Şimdi Ara

25 yaşında 19 yaşındaki kıza aşık olmak :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
23.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 13 Temmuz 2015; 18:49:51 >
  • Ben de 36 yaşında bir bayandan çok hoşlanıyorum. Aramızda çok fark yok ama sonuçta benden büyük.

Tam benim aradığım hatun;güzel,altyapılı,kültürlü,kendi ayakları üstünde duran,üstelik zevklerimiz de çok örtüşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Ben de 36 yaşında bir bayandan çok hoşlanıyorum. Aramızda çok fark yok ama sonuçta benden büyük.

Tam benim aradığım hatun;güzel,altyapılı,kültürlü,kendi ayakları üstünde duran,üstelik zevklerimiz de çok örtüşüyor.

kaçırma o zaman birader...
  • Death warrior sen hakikaten beyinsizsin, hala diyorsun ki kızına denk gelirsem acımam, dikkat etde ben senin annene denk gelmeyeyim cevabın bu olur o zaman, küfürleşmeyi sen başlattın, şahsıma hakaret et ailemi karıştırma, eğer kendinden küçük kızı kardeşin yerine koyuyorsan büyüğüde annenin yerine koy o zaman, yukarıda yazdığının terside olabilir bende senin mature annene, karına, kızına, acımam, tatminde ederim emin ol, bilmem anlatabildim mi? tom cruz, johnny depp, falan hepsi silik sen değilsin maşallah bir de telefonumu istiyor hanzo, abaza, fakir pislik, avatara bak özenti küçük velet seni, hemde cahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 1 Kasım 2011; 4:24:35 >
  • @Okaaaaaan katılıyorum sana arkadaşım evli olupta lise önünde arabayla bekleyenleride biliyorum onlar sapık değil de biz sevenler sapık yürüyün gidin işinize hem 18 - 19 yaşında öyle kızlar varki akranlarım halt etmiş görünce ağzı açık bakıyolar bence abartılmadığı sürece yaş sorun değil 6-7 yaş büyük küçük nomal kızına göre, ayrıca 22 yaşlarında akrdeşim diye sevdiğim kızlarda var bu bakış açısı yakınlıkla ilgilidir
  • SORUN OLMAZ

NE VAR BEN'89 LUYUM KIZ'94 LÜ

ÖNEMLİ OLAN DOĞRU İNSANI BULMAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

hazır konu varken soruyum 92'li iri bi erkeğin 94'lü bi kızı manita yapması doğrumudur . ?

Aynı durum bende de var rahat ol

Benim durum tam tersi
  • Bi' kızın daha büyük olma olayı var, ona ne diyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tavus

arkadaşlar hazır böyle bi konu varken bende sorayım. Şimdi ben 19 yaşındayım. Bi kız var. Kız görünüşte olgun büyük gösteriyor yani ben onu hep benle yaşıt zannediyordum hatta görenlerde öyle diyordu. Ama sonradan öğrendimki kız 16 yaşındaymış. Kızı hergün görüyorum, işte arada ona bakıyorum ki ona karşı birşeyler hissettiğimi farketsin oda zaten farketti artık arada bana bakıyor yakalıyorum ama ne için bakıyor bilmiyorum. Çünkü kızların bakışına güvenmemek lazım her şey olabilir daha önce böyle bi tecrübem oldu. Şimdi gidip konuşmaya korkuyorum. Acaba konuşunca reddeder mi, tersler mi ne olur hiç bilmiyorum. Normalde kendimden küçük kızlar hiç ilgimi çekmez ama bu büyük gösterdiği için böyle oldu. Siz ne dersiniz? Gidip konuşayım mı yoksa unutayım mı?

3 yaştan birşey olmaz. git konuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tavus

arkadaşlar hazır böyle bi konu varken bende sorayım. Şimdi ben 19 yaşındayım. Bi kız var. Kız görünüşte olgun büyük gösteriyor yani ben onu hep benle yaşıt zannediyordum hatta görenlerde öyle diyordu. Ama sonradan öğrendimki kız 16 yaşındaymış. Kızı hergün görüyorum, işte arada ona bakıyorum ki ona karşı birşeyler hissettiğimi farketsin oda zaten farketti artık arada bana bakıyor yakalıyorum ama ne için bakıyor bilmiyorum. Çünkü kızların bakışına güvenmemek lazım her şey olabilir daha önce böyle bi tecrübem oldu. Şimdi gidip konuşmaya korkuyorum. Acaba konuşunca reddeder mi, tersler mi ne olur hiç bilmiyorum. Normalde kendimden küçük kızlar hiç ilgimi çekmez ama bu büyük gösterdiği için böyle oldu. Siz ne dersiniz? Gidip konuşayım mı yoksa unutayım mı?

3 yaştan birşey olmaz. git konuş...

• yaş farkı en az 4 en fazla sonsuz olabilir makuldür
  • Bi kiza acildim ben 19 kiz 15 kiz beni umutlandirdi sonra dedi bulusunca bunlari konuşucaz felan filan bitane cocukla beraber bildiğin cocuk daha ergenlige girmemis diz cikionuz desem inkar ediyor bi mesaj bile atmiyor ama konuşmaya gelince 1 saat konuşuyor.nryse haftaya vrya obür haftaya bulusucaz bunlari konusuruz dediydi bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Geçen haberde okudum,İngiltere de ünlü bi dizi oyuncusu 16 yaşındaki kızla evlenmişti bu her ülkede var ya kimse yadırgamıyor ama onları nedense biz yapıncada köylü oluyoruz

• sen 19 o 25 olsa bile olurdu. takılmayın bu kadar.git konuş bence . abi veya amca derse yüzüne tükürüp kaç.
  • 25-19=7
    Hmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızı boşver matematik kursuna yazıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence boşver ak değildir o, eminim.

Güven bana ve başka şeylere yönel.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.