Şimdi Ara

25 yaşında 19 yaşındaki kıza aşık olmak :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
23.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpiritBreaker35

Normalde birbirini seven 2 insan arasında 7 yaş çok büyük bir fark değil. Ama sen 25 yaşındasn söledigin gibi cok yaramazmıssın ve şuanda durulmussun olgunlaşmssn yani. Ama o kız istediği kadar olgun olsun daha aklı bir karış havadadır. Bu arada ki yaş farkı insanlar belli bir olgunluğa ulaştıktan sonra mazur görülebilir. Bu yaşlarda değil.

@D_G_N

Ayrıca snnde o tartıştıgın adamında ne mal oldugu ortada. Bir anda artist cool havaları şu kızları gordum bu kızları gordum senden bi gömlek üstüyüm tripleri. Ardından ağzını topla delikanlı ol terbiyeli ol martavalları 2 sn geçmeden lan lı lun lu konusmalar agzını bn toplarım sokak serserisi tripleri. Biraz kendiniz olun.

+ olarak sölemek istiyorm o kız benim tipim degl hayat felsefeme uygun degl şöle degl böle degl diyorsun ama ondan önce dudaklarına yapısmak istiyorm tutamıyorm kendimi flan diyosun. Burda amacın cok belli

Yani amacın zaten belli yicek kız arıyorsun ama adamın dediği gibi kendi yaşıtlarından bul bölelerini kendinden 7-8 yaş küçük biriyle yapma.

Kendi yaşıtı kızlar bulabilse emin ol 17-18 yaşındaki kız için buraya konu açmazdı , arkadaş içi hava dolu balon puf desen uçacak ama havalar 1500

• 25 yaşındaki adamın 18 yaşındaki kıza aşık olması demek tamamen hormon olayı.Tazeliğine,körpeliğine güzelliğine,masumiyetine hayran kalma ve hormonların depreşmesi.safi testesteron durumu başka hiç bi şey değil.bu böyle. yoksa manevi anlamda duygusal olarak ne geçebilirki arada... hele uzaktan. o yaşlardaki insanların kur yapma anlayışı farklıdır bi kere.

ama 18 yaşındaki kıza sübyan olarakta bakılmaz orasıda ayrı konu. tamam daha çocukluktan yeni çıkmıştır.tecrübesiz ve saftır fakat sübyan abartı kaçar.
    karakteri tam olgunlaşmamıştır doğrudur.bu yaşlardaki kızların evlenmesi durumu ülkemizde ve dışarıda oldukça fazla vardır.geçmiştede vardı günümüzde de halen devam ediyor. cehaletle ve aşk olduğunu sandığı şeylere aldanıp kucağında 1-2 çocukla 2-3 sene sonra dul kalmış onbinlercesi de hali hazırda mevcuttur. tabi bu sonucun oluşmasındaki tek sebep 2 taneyi kucağına verip terkeden heriften kaynaklıdır.

yani soru şu: kızı gerçekten sevip,değer verip, eşi yapacaksa 18 yaşındaki bir kızla münasebet doğru mu? sonuçta bir çok böyle başlamış ve devam etmiş başarılı evlilikte var.

ha zaten kafalarda sırf seks fikirleri dönüyorsa yukarıda yazdıklarımın hepsini görmezden gelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi born2bemad -- 30 Haziran 2011; 8:38:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

25 yaşındaki adamın 18 yaşındaki kıza aşık olması demek tamamen hormon olayı.Tazeliğine,körpeliğine güzelliğine,masumiyetine hayran kalma ve hormonların depreşmesi.safi testesteron durumu başka hiç bi şey değil.bu böyle. yoksa manevi anlamda duygusal olarak ne geçebilirki arada... hele uzaktan. o yaşlardaki insanların kur yapma anlayışı farklıdır bi kere.

