Şimdi Ara

15 yaşındayım boyum 165

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yaşına gireli 4 ay oldu boyum165. Düzenli olarak geçen sene okul açıldığından beri endokrine gidiyorum ilk gittiğimde 152 idim 1.5 yılda 13 santim uzadım ergenliğe 13.5-14 yaşlarında girdim kemik yaşım 13 (daha gençmişim) doktorum bana 180 olucaksın diyor ve ben hiç inanmıyorum. düzenli bir beslenmem var çokta düzenli değil ama yeterli her gün ip atlıyorum ara sıra spor yapıyorum( futbol voleybol basketbol) baba boyu 169 anne boyu 161 abimin boyu 180 ablamın boyu 172 Baba tarafında sülaledeki tek kısa babam ve babamın babannesi amcamlar falan hepsi 185 190 üstü anne tarafı normal boyda kendimi psikolojik olarak kötü hissediyorum hep kendimi kısa boylu şaklaban olarak görmekten bıktım çevremdekilerin nerdeyse hepsi benden uzun bu konuyu buraya sormamın sebebi de hoşlandığım kız oldu kız hep uzun erkeklerden hoşlanıyor benle nerdeyse aynı boyda ve bu durum beni yıpratıyor ömrümde sadece 2 kızdan hoşlandım ve ilgi duyduk iki kere de boyumdan dolayı onlara karşı açılmaya yeltenemedim yani sormak istediğim sizce boyun gerçektende 175-180 arası olur mu doktorun dediği gibi yada benim gibi olupta şuan tam olarak uzaması durmuş kişiler var mı varsa deneyimlerini aktarır mısınız ve son olarak önerileriniz var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ailense boy durumu nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.