Şimdi Ara

Boyum 162 yaşım 15 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
10.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Boyum 1,88 filan her gün geceleri en az saat 3 gibi yatıp öğlen 11-12 gibi kalkıyorum yani diyeceğim boy uzaması kilo alma gibi özelliklerin uykuyla bir alakası yok tamamen insanların uydurmasıdır.
    Kesinlikle hocam, eğer birinin uzayacağı yoksa isterse meditasyon yapıp uyusun o boy yine uzamaz. Benim bir arkadaşım ne sağlıklı beslenirdi; bütün gün abur cubur yerdi, sağlık namına yediği tek bir şey yoktu, uyku düzeni zaten berbattı, ortaokulda bile geceleri uyurdu, gel gör ki şu an adamın boyu 1.94-95 civarı, tam boyunu bilmiyorum fakat o kadar uzun ki 2 metrelik adamlar dışında ondan uzununu görmedim dışarıda.

Konu sahibi arkadaşa gelirsek, babanın boyunun üzerine 10-13 cm ekle, yeni nesil uzun oluyor, bu yüzden bu çıkan rakam en iyi ihtimalle ulaşacağın rakamdır. Gözlemlediğim kadarıyla yeni nesilde çoğu kişi babasından 10-13 cm civarı uzun oluyor, yani çok aksi bir durum olmazsa en iyi ihtimalle gelişimin tamamlandığında 170-173 cm civarlarında olursun, hemen bu yaşlarda uzamayı bekleme, 25 yaşına kadar vaktin var senin. Uykunun ve beslenmenin de pek alakası yok gerçekten, hatta ben alakası olduğunu bir kere bile görmedim, boyunun kaç olacağı varsa o kadar olur, uyku ve beslenme gerçekten önemsiz, ben kendimi bildim bileli aşırı sağlıklı beslenirim fakat bu bana yalnızca spor yapmıyorken bile fit duran bir vücut sağladı, boyum da yaptığım hesaba göre uzadı tam olarak.

• farken12 F kullanıcısına yanıt
    Sen insanmısın ? Karşıma çıksan keşke seninle varya top gibi oynarım top çocuğun fiziksel özellikleri ile dalga geçmek ne haddine yani Allah TA onu öyle yaratmış ailesinede hakaret ermişsin İnan bana boyun uzun yada kısa olabilir ama şerefinin onurunun olmaması çok daha büyük eksiklik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Sen insanmısın ? Karşıma çıksan keşke seninle varya top gibi oynarım top çocuğun fiziksel özellikleri ile dalga geçmek ne haddine yani Allah TA onu öyle yaratmış ailesinede hakaret ermişsin İnan bana boyun uzun yada kısa olabilir ama şerefinin onurunun olmaması çok daha büyük eksiklik
    Kes traşı klavye delikanlısı seni top gibi oynarmış. Bana da açtığım başlıkta bir ton şey yazdılar. Burası dh forum burda bu tür şeyleri herkes yapıyor.

• Erken yatmanın pek bir etkisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ben lise 1 e 1.55 boy 40 kiloyla başladım o psikolojileri iyi bilirim. Şu an üniversiteye de 1.78 boy 55 kiloyla başlıyorum aşkında çok da gelismedim. Boy genetik bir şeydir kardeşim yani babanın boyunun 5-6 cm uzunu falan olabilirsin. Arada istisnalar da çıkıyor tabii anne babasından baya uzun olan kişiler. Daha 16 yaşındasın şu an da kafana pek takma. Süt içmeni de öneririm yapmıştım zamanında. Spor falan da yaparsan sağlıklı boyun uzar ve gelişirsin. O internette ki boy uzatma taktiklerine de hiç bakma işe yaramıyor. Bu kardeşin denedi bir faydasını göremedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutluk Kağan -- 3 Eylül 2019; 3:2:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayaninsan

Bu mesaj silindi.
    Gecmis olsun

• Yaşayaninsan Y kullanıcısına yanıt
    165'i geçersen dua et

Arkadaşın boyunda ne var Allah'a şirk mi koşuyorsun bu hayatı o mu seçti sizin gibi zihniyetler hayatta bir işe sap olamamış insanların burada insanları rencide etmesi garip.

Cem yılmaz boyu 1.7 m adam ciddi para kaldırıyor ve istediği hatunu götürüyor.Boyu kısa olupta kız ve para 2 side bolca var ve bunun gibi nicelerini sayarım.

Benim boyum cem yılmaz gibi kısa ama param ve rahatlığım kimse de yok kız desen ağzına bakar ve parana bakar ne kadar kız benimle evlenmek istedi ben kabul etmedim.Sizin gibi uzun boylu cahiller anca gelip burada boş yapsınlar.