ama 18 yaşındaki kıza sübyan olarakta bakılmaz orasıda ayrı konu. tamam daha çocukluktan yeni çıkmıştır.tecrübesiz ve saftır fakat sübyan abartı kaçar.
    karakteri tam olgunlaşmamıştır doğrudur.bu yaşlardaki kızların evlenmesi durumu ülkemizde ve dışarıda oldukça fazla vardır.geçmiştede vardı günümüzde de halen devam ediyor. cehaletle ve aşk olduğunu sandığı şeylere aldanıp kucağında 1-2 çocukla 2-3 sene sonra dul kalmış onbinlercesi de hali hazırda mevcuttur. tabi bu sonucun oluşmasındaki tek sebep 2 taneyi kucağına verip terkeden heriften kaynaklıdır.

yani soru şu: kızı gerçekten sevip,değer verip, eşi yapacaksa 18 yaşındaki bir kızla münasebet doğru mu? sonuçta bir çok böyle başlamış ve devam etmiş başarılı evlilikte var.

ha zaten kafalarda sırf seks fikirleri dönüyorsa yukarıda yazdıklarımın hepsini görmezden gelebilirsiniz.

vay arkadaş sen nasıl bi insansın eğer bunları sen yazdıysan...senden öğrenecek çok şeyimiz var vallahi çok bilgili olduğun belli

• hazır konu varken soruyum 92'li iri bi erkeğin 94'lü bi kızı manita yapması doğrumudur . ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

hazır konu varken soruyum 92'li iri bi erkeğin 94'lü bi kızı manita yapması doğrumudur . ?

doğrudur.
  • 6-7 yaş fark olması ideal bence. ama 18 yaşındaki kıza şimdi ne desen anlatamazsın bildiğim bildiklik yapıp çıldırtabilir seni. 27-20 gibi birşey olsa daha güzel olur.
  • 25 yaşındaki adamı 55 yaşındaki adam gibi göstermeye çalışmış bazıları , allah akıl fikir versin size ......

@D_G_N

hoca 7 yaş çok fazla bir fark degil ama kızla yaşam tarzlarınız falan uymuyomuş okuduguma göre onun için salla gitsin , ileriye dönük bişey olmaz aranızda , olsada sonu hüsran olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1984 -- 30 Haziran 2011; 9:05:53 >
  • 18 yaş küçük bir yaş değil o kadar da abartmayın, burada sorun erkeğin değil kızın düşüncesi yapısı olabilir ancak, eğer kız karakteri sağlam düzgün bir kızsa hissettikleri gerçekse bir sorun olmaz, karşı çıkanlar işi hormonlara sekse vurmuş ama belki de insanların en saf gerçek aşkı sevgiyi yaşadıkları dönemdir bu yaşlar
  • Normaldir,ben 32 yaşındayım;benim yaşımda olsan hadi anlarım seni de;ulan daha 25 yaşındasın mis gibi 18'lik kızı bulmuşun kaçırma.

Benim de alt limitim 20
  • Hocam yaş farkı sana normal geliyor. Bana da öyle gelmişti. Ama bu fark 20 - 27 olsaydı daha güzel olurdu....

O kız sana karşı daha dolu olabilir ama buna kesinlikle inanma. Ben inandım kendimi mahvettim dostum. Eğer gerçekten de ona sahip olmak istiyorsan, her dediğini yapma. Ağırlığını koy. O ufak sen olgunsun diye her dediğini her yaptığını alttan alma. Benim sana nacizane tavsiyem budur. Emin ol burada seni en iyi anlayan benim...

Kendi canımı bile tehlikeye attım, ama herşey boşa gitti.

Bende fırlamanın tekiydim. Sonra bu tür bir ilişki yaşadım. Çok değişmiştim. Herşey hüsranla sonuçlanınca o eski fırlama günlerime dönmek için çok çabaladım. Nitekim tam olarak olmasa da eski fırlama günlerime dönebildim...

Kafana takılan birşey varsa sorabilirsin...

Allah doğru yolu göstersin sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

neresi normal be ergenlikten yeni çıkmış kız. hiç haz etmem kendinden ÇOK küçük kızlara sarkan elemanlardan. biraz silkelenip kendinize gelin, ezikliğin anlamı yok.

