Comma-ing
Selamlar.Şimdi benim şöyle bir problemim var.Ben cümlelerin sonunda bu comma- ing olayını görünce bütün tadım kaçıyor.Bir kaç örnek vereyim.
A bomb exploded,causing extensive damage.Bunu anlıyorum neden ve sonuç ilişkisi, a bomb expoleded and caused extensive damage.Tamam bunu anladım.
He measured the lenght of the table,using a ruler .Tamam bunu da anladım.Masanın boyunu cetvel kullanarak ölçmüş.
Anlamadıklarım şunlar.
He 'blabla' said,sitting on the floor. Şimdi, o yerde otururken mi bunları söyledi?Yoksa yere oturduktan sonra mı söyledi ?Yoksa yere oturup mu söyledi?
He 'blabla' said,raising his hand.Elini kaldırıp mı dedi?Yoksa elini kaldırırken mi söyledi?
He did not reply, making his way to the gap in the back wall.Cevap vermeyip arka duvardaki aralığa mı gitti?Yoksa arka duvardaki aralığa doğru yürürken cevap vermeden mi yürüdü?
She was having difficulty breathing, constantly clearing her throat without effect.The discomforts left her feeling dislocated, as if she had no vanity left to sting, bringing an almost amused relief.
"This is my mother," Omi said formally, clearly idolizing her.
Dawn stole into the sky, spreading shadows on the landscape.
He suddenly saw how fertile was the ground into which he had fallen, and with this realization, the terrible purpose filled him, threatening to choke him with grief.
Yani felsefe kitabı okuyorum her şeyi anlıyorum.Ciddi tarih kitabı okuyorum her şeyi anlıyorum ama ne zaman roman okusam,şu cümlelerin sonunda comma-ing görünce bütün tadım kaçıyor.Şu konuyu öğrenmek için ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
300-500 Tl Ekran kartı Tavsiyesi
|
Yandex ve Youtube sorunu
|
Tavsiye
|
Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu
|
Tavsiye Lütfen
|
Tuhaf bir kasma sorunu.
|
Rusya meteor yağmuruyla sarsıldı
|
Sorum var
|
Sorun
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.813
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 38.213 (Bu ay: 331)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 118 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic