Şimdi Ara

Boyum 162 yaşım 15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
10.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşındayım boyum 162 ve son 3 aydır günde en az 2 kola bardağı ayran içiyorum 162 boy bana çok kısa geliyor arkadaşlarım arasında en kısası benim lütfen yardım edin o içtiğim ayran etki edermi sonradan annem ayranda bol kalsiyum var sana sonradan etki eder diyorda bide size danışayım dedim. Bide boyumun uzaması için ne yapmalıyım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşın boyunda ne var Allah'a şirk mi koşuyorsun bu hayatı o mu seçti sizin gibi zihniyetler hayatta bir işe sap olamamış insanların burada insanları rencide etmesi garip.

Cem yılmaz boyu 1.7 m adam ciddi para kaldırıyor ve istediği hatunu götürüyor.Boyu kısa olupta kız ve para 2 side bolca var ve bunun gibi nicelerini sayarım.

Benim boyum cem yılmaz gibi kısa ama param ve rahatlığım kimse de yok kız desen ağzına bakar ve parana bakar ne kadar kız benimle evlenmek istedi ben kabul etmedim.Sizin gibi uzun boylu cahiller anca gelip burada boş yapsınlar.

Arkadaşa gelecek olursak annenin ve babanın boyu belli fazla uzamazsın ama yaşın büyüdüğü zaman bunları kabul edeceksin şimdi ergensin sakın bu sebeple aileni üzme en fazla 1.7 olursun buda türkiye şartlarında yeter önemli olan okumana bak tıp oku doktor ol hayatını kurtar yada severek yapabileceğin bir meslek seç o şekilde ilerle boy bence en son takılacağın durum tabi önemli ama mesela 1.5 boyun yok ki araba kullanmanı engellesin 1.6 ve üzeri sorun yaratmaz.Bir çok çevremdeki insanlar keşke sağlığım olsa da boyum kısa olsaydı diye dertleniyorlar.Her zaman unutma .... yere olandan korkacaksın abi tavsiyesi bkz. Ali ağaoğlu.
  • Basket at, günde 1 bardak süt iç. Uzar daha 19 yaşına kadar merak etme.

Derslerine iyi çalış kendini geliştir. Boyun pek önemi yok, işlevi daha önemli.

• Boy büyük oranda genetik ama uzaması için yapabileceğin tek şey erken yatmak. Yanlış hatırlamıyorsam büyüme hormonu akşamları özellikle de 1-2 arası daha fazla salgılanıyordu. 22-23 arası yat. Uzarsın ama çok bir şey bekleme 168 falan en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Boy büyük oranda genetik ama uzaması için yapabileceğin tek şey erken yatmak. Yanlış hatırlamıyorsam büyüme hormonu akşamları özellikle de 1-2 arası daha fazla salgılanıyordu. 22-23 arası yat. Uzarsın ama çok bir şey bekleme 168 falan en fazla.
    Bence daha fazla uzar. Ben 14 yaşındayken 1.69-70 falandım şimdi 1.83 üm. Yaş 18

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilosopo kullanıcısına yanıt
    Ayranın sütten daha faydalı olduğunu söylüyolar günde en az 2 barsak içiyom büyük bardakla

• Ben senin yaşındayken 162 ydim 5 sene geçti aradan şu an 171'im :D
  • Bende o boylardayım şuan 1.83 üm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 Yaşındayım boyum 162
    10 yıl önce açıldı
    15 yaşındayım boyum 165
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Oha nasıl uzadın

• Yaş 17 boy 1.72 kilo 82 kg
    Süt alerjisi olduğu için süt tüketmiyorum boyum bu kadar uzadı genelde geç yatarım bugüne kadar hiç kafama takmadım boy şöyle böyle diye kaderde varsa uzuyor işte fazla zorlama inkar etme kaderini kabul et çare yok.

• Hemen game of thrones dizisinin spin offuna başvur. Cüce ihtiyacını senden karşılasınlar.

• Dostum neredeyse aynı yaştayız(16)
    Bence aktif spor yap ver basketbol oyna
    Tabi bu durum genlerle de alakalı ama en azından spor yaparak maks boyunun 5-6 santim üstüne çıkabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Boy büyük oranda genetik ama uzaması için yapabileceğin tek şey erken yatmak. Yanlış hatırlamıyorsam büyüme hormonu akşamları özellikle de 1-2 arası daha fazla salgılanıyordu. 22-23 arası yat. Uzarsın ama çok bir şey bekleme 168 falan en fazla.
    Valla hocam ortaokul lise boyunca asla geceleri uyumadım(yazın tabii) boyum suan 194(aşırı uzun ve kötü). Gece uyumak Ne kadar etki eder bilmem ama sağlıklı beslen, güzel uyku çek, paso basket oyna, ip atla. Bunlarla sınırlarını zorlarsın genetiğinin.

• CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :/ keşke bi 5 cm bana verebilsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayaninsan

Teşekkürler :/ keşke bi 5 cm bana verebilsen
    Keşke dostum..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.