Şimdi Ara

25 yaşında 19 yaşındaki kıza aşık olmak :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
23.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizimde 8 yaş fark var aramızda (28-20) Ben kendimi ve karşımdaki insanı tanıdıktan sonra burda kim ne yazmış ne yapmış umrumda olmaz.
  • yahu şimdiki 18 yaşındaki kızlar ztn 25 yaşında gibi gösteriyor o yüzden durmak yok yola devam
  • Ne adamsın ya
  • Kendini kötü hissediyorsan yapacak hiçbirşey yok dostum. Bir zamanlar senin çektiğin acıları çektim ama üzülmene gerek yok kendini soyutladığın zaman halledersin.
  • İzmirlisin sanırım. İzmirde 18 - 22 arası kızların çoğunun tercihi 30-45 yaş arası. Kısaca İzmir'de isen 7 yaş hiç bir şey. Hatta küçüksün bile
  • O yaştaki kızlar arı gibidir, her çiçekten yararlanmak isterler. Kız da demek ki kimi görse aşık oluyor. İyisi mi sen 22 + bul kendine kendi öğrencilerimden biliyorum. Kendi yaşıtlarına bakmazlar kendilerinden yaşça çok büyük olan erkeklerin peşine takılırlar. Bu da yaşlarının oturmamasından kaynaklanıyor.
  • 31-24 uygun mu acaba? Ona göre ben de alayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

neresi normal be ergenlikten yeni çıkmış kız. hiç haz etmem kendinden ÇOK küçük kızlara sarkan elemanlardan. biraz silkelenip kendinize gelin, ezikliğin anlamı yok.

7 Yaş çok mu Allah aşkına yahu ? sanki 15 yaş dedik binlerce kişi evleniyor birbirleri arasında 5-10 yaş fark olan .

O zaman 18 yaşındakilerde 11 yaşındakilerle çıksın, var mı böyle bir şey

kendimden tiksindim 2 sene önceki yaşımdaki kızla 5 sene sonra çıkma düşüncesi gelince aklıma.

kadın 30 erkek 40 olsa olur.

neyin aşkı olacak? hormonlarınıza sahip çıkın biraz. neredeyse o yaş aralıklarında HİÇBİR düşünceniz uyuşmaz. gençliğinizi yaşayamadıysanız bu vakte kadar bu vakitten sonra da bu şekilde yaşamayın bi zahmet. 3-4 ay sonra kavga dövüş ayrılırsınız ondan da olan kıza olur. eh bananeyse 18 yaşındayken 25 yaşındakiyle beraber olan kız her haltı hakediyordur. aklı başında insanın yapacağı iş değil bu... aşk tabi aşk sevgi vardır eminim. kız yediğe paraya bakar erkekte vuruşuna sonra ilişki olur bu. davul bile dengi dengine tamamiyle oturmuş karakterler olmadığı sürece 7 yaş fark kesinlikle kabul edilemez... isterse kız kardeşim olsun 18indeykende 25 yaşında biriyle beraber olan kızı insan yerine koymam.

neyse sizler lise önlerinde şahinlerinizle beklemeye devam edin, her zaman var böyle basit avuntularla kendini kandıranlar. 18 yaş demek lise son demek. veya üni hazırlık en iyi ihtimal. he arkadaş he 18 yaşındaki kızla 25 yaşında erkeğin beraber olması normal. bunu yapanlarda hep silik tipler olmuşlardır, kendi seviyesindekileri elde etmeye çapı yetmez küçük kızlara kayarlar...

Madem bu adam sübyancılık yapan silik bir tip o zaman Pınar Altuğ'da kendinden 8 yaş küçük Yağmur Atacan'la evlendi. Şimdi bana Pınar Altuğ silik bir tip ve sübyancılık yapıyor diyebilir misin?

• Tonlarca insan bi yaştan sonra kendi çapındaki insanlarıdan sıkılıyor yeni macera yeni arayışlara giriyor çnk kendi yaşı çapında olanların çoğu onun düşüncesindewdir yani hep aynı yaşam tarzı ama sen bundan bıkıpta farklı bir yaşam tarzını ve bir anda birine tutuluyorsan bu kesinlikle normal karşılanmalıdır.. bu ergenlikten çıkmısıtr işte ondan haz almam sonra kos koca(+25) adama karsı yapılan feci laflar falan bunlar dh ye yakışmıyor..birde lafı söyleyeninde ondan yaşsa kücük olması gibi...zaten kücük olanın daha önünde yaşıyacağı bi o kadar yol vardır..
  • Teenci kardeslerimiz baslams akına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

Teenci kardeslerimiz baslams akına

milf akar
  • sübyancılar dolmuş buraya
  • Arkadaşlar sübyancılıkla, aşkı karıştırmayın. Adam 18 yaşındaki kızlara hasta değil. Bir kıza aşık o da 18 yaşında. Ha diğer küçük yaştaki kızlara da zaafı olsaydı o zaman sübyancı denilebilirdi. Yani bu durumda senin durumun gayet normal.
  • kızların bu anatomisinde var ben liseye giderken hocasına aşık olan mı dersin dışardan okul kapısının önünde 5 -10 yaş kendilerinden büyük adamlarla konuşanmı dersin hep kendilerine normal geliyordu şimdi biz büyüdük 24 yaşındayım 18 yaşında kız arkadaşım var ama şu bir gerçek kızlar hep kendilerine sıgınacak bir omuz arıyor aynı yaşta olursanız kafa yapısı fikir itibariyle uyuşmuyor bence sen kararın doğru kardeş biz en azından 40 yaşında kadınlarla çıkmıyoruz
  • Kıza açıl 2 sene sonra çıkmaya başlayın o zaman kimse bir şey demez
  • SEVMENİN AŞIK OLMANIN YAŞI YOKTUR..AMA ŞUNUDA UNUTMAKİ 18 YAŞINDAKİ BİR KIZLA EVLENDİGİN ZAMAN..KIZIN YAŞI 24-25 LERE GELDİGİNDE AKLIDA BAŞINA YENİ YENİ GELMİŞ OLUYOR..VE SENDE GÖREMEDİĞİ ŞEYLERİ GÖRMEYE BAŞLIYOR VE SENİN DEĞİŞTİGİNİ ONA GÖRE FARKLI DAVRANDIGINI DÜŞÜNMEYE BAŞLIYOR..HALBUKİ SENDE OLANLAR O 18 YAŞINDAYKENDE VARDI..AMA KIZ ONLARI İLERLEYEN YILLARDA ANCAK GÖREBİLİYOR..ODA SANIYORKİ ERKEK DEĞİŞTİ..HALBUKİ ERKEK DEĞİŞMEDİ..KIZ BÜYÜDÜ..BUNU MUHAKKAK AKLININ BİR KÖŞESİNE YAZ..
  • ya biz napak panpa, 21'e 16
  • yaş farkı bence 5'i geçmemeli 7 fazla
  • Parçala onu
  • 7 seneden bişi olmaz ya.direk yumul gelsin. =)zaten şindi başlasanız cok uzun sürmeden biter.hem seninde içinde kalmaış olur.he kız 13 sen 20 olsaydın o zaman sorun olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.