Şimdi Ara

15 Yaşında Tecavüze Uğrayan Genç Kız:Ölmeyi İstedim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
54.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
305 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rerea

kim bilir kaç tane korkup sessiz kalan ailesine polise söylemekten korkan kız evlat vardır..

Kuran kurslarında, vakıflarda neler oldu, ne değişti? Tek yapılan yayın yasağı getirmek.
  • güzel ülkemde kız tecavüze uğruyor keko anne babası ya evlendiriyorlar yada kızı öldürüyorlar ve namus temizleniyor. hasta beyinli insanların çocuk yapmaması evlenmeden önce psikolog muayenesinden geçmeleri lazım. bu kızı ve babasını tebrik ediyorum . dirayetli davranmışlar.
  • Sorunun en büyük kaynağı kılık kıyafet değil, yobaz arap zihniyeti. O zihniyetin bir bölümü olan kur'an kursu, dersane, vakıf ayağına ilkokul yaşındaki kız-erkek belki binlerce çocuğa tecavüz edildi, ediliyor bu memlekette. Sonuç? Adamlar hep destekleniyor. Destekleyenleri de millet destekliyor. Yok bi sefermiş, yok arada bir olabilirmiş, bunlar müslüman adamlarmış. Mış mış mış.

Şeriat çözüm falan değil, bilakis taciz tecavüzü artıran unsurdur. Şeriatte erkeğin suçlu çıkma ihtimali çok düşük. Geçen yıl tecavüzcü bi şerefsiz diyordu: beni şeriatle yargılayın cezama razıyım, gerekirse evlenirim diyordu. Cezası bu: büyük ihtimalle kadın suçlu çıkar. Olurda erkek suçlu çıkarsa evlenir. 1 yıl daha döve döve ilişkiye girip sonra boş ol boş ol boş ol deyip gönderir. Al sana şeriat.

Bizim gibi milletleri böyle bi sistemde sopayla yola getireceksin. Şu an hiç bir suçun cezası yok. Büyük suçlardan önce çoğu kişi ufak tefek suç, itlik vs yapar. İşte o sırada burnunu iyi bi sürteceksin. İkinci hatasında canına okuyacaksın. Yılanın başını ufakken ezeceksin. Bizde 30 suçtan hüküm giymiş adam sokakta geziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah gördüm yazmak istedim 1 aydan fazladır hesabıma giremiyordum yeni hallettim şimdi söyleyeyim.
    Yaşadığınız çağdan nefret ediyorsunuz ancak üzülerek söylüyorum geçmişe kıyasla insanların en temiz nesli bu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 15 Eylül 2019; 18:1:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    belki de hocam bilemeyiz. belki önceden insanlar sesini bu denli duyuramadığı için bu tarz şeyleri duyuramıyordu. bu tarz iğrenç olayların azalarak bitmesi dileğiyle..
  • Delirmene gerek yok. Cevabı o Japon şarkısında. 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu zihniyet değişmeli artık
    Biri çıkıp birşeyler yapmalı

• şimdi benim merak ettiğim birşey var hepinizden özür dilerim +18

bunu adli tıp ve savcılar bilir sadece ama içinizde avukat olan varsa bilir çok merak ediyorum bir erkek olarak (utanıyorum insanlığımdan ve erkekliğimden)

şimdi bu tecavüz derken bu teşebbüs dahil mi? yani birleşme gerçekleşmeden üzerine boşalması mı?

bunu yapanlar nasıl yapıyor benim aklım ermiyor abi? bir kadın direnirken bağırırken nasıl ereksiyon oluyorlar? bu nasıl bir hayvanlık? hadi ereksiyon oldun diyelim peki birleşme nasıl oluyor? hazır olmayan kuru halde kadına bu nasıl dahil olmakta? bir de kendini kasarken?? hele bakire birisi istese bile kolay olmayan bir durumken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 15 Eylül 2019; 19:32:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Sabah gördüm yazmak istedim 1 aydan fazladır hesabıma giremiyordum yeni hallettim şimdi söyleyeyim.
    Yaşadığınız çağdan nefret ediyorsunuz ancak üzülerek söylüyorum geçmişe kıyasla insanların en temiz nesli bu olabilir.
    Olabilir değil kesinlikle bu daha 100 sene önce Osmanlı döneminde kadınlar mal gibi alınıp satılıyor ve cariyelik vardı.

Şimdi bazı dindoşlar Osmanlı sözü geçtiği için insan haklarının en gelişmiş olduğu dönem gibi atlayacaktır ama Üsküdar'da köle pazarı vardı 19. yy ortalarına kadar 1847'de kaldırıldı ama ondan sonra sadece göz önünde olmaz el altından sürerdi bu ahlaksızlık.
  • 3 kız kardeşim var, benim başıma böyle bir olay gelse yapacağım şey bellidir. Bunların hapishanede bile olsa yaşamaya hakkı yok.

• barıscaa kullanıcısına yanıt
    Bir benzeri de,
    Düzen değişiyor ama, düzülen hep aynı, söylemi olabilir...

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bir şey demesin diye olabilir dedim, kesinlikle haklısınız.

• Tecavüz suçuna idam gelmeli 15 yaşındaki bir cocuğun hayatını karartan bir mahlukat bu hayatta nefes bile almamalı

• rte rejimiyle gelen tekke ve zaviyelerin tekrar açılması ( fethullahçı, süleymancı vb vakıf-dernek-tecavüz evleri ) tecavüz olaylarının artmasını sağlamıştır. Okursak dinden çıkarız mantığıyla verilen eğitim ne derece başarılı olur ?

Laik sistemin tekrar hayata geçmesi ve bu vakıfların kapatılması gerekiyor. Eğitimin gerçek, laik, bilimin ışığında olan kişilerce tekrar dizayn edilmesi gerekiyor. liseleri imam hatipe çevirerek, parası olan özel okulda hayatını kurtarsın mantığıyla ülke gelişir mi ? Buna ak bilmemneler bile inanmıyor.

Böyle gidersek 2023 te yeni suriye olacağız.

Din adı altında ülkenin kuyusunu kazan bizans döllerini görmek ne kadar acı..
  • Çare ölüm başka yol yok. Medeni kanunun vereceği hiçbir karar içimizi soğutmaya yetmeyecektir.

• bütün bunların çözümü için eğitim gerekli. doğru düzgün bir eğitim.
    kimse kimsenin hayatına son veremez veya onun bedenini kullanamaz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.