Şimdi Ara

15 Yaşındayım Boyum Acayip Kısa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben lise1 e gidiyorum yaşım 14(15 den gün alıyorum) ama boyum acayip kısa 1.55 falan ailemde pek uzun değil annem 1.60,babam da o civarda ama abim ise en son 1.73 falan dı.Boyumun kısa olması psikolojimi de fazlasıyla etkliyor çünkü heryerden dışlanıyorum herkes dalga geçiyor artık kimseye 9.sınıf olduğumu söylemiyorum 7.sınıfa gidiyorum diyorum,lise 1 dediğim zaman "puhahahaha" diye gülüyorlar,arkamdan "olum bu çocuk 9.sınıf mı yoksa bu okuldan birinin kardeşimi" dediklerini duyuyorum kısaccası psikolojim altüst olmuş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1555 -- 11 Şubat 2014; 23:10:35 >

• daha küçüksün sincap lise sonunda 180de olabilirsin ama istersen bi doktara git ama sakın boy uzatıyor diye söylenen ilaçları kullanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

daha küçüksün sincap lise sonunda 180de olabilirsin ama istersen bi doktara git ama sakın boy uzatıyor diye söylenen ilaçları kullanma

İnşallah dediğin gibi olur ama pek sanmıyorum yinede cevapladığın için teşekkür edeim abi
  • Arkadaşlarımın çoğu benden kısaydı. hep lise 1 den ikiye geçerken uzadılar. Şimdi 3'teyim benden daha uzunlar, uzar boyun endişe etme. Ama aileden gelen bir durum varsa da fazla dert etmemeni öneririm.
  • Moralini bozma benimde lise 1'den 2'ye gecerken boyum uzadi annem ve babam kisa 180 im, annen ve baban kisaysa extrem bir olay gercekleşmezse olabilecegin 170-180 arasi daha fazlasini bekleme, bol bol balik ye zipla asil biryerlere yuz basket oyna erken yat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsii -- 11 Şubat 2014; 22:40:36 >
  • Lise 1'de bende senin boylarındaydım şuan 1.68 im
  • 1.80 i geçtim ben 1.70 olsam bana yetecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan1555

Merhaba arkadaşlar ben lise1 e gidiyorum yaşım 14(15 den gün alıyorum) ama boyum acayip kısa 1.55 falan ailemde pek uzun değil annem 1.60,babam da o civarda ama abim ise en son 1.73 falan dı.Boyumun kısa olması psikolojimi de fazlasıyla etkliyor çünkü heryerden dışlanıyorum herkes dalga geçiyor artık kimseye 9.sınıf olduğumu söylemiyorum 7.sınıfa gidiyorum diyorum,lise 1 dediğim zaman "puhahahaha" diye gülüyorlar,arkamdan "olum bu çocuk 9.sınıf mı yoksa bu okuldan birinin kardeşimi" dediklerini duyuyorum kısaccası psikolojim altüst olmuş durumda. (Sakalım bıyığım çıktı kollarım orman gibi sınıfın en kısa erkeğiyim ama en kıllısıyım nasıl oluyorsa)

Daha 14 yaşındasın, zamana bırak. Kısa olmak nedir bilirim.

Şaka şaka bilmem. Çok şükür 1.92'yim.

• quote:

1.80 i geçtim ben 1.70 olsam bana yetecek :)
    İnşallah uzarsın kardeş.
  • 1.70 olursun merak etme adam gibi beslen yeter. benim peder ünide boy atmış deli gibi
  • Aquess kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi düşündüm gelecek yıl maximum 10cm uzarum ve oda bana yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

1.70 olursun merak etme adam gibi beslen yeter. benim peder ünide boy atmış deli gibi
    daha ufaksın büyürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

İnşallah uzarsın kardeş.

Alıntıları Göster
    takma kafana uzarsın
  • Ama şunu da belirteyim 40 kliyoyun 2hafta önce 35 falandım aşırı zayıf olduğum için doktora gittik bana özel bir süt verdiler belki kilomdan da kaynaklanıyor olabilir billeklerim çınkı gibi kısa kollu giymeye korkuyorum :)
  • quote:

Dediklerinizi düşündüm gelecek yıl maximum 10cm uzarum ve oda bana yeter :)
    Dostum fazla takma, ben de 9.sınıfım, normalde 10. olacaktım geç gittim, 15.5 sayılır yaşım, boyum 1.62 galiba, uzun süre oldu ölçülmeyeli, benim sınıfımdaki herkes 1.68-1.87 arası, benim de annem 1.58 falandır, babam da 168 gibi sanırım, bir aralar çok takıyordum senin gibi, ama artık takmıyorum. Şimdi benim de ailem genellikle çok uzun boylu değil ancak olabildiğince iyi beslenip spor yapmak gerek, genellikle genetiğe bağlı ama bazı insanlar soyu kısa olmasına rağmen uzuyor, yani demek istediğim elinden gelen en sağlıklı şekilde yaşa beslen, uzadığı kadar uzar uzamaz ise yapacak bir şey yok.

• İlgilenmiş olmanız bile moral oldu teşekkür ederim cevap veren herkese :)
  • Ibrahim saracoglunun boy uzatma kuru var sitesine girip basla ben basladim 1 gündür

Balikla bir cay var haftada 3defa yiyip iciyorsunuz 2 yil sonunda uzamis oluyorsunuz ama hic aksatmayacaksiniz duzenli yapacaksaniz

Cayin tadi cok pis bu arada
  • quote:

İlgilenmiş olmanız bile moral oldu teşekkür ederim cevap veren herkese :)
    basketbol oynayabilirsin.Ama üzülme gerçekten sonradan yine uzayabilir benim de o civarlardaydı şu an 173
  • Genetik. Sana yalan söylemeyeceğim.. uzarsın ama 1.70 i görebileceğini sanmıyorum. Sana söyleyebileceğim hiç kimse 4-4 lük değildir ve kısa boy o kadarda itici bişey değil. kendini başka alanlarda geliştir insanlar vay be neler yapıyor desin senin için. 21-22 ye kadarda 1.60 ı geçersin diye tahmin ediyorum.
    Çokta rahatsız olursan artık bunun için ameliyat yapıp 5 cm kadar ekleyebiliyorlar. büyümen durduğunda bunuda düşünebilirsin.
  • 15 yaşındayım boyum 176.Yüzmeye başlamanı öneririm.Boş vakitlerinde basketbol oyna.Zaman buldukça spor salonuna git.Kilo konusunda pek bir şeyler söyleyemeyeceğim çünkü kilo vermeye çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.