< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Sen insanmısın ? Karşıma çıksan keşke seninle varya top gibi oynarım top çocuğun fiziksel özellikleri ile dalga geçmek ne haddine yani Allah TA onu öyle yaratmış ailesinede hakaret ermişsin İnan bana boyun uzun yada kısa olabilir ama şerefinin onurunun olmaması çok daha büyük eksiklik
|
Basket at, günde 1 bardak süt iç. Uzar daha 19 yaşına kadar merak etme.
Derslerine iyi çalış kendini geliştir. Boyun pek önemi yok, işlevi daha önemli. |
Boyum 1.65 yaşım 28 takma kafana, arkadaşlarımın arasında bende senin gibi hissediyordum, ama boydan daha önemli olan şey konuşabilme kabiliyeti. Herhangi bir ortama girdiğinde boyunu kafaya takmadan rahat rahat konuşabilirsen herkesin ilgi odağı olursun.
|
Arkadaşın boyunda ne var Allah'a şirk mi koşuyorsun bu hayatı o mu seçti sizin gibi zihniyetler hayatta bir işe sap olamamış insanların burada insanları rencide etmesi garip.
Cem yılmaz boyu 1.7 m adam ciddi para kaldırıyor ve istediği hatunu götürüyor.Boyu kısa olupta kız ve para 2 side bolca var ve bunun gibi nicelerini sayarım. Benim boyum cem yılmaz gibi kısa ama param ve rahatlığım kimse de yok kız desen ağzına bakar ve parana bakar ne kadar kız benimle evlenmek istedi ben kabul etmedim.Sizin gibi uzun boylu cahiller anca gelip burada boş yapsınlar. Arkadaşa gelecek olursak annenin ve babanın boyu belli fazla uzamazsın ama yaşın büyüdüğü zaman bunları kabul edeceksin şimdi ergensin sakın bu sebeple aileni üzme en fazla 1.7 olursun buda türkiye şartlarında yeter önemli olan okumana bak tıp oku doktor ol hayatını kurtar yada severek yapabileceğin bir meslek seç o şekilde ilerle boy bence en son takılacağın durum tabi önemli ama mesela 1.5 boyun yok ki araba kullanmanı engellesin 1.6 ve üzeri sorun yaratmaz.Bir çok çevremdeki insanlar keşke sağlığım olsa da boyum kısa olsaydı diye dertleniyorlar.Her zaman unutma .... yere olandan korkacaksın abi tavsiyesi ![]() |
Boy büyük oranda genetik ama uzaması için yapabileceğin tek şey erken yatmak. Yanlış hatırlamıyorsam büyüme hormonu akşamları özellikle de 1-2 arası daha fazla salgılanıyordu. 22-23 arası yat. Uzarsın ama çok bir şey bekleme 168 falan en fazla.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|