Şimdi Ara

Boyum 162 yaşım 15 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
10.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O boyla aklın olsa iyi olur, hayatın boyunca elini sikersin yoksa. Senden katlarca fazla olmuştur diyecem ama sıfırın katı sıfır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy 100 de 90 genetik bazilari lise sonda hayvan gibi boy atar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • farken12 F kullanıcısına yanıt
    Hani bakara suresinde geçer ya “Biz onları ibret olsun diye yarattık” Sayende Allaha bir kez daha inandım bu arada blokelendin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaşayaninsan -- 3 Eylül 2019; 1:17:31 >
  • Yaşayaninsan Y kullanıcısına yanıt
    Korkak velet bloklamış alacağı cevaptan ötürü.

Bloklasam nasıl cevap vericen beyninin olmadığına biraz daha inandım daha fazla konuşursan garantilicen

Numaranı atsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaşayaninsan -- 3 Eylül 2019; 1:17:0 >
    Yarın savcılığa gidiyorum Herkes cezasını çekicek adalet yerini bulacak.

MADDE 125.

(1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilât ederek işlenmesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayaninsan

Yarın savcılığa gidiyorum Herkes cezasını çekicek adalet yerini bulacak.

MADDE 125.

(1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilât ederek işlenmesi gerekir.
    Sen de bana hakaret ettin. Gidersen git. Aynı suçtan ben de şikayet de bulunurum.

Kanıtla kardeşim ben ss aldım herşeyi ywptım yarın vereceğim

• quote:

Kanıtla kardeşim ben ss aldım herşeyi ywptım yarın vereceğim
    Gidersen git. İki tane mesajında da hakaret var. Bakara suresi ve diğeri. Ben de onları ss aldım. Karşılık veririm her türlü merak etme. Senin yazdıkların da hakarete giriyor.

Yazdığım hakaretleri söylesene bi hemen kedi kesildin

• quote:

Yazdığım hakaretleri söylesene bi hemen kedi kesildin
    Ne kesilecekmiş lan velet? İbret olsun diye yarattık ve beyinsiz ikisi de hakaret. Daha ne yazdığını bilmiyorsun. Aklın da boyun kadar.

• Yaşayaninsan Y kullanıcısına yanıt
    Boyum 1.65 yaşım 28 takma kafana, arkadaşlarımın arasında bende senin gibi hissediyordum, ama boydan daha önemli olan şey konuşabilme kabiliyeti. Herhangi bir ortama girdiğinde boyunu kafaya takmadan rahat rahat konuşabilirsen herkesin ilgi odağı olursun.

• sigara alkol kullanma, düzenli spor yap beslenmene dikkat et yeter yaşın daha çok küçük 20 ye kadar uzarsın
  • zedegex kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :))

• Ben de o boylardaydım senin yaşlarında. Şimdi 1.95 boyunda, sarışın ve mavi gözlüyüm
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Boyum 1,88 filan her gün geceleri en az saat 3 gibi yatıp öğlen 11-12 gibi kalkıyorum yani diyeceğim boy uzaması kilo alma gibi özelliklerin uykuyla bir alakası yok tamamen insanların uydurmasıdır.

• Genetikte yoksa damardanda alsan istediğin yere gelmez. Basket masket felanda boy uzatmaz, yok öyle birşey. İyi beslen iyi uyu, spor felanda yap uzayacagi varsa uzar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.