Şimdi Ara

15 Yaşında Tecavüze Uğrayan Genç Kız:Ölmeyi İstedim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
54.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
305 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hacxtr

Belkide sen haklisindir. Belki de toplumsal dogrusu senin dedigin gibidir. Fakat ben bir kiz cocugu babasi olarak kesinlikle bu yonde dusunmuyorum. Ben yanlista dusunuyor olabilirim. Karsi tarafin sucunun sabitlendigini varsayarak konusuyorum. O adamin her gun iskence gormesi icin malimi mulkumu satar cezaevine gonderirdim. Kiz cocugun olmadan ve basina gelmeden dediklerimi anlaman zor.

İftira kurbanida olabilir bu konudaki kisi. Sonucta daha yakin zamanda bir kiz birisine bu sekilde iftira atmisti. Babasida o cocugu öldürmüştü. Sonra aslinda yatip kalktigi akrabasiymis saklamis kiz.

Bana idam o kadar basit geliyorki. Ben bu arada 20 yildan once birakmayacaksin dedim. 20 yil ceza olsun demedim. Hadimi et. İcerden cikartma. Gotur tas ocaklarinda calistir. Ne bilim ölüpte bu dunyadan bukadar kolay gitmesin
    Duygu yönetimin yok intikam yolunu seçiyorsun işkenceyi onaylıyorsun. Kızın fiziksel ve zihinsel sağlığını düşünmen gerekir. öncelik olmalı

Suçlunun özgürlüğünü elinden alacaksın, tüm haklarını elinden alacaksın en büyük adalet ve ceza budur. Ama eğer işkence ve ölümle bu durumu çözersek negatif düşüncelerin kazanmasına izin veririz adalet ile arada uçurum oluşur.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Rakamlar tam tersini soyluyor abd de cezasini tamamlayan her 100 kisiden 67 si bi daha suc isleyip bidaha ceza evine giriyor.

Norvecte 5yildizli super lux ceza evinden ciken 100 sucludan sadece 29 u bi daha suc isleyip ceza evine dusuyor.

Abd dunyadaki en buyuk ceza evi ulkesi.
  • Taciz veya tecavüzün kadınların giyimi, kuşamıyla ilgili olduğunu ve bunun için kadınların şu şekilde giyinmesi gerektiğini bu şekilde giyinmemesi gerektiğini söyleyenler eğer böyle bir adiliğe kalkışmamışlarsa da kalkışmaya aday kişiler olabilir. Hiç işi dinin gereğine falan getirmeyin. İslam diye içinde doğup büyüdüğünüz acayip bir din atmosferini kimseye İslam diye yutturmayın. İslam sizin o tuhaf kültürümsü inanışlarınız değil. Kinse giyiminden dolayı bir hakaret suçlama vb davranışlara uğrayamaz. Kur'an diyorsanız o kadına da erkeğe de gözünü haramdan sakın diyor. Bu haram sadece çıplaklıkla da alakalı değil. Niyeyse hemen herkesin aklına çıplaklık, cinsellik geliyor. Yok öyle ucuzluk. Sen yolsuzluğa, haksızlığa adam kayırmacılığına, devlet malı yemeye "aman efendim şöyledir böyledir, falan fişmekan..." diye yaklaşıp sanki Allah karışmıyormuş gibi yapacaksın sonra kalkıp dini kadınların giyimine kuşamına indireceksin. Senin o zaman Allah inancın ya yok ya sakat ya da milleti kandırıyorsun. O zaman bırak bu dindar ayaklarını mantıklı düşün. Allah insana mantıklı düşünmeyi sorgulamayı akletmeyi vermiş. Bunun için illa senin kafanda uydurduğun ve kuruntularla beslenen dinine toplumun ihtiyacı yok. O dini sen kendi içinde yaşa. İslam ise bunlardan ötedir.

Bundan başka diyelim bir kadın dışarda iç çamaşırıyla dolaşsın veya çıplak dolaşsın ve hatta desin ki "yok mu benimle ilişkiye girecek kimse"... (Böyle yapan da yok ya birilerinin içinden herhalde böyle yapanlar var bana denk gelmiyor diye geçiyor da sinirleniyor açık(!) gezenlere) Kimsenin böyle birisine el uzatmaya birşey yapmaya hakkı olamaz. En fazla "ya bunun bir sıkıntısı falan var" dersin. Bundan ötesi alçaklık, aşağılık ve adiliktir. "Efendim dayanamadım, tahrik oldum, bana şunu dedi, bunu yaptı o yüzden tecavüz ettim, taciz ettim" diyenlere diyeceğim ki aynı şekilde tecavüz edilsin falan ama korkarım bu tür kısasa kısas cezalar o şerefsizlerin hoşuna gider; o yüzden hapis ve bu kişiye yaşattığı acıya denk olmasa da mesela maddi bir ceza verilmeli.

• kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Tecavüzün cezası idam olursa tecavüzcü tecavüz ettiği kişiyi öldürür. Çünkü artık kaybedecek bir şeyi kalmamıştır.
  • 16yıldan korkmayan idamdan müebbet hapistende korkmaz. Kayıp hesabı yapacak biri zaten böyle şeyler yapmaz. 16yıl hapishanede yaşayıp devlete yük olacağına öldür gitsin. Birilerine ibret olurda suç oranı düşer belki.
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Gayet de korkar. Senin, benim için hapse düşmek ölümden beter olur ama herkes için değil. Kaldı ki yapılan çalışmaların gösterdiğine göre idam suçu azaltmıyor. Burada asıl sorun tecavüzcü fiili gerçekleştirdikten sonra yapacaklarından kaynaklanıyor. İdam cezası alacağı bilen tecavüzcü, yakalanma ihtimalini azaltmak için kurbanı öldürür. Tecavüze müebbet verilmeme sebebi de budur. Suçlara orantılı ceza vermezsen suç işleyen kişinin daha büyük suçları işlemesinin yolunu açarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 16 Eylül 2019; 17:40:6 >
  • İdam olmaz arkadaş. Kimseyi bu dünyadan kısa yoldan kurtarmayacaksın. Çektire Çektire yaşatacaksın. Hergün ölmek isteyecek ama ölmeyecek ölemeyecek. Hadım kesinlikle iyi bir yol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazık, günah
  • Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt
    Hadıma katılıyorum geçenlerde haberlerde vardı pitbull ile hadım.Aynen uygulanmalı.
  • Hadım ya da idam şart bakın bu kontrolsüz kullanılabilir evet kabul ama o devlete bağlı. Şart artık başka çare yok maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.