Şimdi Ara

25 26 yaşına kadar bakire kalmış kadınla evlenilmez (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben gercek hayatta boyleyim, bir onceki sevgilim bakireydi ve sonrasinda bir daha bakire kizla cikmamaya yemin ettim.

Sadece bakirelik de degil aslinda olay, genel olarak iliski deneyimi olmayan kizlar ne istedigini bilmeyen, olgunlasamamis, trip atmanin gereksizligi kavrayamamis, ara ara tartismalarin her iliskide olan onemsiz seyler oldugunu ogrenememis kisiler oluyorlar.

Bunun da otesinde suanki iliskim oldukca uzun oldugu icin bir oncekinin uzerinden yillaaar gecti, hala bu yasinda bakireyse kiz iki ihtimal var, ya hayat goruslerimiz cok farkli ve anlasamayiz, ya da ciddi sorunlari var.

Bu sadece kizlara ozel degil bu arada. Herkes ilk iliskilerinde salakca davranir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Ben gercek hayatta boyleyim, bir onceki sevgilim bakireydi ve sonrasinda bir daha bakire kizla cikmamaya yemin ettim.

Sadece bakirelik de degil aslinda olay, genel olarak iliski deneyimi olmayan kizlar ne istedigini bilmeyen, olgunlasamamis, trip atmanin gereksizligi kavrayamamis, ara ara tartismalarin her iliskide olan onemsiz seyler oldugunu ogrenememis kisiler oluyorlar.

Bunun da otesinde suanki iliskim oldukca uzun oldugu icin bir oncekinin uzerinden yillaaar gecti, hala bu yasinda bakireyse kiz iki ihtimal var, ya hayat goruslerimiz cok farkli ve anlasamayiz, ya da ciddi sorunlari var.

Bu sadece kizlara ozel degil bu arada. Herkes ilk iliskilerinde salakca davranir.
    Hocam bakirelik mevzusu değil de swinger kısmı için yazdım daha çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

İmzanıza katılıyorum hatta şapka çıkartıyorum
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Oraya kadar okumamisim bile, o adam bilinen bir troll zaten

O kadari benlik degil, ama iki tarafin da rizasi varsa kendi bilecekleri is.

Ben de pek cok sebepten cocuk istemiyorum mesela, bunu soyledigimde de toplum bana yanilgi icindeymisim gibi bakiyor, "duzeltmeye" calisiyor, fikrimi degistirmek icin dillerinde tuy bitiyor, o yuzden genel anlamda baskasina zarari olmayan secimlere yapilan yargilamayi haksiz buluyorum. Bir hayatimiz var, isteyen istedigi gibi yasasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Oraya kadar okumamisim bile, o adam bilinen bir troll zaten

O kadari benlik degil, ama iki tarafin da rizasi varsa kendi bilecekleri is.

Ben de pek cok sebepten cocuk istemiyorum mesela, bunu soyledigimde de toplum bana yanilgi icindeymisim gibi bakiyor, "duzeltmeye" calisiyor, fikrimi degistirmek icin dillerinde tuy bitiyor, o yuzden genel anlamda baskasina zarari olmayan secimlere yapilan yargilamayi haksiz buluyorum. Bir hayatimiz var, isteyen istedigi gibi yasasin.
    Aynen hocam. İnsanlar seçimlerinde ve davranışlarında diğer insanların özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece özgürdür. Eğer karşılıklı rıza varsa swinger da yapabilir grup sex de
    Çocuk mevzusuna diğer insanların karışması hatta ikna etmeye çalışması da saçmalıktan ibaret bence. Çok sebepten ötürü çocuk istemeyebilirsiniz ve bu siz ve eşiniz hariç kimseyi alakadar etmez. Mesela bana kalırsa evliliğin en az ilk birkaç senesinde çocuk yapmamak lazım. Erken çocuk yapmak tam bir felaket. İlk senelerde dünyayı gezmek, beraber hayatın tadını çıkarıp bolca sex yapmak dururken çocuk yapıp uykusuz gecelere katlanan insan ya ahmaktır ya da doğum kontrolünden bihaberdir
    Daha yaşım küçük(21+) ama ileride evlenirsem elimden geldiğince geç çocuk yapmayı düşünüyorum. Sen o kadar sene çalış çabala bir yerlere gel evlen sonra da hemen çocuk yapıp tüm hayatını çocuklara ada! Öyle bir dünya olamaz arkadaş! Dünyaya bir kere geliyoruz şunun şurasında önce kendimi mutlu etmeden çocukla falan uğraşamam.
    Çok yükseldim ya içim dolmuş valla

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    ilk defa senden duyuyorum troll olduğumu.. sanırım başkasıyla karıştırdınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Ben de emin olamadim simdi, cok oyle geliyor ama, forum ici not alma aliskanligi edinmem lazim

• Bu yaşam tarzı neden saygı duyulmuyor ? siz karışı çıkınca ´´gavad´´ vs denince bu yaşam şekli ortadan kalkıyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.