Şimdi Ara

25 26 yaşına kadar bakire kalmış kadınla evlenilmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yürümez abi ilişki. Hiç mi seks denen şeyi merak etmedin, hiç mi macera ruhu yok sende
    Ben şahsen evli olsam bile swinger partilerini ihmal etmezdim. Bunlar olmadan heyecan devam etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 11 Şubat 2020; 19:42:38 >

• Sizin hiç ablanız veya kız kardeşiniz yokmu ?

Birisi de öyle bir kız varsa yok arkadan vermiştir yok çirkindir falan demiş ne kadar iğrenç tanımlamalar bunlar ayıptır

Başlığı açan arkadaş sen istiyorsan bakire olmayan birisiyle evlenebilirsin hatta git eskortla falan evlen işini garantiye al bu konuda tecrübelidir onlar ama gelipte burada bakire olan kızları aşağılayıcı tutum sergileme
  • Haydaaaa...
  • Yav hocam foruma yazması bu kadar kolayda gerçek hayatta görmek isterdim sizi bakalım o kadar geniş düşünebilecek miydiniz
  • Ha bu arada öyle bir eş kimse istemez. Macera ruhu istiyorum diyorsunuz sizinle evliyken sizden gizli maceralar yaşasa hoşunuza gider mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Ha bu arada öyle bir eş kimse istemez. Macera ruhu istiyorum diyorsunuz sizinle evliyken sizden gizli maceralar yaşasa hoşunuza gider mi?
    Hoşuna gitmez tabi beni niye çağırmadın diye
  • Öyle bir kız varsa da büyük ihtimalle ya arkadan vermiştir ya da çirkindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Öyle bir kız varsa da büyük ihtimalle ya arkadan vermiştir ya da çirkindir.
    Adam haklı, bu devirde böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O yaşa kadar evlenmediyse sadece adı bakiredir. Kapalı kızları en geç 21-22 de aileleri evlendiriyor zaten. E geri kalanlarda bekaret takıntısı olanlar da o iş hariç her haltı yiyorlar. Arkadan vurdurmuş olabilir, guluk guluk saki yapmış olabilir öpüşmüş koklaşmış sürtünmüş olabilir. Bunların hiçbirisi yoksa zaten şişman şeş gibi ter kokan bıyıklı kıllı bir tiptir.
  • Dayı dur zaten ortalık karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodimus01

Dayı dur zaten ortalık karışık.
  • Bakireyi buldunuz da konuşuyonuz.. Ey gidi eyyy
  • Kiz kardesinin swinger partilerinde fink atmasini istermiydin
  • Sizin hiç ablanız veya kız kardeşiniz yokmu ?

Birisi de öyle bir kız varsa yok arkadan vermiştir yok çirkindir falan demiş ne kadar iğrenç tanımlamalar bunlar ayıptır

Başlığı açan arkadaş sen istiyorsan bakire olmayan birisiyle evlenebilirsin hatta git eskortla falan evlen işini garantiye al bu konuda tecrübelidir onlar ama gelipte burada bakire olan kızları aşağılayıcı tutum sergileme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco Luigi -- 11 Şubat 2020; 21:51:43 >
  • prenssabahattin kullanıcısına yanıt
    eğer ben de yapmasaydım kesinlikle cinayet sebebi
    ama bu medeni insanlar arasında anlaşarak yapılan bir eylem. o yüzden sen sorun yok. diğer erkek de böyle düşünüyor ama o da karısına izin veriyor
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    hoşgeldin meriç, biz de seni bekliyorduk
  • ağır olmadı mı sizce de gerçi eleman çok geniş altından kalkar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.