Bu arkadaşın dediklerine harfiyyen katılıyorum. Nedenine gelince herkes hayatının belirli döneminde kendinden yaşça büyük birine ilgi duyar.
  • Bence olabilir yani neden olmasın,benimde öyle tepki veren arkadaşlarım vardı ama sonra hakverdiler ama kızı götürmeyecen ciddi düşünecen,kendi olgunluğun ve tecrübenle kıza bişeyler öğreteceksen olur,öyle kızlar bağlandımı çok ama çok sadık olurlar,23-24 yaşındaki kızlarda ne var sanki vır vır konuşur dururlar her türlü şeyi bilirler hava atarlar artistlik yaparlar bence küçük yaşta bi kız alıp evlenecen herşeyi senle görecek.

Bazı arkadaşlar hormonal demişki evliliklerde zaten hormonal ? Mesela belli bi yaşa gelince anamız babamız evlenin düzene girin derler bunun anlamı evlenince eşimizin takım elbiseyi düzenleyip ütülemesi değil,cinsel yaşamdan bahsediliyor burda evliliktte 1.saygı,2.dürüstlük,3.sex gelir.bence hoşlanıyorsan kızla konuş kardeş

• Ne alaka yahu 5 yaş fark normaldir bence sizin annenizle babanız aynı yaşta mı ?18 yaşını geçtikten sonra 3 yaş 5 yaş fark hiçbir şey ifade etmez.
  • başlıktan sonrasını okumadım. Sen okula başladığında o yoktu.
  • Geçen haberde okudum,İngiltere de ünlü bi dizi oyuncusu 16 yaşındaki kızla evlenmişti bu her ülkede var ya kimse yadırgamıyor ama onları nedense biz yapıncada köylü oluyoruz
  • Vallahi dostum olmaz diye bişey yok gönül bu 22 ile 30 un arasında okadar fark olmaz ama 18 ile 25 arasındaki mantalite farkı malesef büyük oluyor eğer açılacaksanda şunu göze alarak açıl o senden hoşlansada sevsede duyguları senin kadar derin olmiycak sonuçta ergen bizde geçtik o dönemlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightHound

Vallahi dostum olmaz diye bişey yok gönül bu 22 ile 30 un arasında okadar fark olmaz ama 18 ile 25 arasındaki mantalite farkı malesef büyük oluyor eğer açılacaksanda şunu göze alarak açıl o senden hoşlansada sevsede duyguları senin kadar derin olmiycak sonuçta ergen bizde geçtik o dönemlerden

aynen katılıyorum. eğer sen 30 o da 23-24 yaşında olaydı hiç bir sorun olazdı ama daha 18 yaşında ve daha karakteri tam oturmamıştır muhtemelen . ama ben genelleme yaparak konusuyorum kız belki yaşına göre daha olgunsa hiç sorun yok. yinede sen seviyorsan dene bi hiçbirşey kaybetmezsin en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: E2

Yaşıtlarına göre normal bir olgunluğa sahipsen , kızlar zaten kendi yaşıtları erkeklerden çoğu zaman olgun olurlar . Bu durumda yaş farkının pekte bir önemi yok . Scusa Ma Ti Chiamo Amore ( Sorry If I love you - Pardon seni seviyorum ) Filmini izlersen kendinde daha fazla özgüven ve enerji bulabilirsin tahminimce .

Allah'ını seversen nerde yaşıyorsun sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

diğer faktörler mantığına yatıyorsa yaşı umursama,27 yaşımdayım 30umda mantığıma uyan 20-22 yaşları arasında birisiyle evlenmeyi düşünüyorum mesela

Mantığın durduğu noktadayım ben.

Tüm kuralların alt üst olduğu, kırmızı çizgilerimle ve kurallarımla dalga geçen bir duyguyu yaşıyorum...

Yanında durupta dudaklarına yapışmadan durmak çölde su bulup içmemek gibi birşey.

En son 20 yaşımda yaşamıştım bu duyguyu.

Ne tarzıma, ne yaşıma, ne de hayat görüşüme uygun biri...

bişeylikten düz duvara tırmanmak bu olsa gerek

herkes yaşıtına göre davransın la kaç yaşındaysan + - 1 olan yaşıtlarınla takıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

hazır konu varken soruyum 92'li iri bi erkeğin 94'lü bi kızı manita yapması doğrumudur . ?

Aynı durum bende de var rahat ol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.