Şimdi Ara

25 yaşında 19 yaşındaki kıza aşık olmak :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
23.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Arkadaşlar sübyancılıkla, aşkı karıştırmayın. Adam 18 yaşındaki kızlara hasta değil. Bir kıza aşık o da 18 yaşında. Ha diğer küçük yaştaki kızlara da zaafı olsaydı o zaman sübyancı denilebilirdi. Yani bu durumda senin durumun gayet normal.

kesin böyledir zaten
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 13 Temmuz 2015; 18:47:36 >
  • Kız 19 yaşındaymış az önce faceden baktım face kullanmadığım için arkadaştan öğrenmiştim kızada sormadım hiç.

22-23 falan sandım kızı ben ilk başta belki kendini kasıyordu belkide gerçekten o kafada bilemiyorum ama yinede kurtarmıyor

Bu arada bazı arkdaşlar kızıyor bana kızla yatma gibi bir derdim yok olmayacakta olsaydı bu kadar beklemezdim zaten.

Sanırım muhabbeti keseceğim...

@Eray milflerin ahı tuttu Erayyyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Arkadaşlar sübyancılıkla, aşkı karıştırmayın. Adam 18 yaşındaki kızlara hasta değil. Bir kıza aşık o da 18 yaşında. Ha diğer küçük yaştaki kızlara da zaafı olsaydı o zaman sübyancı denilebilirdi. Yani bu durumda senin durumun gayet normal.

Sonunda anlayan biri çıktı

Genelde abicim diye hitap ederim 20 yaş ve altına bu tamamen istisnai bir durum oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

Kız 19 yaşındaymış az önce faceden baktım face kullanmadığım için arkadaştan öğrenmiştim kızada sormadım hiç.

22-23 falan sandım kızı ben ilk başta belki kendini kasıyordu belkide gerçekten o kafada bilemiyorum ama yinede kurtarmıyor

Bu arada bazı arkdaşlar kızıyor bana kızla yatma gibi bir derdim yok olmayacakta olsaydı bu kadar beklemezdim zaten.

Sanırım muhabbeti keseceğim...

@Eray milflerin ahı tuttu Erayyyy

sen amacına ulass yani tutulduysan dewamını getir... sonucta senden zarar gelmez..oda bunu anlayacaktır..

• o yaşta olgun bir kız bekleme ama olgun olmaz diyede birşey yok o yaşta görmüş geçirmiş bir insanda olaibilir, aksi takdirde çok başını ağrıtır, hele tikki ise hiç çekemezsin

ben yaş olayına hiç takmıyorum bile önemli olan yukarıda yazdığım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

şunu söylemeyi hiç sevmem ama gün gelir daha yeni ergenliği atlamış kızınızı 25 yaşındaki dallamanın teki seviyorum diyip miker bırakır, o zaman görürüm halinizi. koca adam olmuşsunuz hala sapıksınız, türkiye gerçekleri.

konuyu açan adamın aşk olayı yok, yazdıklarından alenen anlaşılıyor. kızla yattıktan sonra hevesini alıp bırakacak.

adam olun az. aşkmış yerim alayınızın aşkını. gidin kendi yaşınızdakilerle takılın. uçkurusuna sahip çıkamayan başkalarının hayatlarını karartma hakkını nereden buluyor acaba. 25 yaşına gelmiş adam hala çocuk gibi aşığım diyorsa zaten vardır bir problem. aşk ilk ilişkilerde olur işin kaşarı olunca ölür bu duygular.

yaşına bakmayın 7 yaş büyük birine bakan kaşar aslında umrumda olmamalı, ben çok gördüm geçirdim, kendinizi böyle kandırın siz yok aşkmış... ilerde karım olacak insan sevdiği insanla yatmış olabilir bunu anlarım, ama 18ken 25 yaşında çıktım el ele tutuştum dese bile anında boşarım... dediğim gibi pislik gibi birşey bu. siz ilk okula başlayıp okurken o daha anasının karnındaydı be. adam daha burada 5 yaş küçüğüm diye yazdıklarımı kaldıramıyor, bir de sevgili olacakmış benden de küçük biriyle. ben senin abin yaşındayım muhabbetini yaparsınız artık

30 yaşındaki moruklar hakkınız değil 18 yaşındaki kızlar, herşeyi tadında bırakın haysiyetinizi koruyun.

