Bildirim
yaş 19 boyum 156 cm :((((((
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bi sirketin reklam bolumune gir sunumlarda ortaya atlayip sorunlariniz artik benim kadar küçük dersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anne sütü iç
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishArcher
anne sütü iç
Evet bunun işe yaradığını duymuştum. Benim kuzen 11 cm uzadı 18 yaşında -
Yan dur daha uzun gösterirsin
165 falan olursan iyi -
Yaşına göre acayip kısasın hocam balık yağı kullan şahsen bende işe yaradı
165 ile teselli ediyorlar lan adamı.
Benim boy 17 yaşında durdu dahada uzamadı zaten 14-17 yaş arası uzuyor genelde, üzgünüm en fazla bi kaç santim daha uzarsın ama öyle 10 santim daha uzarım diye bekleme olmaz
benim de yaş 15 boy 196 cm :D kapılardan eğilerek geçiyorum ayak 46 doktorlara çok gittik hepsi normal dedi aile uzun dedi ben napcam -
quote:
Orijinalden alıntı: kavunbey
arkadaşlar lütfen yardım edin boyum daha uzarmı sonuçta ergenlik 22 de bitiyor napmalıyım basketbol oynasammı her gün 1 litre süt içiyom yardım lütfen
Üzgünüm birader bundan sonra uzaman zor.En fazla 162-163 olursun.Üzmek istemem seni kendini boyle kabulleneceksin.Seni anlayabiliyorum bende bir aralar çok kisaydim o duyguyu bilirim ama sonradan attim ben:D
Her işte bir hayir vardir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 2 Temmuz 2014; 0:19:36 >
http://www.imdb.com/name/nm0705356/bio?ref_=nm_ov_bio_sm
http://www.imdb.com/name/nm0227759/bio?ref_=nm_ov_bio_sm şu adamların boyuna bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 2 Temmuz 2014; 0:21:32 > -
Yüzük hala sende mi?
Herkezin kemik uzama yaşı aynı değil bunu öncelikle anlayalım gel gelelim senin konuna arkadaş önce endokronoloji dr. A danış sol el röntgeni çekip seni en doğru şekilde bilgilendirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Hei.
Yüzük hala sende mi?
-
Merhabalar hobbit 3 un cekimlerine yakinda basliycaz ama bi cuce eksik ekibimize katilirmisiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: BAY PEMBE
quote:
Orijinalden alıntı: Hei.
Yüzük hala sende mi?
-
Nick mesaj uyumu
Olm üzmek istemem ama Game of Thrones'daki cüce bile 1.40'a yakın bişeydi galiba. 156 cidden çok kısa kalmışsın tahminen 160 olursun ama Türkiye ortalaması 171 deniyor yani. -
Ben 12yim boy 152
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- efkar piyasası osmanlıca çeviri
- asil hayvanlar
- geçmişe dönük dekont alma
- spasmomen mideye iyi gelirmi
- bozuk ceviz zehirler mi
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X