Şimdi Ara

15 Yaşındayım Boyum Acayip Kısa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum bende 15 yasindayim ama boyum 1,74 yani genetik olabilir. Uzarsin daha ama genede bir doktora gorunmende fayda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kürtsün bu bir aşşagılama veya ezme degildir öyle kıl bol boy yok kardeşim sizde bak ben 1.86 kıl yok gerçi genetik bizim askerden sonra çıkıyor hep ailecek ama ne farkeder işte sizinde öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pead

kürtsün bu bir aşşagılama veya ezme degildir öyle kıl bol boy yok kardeşim sizde bak ben 1.86 kıl yok gerçi genetik bizim askerden sonra çıkıyor hep ailecek ama ne farkeder işte sizinde öyle

Yok yok kürt değilim de orman gibi derken biraz abartmış olabilirim.(Doğma büyüme Denizlilililiyim)
  • birader bende 16 yaşındayım 1.85 boy var anlıcan herkesin bir derdi var
  • quote:

kürtsün bu bir aşşagılama veya ezme degildir öyle kıl bol boy yok kardeşim sizde bak ben 1.86 kıl yok gerçi genetik bizim askerden sonra çıkıyor hep ailecek ama ne farkeder işte sizinde öyle

Kürtsün nedir ?
  • 8.sinifta 164 9.sinifta 174 10.sinif 184 11.sinif 185 86. 12.sinif 185 ve boylede kaldi
    merak etme 9.sinif boy uzamanin en fazla oldugu donem uzarsin sut ic yumurta ye duzenli uykuna dikkat et sabahlara kadar oturma elbet uzama olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende kürdüm 1.97 boyundayım ve kumralım o nolucak ?

• 8.sınıfta 1.60'dım lise 4'te 1.78 oldum, o zamanlar benle dalga geçenlerin şimdi yanından geçiyorum naber ufaklık diyorum çünkü onlar fazla uzamadı

Boyun kesin uzar demiyorum bu benim hikayem ancak aynısı sanada olabilir 1-2 senede bir bakmışsın rahat 1.70'i görmüşsün, ciddiyim lisede bir ufak çocuk vardı 1.50 - 1.55 anca senin gibi geçen gördüm 1.70'i geçmiş.

Motive değildir daha zamanın var rahatlat kendini kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan1555

Merhaba arkadaşlar ben lise1 e gidiyorum yaşım 14(15 den gün alıyorum) ama boyum acayip kısa 1.55 falan ailemde pek uzun değil annem 1.60,babam da o civarda ama abim ise en son 1.73 falan dı.Boyumun kısa olması psikolojimi de fazlasıyla etkliyor çünkü heryerden dışlanıyorum herkes dalga geçiyor artık kimseye 9.sınıf olduğumu söylemiyorum 7.sınıfa gidiyorum diyorum,lise 1 dediğim zaman "puhahahaha" diye gülüyorlar,arkamdan "olum bu çocuk 9.sınıf mı yoksa bu okuldan birinin kardeşimi" dediklerini duyuyorum kısaccası psikolojim altüst olmuş durumda. (Sakalım bıyığım çıktı kollarım orman gibi sınıfın en kısa erkeğiyim ama en kıllısıyım nasıl oluyorsa)

Boy 20 yaşına kadar uzuyor erkeklerde. Ben de liseye ilk başladığımda boyum kısaydı, kendimi kısa görürdüm, çocuk gibi beni ezerlerdi okulda ancak 3 senede bayağı boy attım, lise 3'üm şuan, şuanki lise 1'ler bana göre kısa geliyor mesela. Tabi genetik olunca biraz kısa olursun ama barfiks falan çek, basket oyna, evde zıplayıp duvara değmeye çalış, güneş ışığı al, iyi beslen, 2-3 seneye kadar uzarsın. Ben de Denizliliyim bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

quote:

Merhaba arkadaşlar ben lise1 e gidiyorum yaşım 14(15 den gün alıyorum) ama boyum acayip kısa 1.55 falan ailemde pek uzun değil annem 1.60,babam da o civarda ama abim ise en son 1.73 falan dı.Boyumun kısa olması psikolojimi de fazlasıyla etkliyor çünkü heryerden dışlanıyorum herkes dalga geçiyor artık kimseye 9.sınıf olduğumu söylemiyorum 7.sınıfa gidiyorum diyorum,lise 1 dediğim zaman "puhahahaha" diye gülüyorlar,arkamdan "olum bu çocuk 9.sınıf mı yoksa bu okuldan birinin kardeşimi" dediklerini duyuyorum kısaccası psikolojim altüst olmuş durumda. (Sakalım bıyığım çıktı kollarım orman gibi sınıfın en kısa erkeğiyim ama en kıllısıyım nasıl oluyorsa)

Boy 20 yaşına kadar uzuyor erkeklerde. Ben de liseye ilk başladığımda boyum kısaydı, kendimi kısa görürdüm, çocuk gibi beni ezerlerdi okulda ancak 3 senede bayağı boy attım, lise 3'üm şuan, şuanki lise 1'ler bana göre kısa geliyor mesela. Tabi genetik olunca biraz kısa olursun ama barfiks falan çek, basket oyna, evde zıplayıp duvara değmeye çalış, güneş ışığı al, iyi beslen, 2-3 seneye kadar uzarsın. Ben de Denizliliyim bu arada

OO vallahamı hangi okuldasın abi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

quote:

OO vallahamı hangi okuldasın abi?

Ben Denizlide okumuyorum. Sadece arada bir memlekete gidiyorum. Zaten hiç Denizlide okumadım , hep farklı yerlerde okudum ailemin işinden dolayı.

• Teşekkür ederim abilerim :) verdiğiniz tavsiyeleri dinleyerek (yatıyorum) umarım azda olsam boyun uzar , teşekkürler hepinize :)
  • Benim boyum çok uzun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman gösterecek yaşın daha küçük. Uzarsın takma kafana. Dalga geçenin yüzüne bile bakma o an ne yapiyorsan devam et aldırış etme. Bu sayede seninle pek ilgilenmezler. Sen dersine çalış. Bu gibi sıkıntıları kafana takmamaya çalış.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.