22-30 yaş filan denseydi hiç bişey demezdim. kızları yakından tanıyan biri 14-22 yaş aralıklarında kızların kafa yapılarını bilirdi.

haklısın vallahi hemde çok haklısın yazdıkların harfi harfine doğru bende aynı şekilde düşünüyorum 25 yaşındaki bi adam kalk 18 yaşındaki kıza aşık olmuşta bilmem ne bırakın bunları ya kızdan alacağını alıp bırakacak bu kadar açık. 18 yaşında bir kızı haketmiyorsun kendi yaşıtlarınla ilgilen

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

hazır konu varken soruyum 92'li iri bi erkeğin 94'lü bi kızı manita yapması doğrumudur . ?

tabii kide olur.

Bide söyle bişey var
    Olay şöyledir.ilköğretim 5.sınıfta okuyan bir kız orta son okuyan cocuğu ister,Orta son okuyan bir kız lise son ister,Liseye giden kız üniversiteli ister.Durum hormonlarla ilgili.
  • sübyancı
  • 71-17 davası yapmayın şu işi seviosan evlencen gardeşim.ailesi karşı çıkarsa sana bi at arabası ayarlayabilirim.kaçırırsın yengeyi.
  • Olum başlıkla oynamak kafam karıştı hepten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 30 Haziran 2011; 22:10:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Olum başlıkla oynamak kafam karıştı hepten.

matematik dehası olduğunu gizlemeye çalışıyor
  • Psikolojiye çok hakim eğitimi almış bir insan olarak söyleyeceklerim;

1; Sevgili kardeşim öncelikle birbirinize uygun olup olmayacağına ikiniz karar verirsiniz başkası değil.
    2; Bazı yaşı fazla genç arkadaşlar o yaşa gelmediği için atıp tutabilir ,normaldir ancak o yaşlara sizde geleceksiniz bunun kaçışı yok, o zaman dediklerinizi yalamazsınız inşallah çünkü düşünceleriniz değişecek sizede aynı şeylere küçüğünüz söyleyecek döngü devam edecek..
    3; Bir arkadaş demişki yaşı daha genç kızla çıkmak ezikliktir, aslında ezik olan bizzat kendisidir, çünkü aslında çok güzel bir kız gelse geri çevirmez, yaşı biraz büyüyen her erkek genç kızları ister ayarlayabilen ayarlar ayarlayamayan türlü iftiralar atar, kimin kime uygun olduğuna sen karar veremezsin arkadaşım...
    4; Serdar ortaç, tarkan, okan bayülgen kendisinden çok genç kızlarla çıkar, hatta evlenir hatta 10 kerede evlenir boşanır, onun buna hakkı vardır ancak fakir dostumuzun hakkı yoktur, bumu senin size göre değil o kızlar anlayışın..
    5; Şöyle bir bar ortamına gidin ve bakın 19-20 yaşındaki kızların dedeniz zamanındaki kadar masum olmadığını ve kendi kararlarını verecek kapasitede olduğunu göreceksiniz.
    6; Artık kadınlar da kendinden genç olanı yada kendinden az büyük olanı istiyor, buda ileri yaş kadınlarda oluyor genelde, mesela bir bayan var 40 yaşında diyor ki, 32 ile 42 arası olsun..
    7; Artık şu senin kızınıda böyle yaparlar klişesine sğınmaktan vazgeçin, o zaman hiç bir bayanla çıkma, kardeşin yaşında,, kendinden büyükle çıkma ablan yaşında, en iyisi yaşıtınla çık kimse laf etmesin...

Son olarak; 26 yaşındayım benim kız arkadaşım bende 2 yaş küçük ama 7 de olsa umrumda olmaz kısacık yaşamamızda hesabımı abazan kız arkadaş edinemeyen tipleremi verecektim.
    Sakın yanlış anlaşılmasın, saf kızlardan faydalanıp kandırmak tabiki doğru değil ama devir de eski değil, herkes kadınlar dahil genç olanı istiyor..ama ikiyüzlülük diz boyu o ayrı..ben içimden istiyorum ama fırsatını bulamıyorum ama yapan görürse taşlarım..başkalarının günahlarıyla aziz olamaz kimse..

