyen sübyancıları

Kendinize gelin hormonlarınıza sahip çıkın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 30 Haziran 2011; 5:49:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Kendimden 2-3 yaş küçük bir kız bana sarkıntılık yapsa ben utanıyorum harbiden mezhep genişmiş sizdede

18-25 yuh be , kardeşin varsa ondan bile küçüktür

Az yaşamadık zamanıdna yukarıda da bir arkadaş belirtmiş lise kapılarının önünde içerideki çocukların dağılmasını bekleyen sübyancıları

Kendinize gelin hormonlarınıza sahip çıkın

Alıntıları Göster
    Normalde birbirini seven 2 insan arasında 7 yaş çok büyük bir fark değil. Ama sen 25 yaşındasn söledigin gibi cok yaramazmıssın ve şuanda durulmussun olgunlaşmssn yani. Ama o kız istediği kadar olgun olsun daha aklı bir karış havadadır. Bu arada ki yaş farkı insanlar belli bir olgunluğa ulaştıktan sonra mazur görülebilir. Bu yaşlarda değil.

@D_G_N

Ayrıca snnde o tartıştıgın adamında ne mal oldugu ortada. Bir anda artist cool havaları şu kızları gordum bu kızları gordum senden bi gömlek üstüyüm tripleri. Ardından ağzını topla delikanlı ol terbiyeli ol martavalları 2 sn geçmeden lan lı lun lu konusmalar agzını bn toplarım sokak serserisi tripleri. Biraz kendiniz olun.

+ olarak sölemek istiyorm o kız benim tipim degl hayat felsefeme uygun degl şöle degl böle degl diyorsun ama ondan önce dudaklarına yapısmak istiyorm tutamıyorm kendimi flan diyosun. Burda amacın cok belli

Yani amacın zaten belli yicek kız arıyorsun ama adamın dediği gibi kendi yaşıtlarından bul bölelerini kendinden 7-8 yaş küçük biriyle yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpiritBreaker35 -- 30 Haziran 2011; 6:10:59 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.