Tekrar ediyorum arkadaşım; burada birbirinize uygun olup olmadığınıza karar verecek olan sizsiniz, bunun olumlu yada olumsuz yönlerinin ceremesi size aittir..yaşı genç olup olgun insanlar olduğu gibi yaşı büyük olup saftirik kızlarda var, o yaşı genç olan kız herşeyin 50 mislini yaşamış olabilir, olgun olmak sessiz ve durgun gözükmek değildir, olgunluk yaşanmışlıkta değildir, bu yaşanmışlıklardan ders almış, neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebilecek kapasiteye gelmiş kişilerdir..
    Genelde erkek genç gözülüyorsa yada kız olgun gösteriyorsa nedense kimse itiraz etmez nedense örneğin arkadaşın dediği kız johny deep ile yada kıvanç tatlıtuğ ile çıksa hiçkimsenin sesi çıkmaz garip karşılamaz bunu bir düşünün..

Dürüstçe kendinize sorun..
    Şimdi 35 yaşındasınız diyelim hanginiz megan foxu istemezsiniz, yaşı küçükler derki yaw bu kızlarda hep mallarla çıkıyor yaşı büyükler derler ki yaw kardeşim ayıptır seninde bacın var, ama hepsi aynaya baksın, megan fox gelse sevinçten bayılırlar....ikiyüzlü olmamak gerekir siz bu dedikleriniz yapmayın ama başkasınada sapık falan demeyin sonra o duruma kendiniz düşmeyin derim.

SOn olarak ben kendim çok genç biriyle çıkmam ama çıkanada sapık öl geber falan diye baskı yapmam gerçekten sapık adam zaten hadım edilmeli..

• Arkadaşım 25 yaşına geldim olgunlaştım demişsin burada genç nesillere abi olacak yerde yanlış olan bir ilişki modeli hakkında onlar danışarak fikir almaya çalışıyorsun.Senin kız kardeşine 25 lik bir adam dadansa aynı toleransı tanıyabilir misin?Millete bakma uçkur sevdasını aşk der.
  •  25 yaşında 19 yaşındaki kıza aşık olmak :)

şaka şaka. Birbirinize yakışıyorsanız hiç sorun etme
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 13 Temmuz 2015; 18:47:32 >
  • azcık sübyancılık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

Arkadaşım 25 yaşına geldim olgunlaştım demişsin burada genç nesillere abi olacak yerde yanlış olan bir ilişki modeli hakkında onlar danışarak fikir almaya çalışıyorsun.Senin kız kardeşine 25 lik bir adam dadansa aynı toleransı tanıyabilir misin?Millete bakma uçkur sevdasını aşk der.

Gençlere danışıyorsun derken bazen unutuyorum forumun yaş ortalamasını bu konuda haklısın zaten olay bir danışma konusu değil dertleşme konusu burada çıkayım mı? çıkmayayım mı?sormaktan öte dertleşmek ve paylaşmak için yazdım genellikle.Ortada bir dadanma söz konusu değil oldukça mesafeliyim hala yanlış anlaşılıyorum bu konuda ayrıca bunun uçkurla ne alakası var anlamadım?6 aydır tanıyorum kızı sonuçta ve hala hiçbir konuda pas vermiyorum beğenmeme rağmen bu da uçkuruma forumun çoğundan daha fazla sahip çıkabilen biri yapar sanırım beni.

Yani sadece yazmış olmak için değilde mesajları okuyup, konuyu güzelce tahlil edipte yazsanız ben de kendimi savunmak adına bunları yazarak vakit kaybetmeyecektim.

@okaaaaaan

Çok güzel yazmışsın.

• Dostum yaşım 27 bana da bu çağdaki kızlar zaman zaman ilgi gösterip yakınlık kurmak istiyor ,fakat onlara mantıklı bir şekilde yaşadıklarının geçici bir heves olduğunu ve kişiliklerinin tamamen oturduğu zaman çok daha farklı düşüneceklerini söylüyorum abilik yapmak doğruları göstermek lazım .Ne kadar sevsen de zorda gelse arkandan gelen nesillere iyi örnek olman için gözünü kapatmalısın bazı şeylere.15 18 25 yaşına kadar kızların fikirleri defalarca değişir bence senin ideal ilişki grubun 23 25 arası olmalı, ben en fazla 2 yaş küçük farkla beraberlikler yaşadım onlarda bile temkinliydim.+ siz ne kadar anlaşsanız da işe aileler girince çok farklı durumlar olabilir kısmet çok boş ver gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

yahu şimdiki 18 yaşındaki kızlar ztn 25 yaşında gibi gösteriyor o yüzden durmak yok yola devam

ama kafa olarak 13-14 yaşında gösteriyorlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.