Arkadaşa gelecek olursak annenin ve babanın boyu belli fazla uzamazsın ama yaşın büyüdüğü zaman bunları kabul edeceksin şimdi ergensin sakın bu sebeple aileni üzme en fazla 1.7 olursun buda türkiye şartlarında yeter önemli olan okumana bak tıp oku doktor ol hayatını kurtar yada severek yapabileceğin bir meslek seç o şekilde ilerle boy bence en son takılacağın durum tabi önemli ama mesela 1.5 boyun yok ki araba kullanmanı engellesin 1.6 ve üzeri sorun yaratmaz.Bir çok çevremdeki insanlar keşke sağlığım olsa da boyum kısa olsaydı diye dertleniyorlar.Her zaman unutma .... yere olandan korkacaksın abi tavsiyesi bkz. Ali ağaoğlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 3 Eylül 2019; 5:22:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Ben de o boylardaydım senin yaşlarında. Şimdi 1.95 boyunda, sarışın ve mavi gözlüyüm
    peki geniş omuzlar ve kaslı vücut...?

• Yaşayaninsan Y kullanıcısına yanıt
    O market ayranı değil, günlük sağlıklı sütle evde yapılan yoğurttan yapacaksınız ayranı.
    Sabahları bir bardak günlük süt içersen de olur, uykunu deliksiz karanlık ortamda uyuyacaksın, uyumadan 2 saat önce elektronik ekranlara bakmayı bırakacaksın birde yüzeceksin ozaman genetiğinin müsade ettiği Max uzunluğa ulaşırsın.
    Derslere aban karı kızı şimdilik sal dert etme.

• liseye ilk girdiğimde sınıfın en kısasıydım tam hatırlamıyorum ama 155 - 160 civarı olmam lazım. geçen haziran liseden mezun oldum 11 ve 12 de deli gibi boy attım şuan 183 üm. hala uzamaya devam ediyorum. hiç basket oynamadım ayranı sadece dönerin yanında içtim. bir arkadaşım var 8 den beri tanışıyoruz 8 de 165 falandı lisede basket takımındaydı düzenli spor yapardı sadece 10 cm uzayabildi. uzayacağın varsa uzarsın yoksa ne yapsan fayda etmiyor.

annem 153 babam 164 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 3 Eylül 2019; 11:6:35 >
    Hareketlere bak sanarsın 1.90, çocuğun ailesiyle dalga geçip birde kendini haklı sanman zavallıca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vexra

Hareketlere bak sanarsın 1.90, çocuğun ailesiyle dalga geçip birde kendini haklı sanman zavallıca.
    1.90da çok fazla sırık gibi. Benim boyum ideal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Kesinlikle hocam, eğer birinin uzayacağı yoksa isterse meditasyon yapıp uyusun o boy yine uzamaz. Benim bir arkadaşım ne sağlıklı beslenirdi; bütün gün abur cubur yerdi, sağlık namına yediği tek bir şey yoktu, uyku düzeni zaten berbattı, ortaokulda bile geceleri uyurdu, gel gör ki şu an adamın boyu 1.94-95 civarı, tam boyunu bilmiyorum fakat o kadar uzun ki 2 metrelik adamlar dışında ondan uzununu görmedim dışarıda.

Konu sahibi arkadaşa gelirsek, babanın boyunun üzerine 10-13 cm ekle, yeni nesil uzun oluyor, bu yüzden bu çıkan rakam en iyi ihtimalle ulaşacağın rakamdır. Gözlemlediğim kadarıyla yeni nesilde çoğu kişi babasından 10-13 cm civarı uzun oluyor, yani çok aksi bir durum olmazsa en iyi ihtimalle gelişimin tamamlandığında 170-173 cm civarlarında olursun, hemen bu yaşlarda uzamayı bekleme, 25 yaşına kadar vaktin var senin. Uykunun ve beslenmenin de pek alakası yok gerçekten, hatta ben alakası olduğunu bir kere bile görmedim, boyunun kaç olacağı varsa o kadar olur, uyku ve beslenme gerçekten önemsiz, ben kendimi bildim bileli aşırı sağlıklı beslenirim fakat bu bana yalnızca spor yapmıyorken bile fit duran bir vücut sağladı, boyum da yaptığım hesaba göre uzadı tam olarak.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam her şeyi açıklamışsınız uyku sadece bedeni dinlendirmek içindir yani kilo,boy ile ilişkisi olduğunu sanmıyorum sadece yatarken metabolizmanın yavaş çalıştığını duydum bazıları az uyku kilo aldırır , çok uyku zayıflatır diyorlar tamamen uydurma ikiside uyku düzenim berbat bile olsa bunlar uyku bana hiç katkı sağlamadı.

Ben seni çözdüm. Her konunun altına insanları aşağılayıp kızdırıp ilgi görmeye falan çalışıyorsun, bi psikoloğa git yardım al.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fazla dert etme bende 2 hafta önce 15 ime girdim benimde boyum 161 162 civarı bende boy ile ilgili konu açmıştım bakabilirsin profilimden sana günlik rütimlerimi söyliyim

sabah kalkıyorum, 3 yumurta haşlama zeyin,peynir,kavurma, 1 bardak süt içiyorum kahvaltı yapmadan önce 5 dk lık boy uzatma haraketleri yapıyorum öğlen ve akşam ise ne bulursam yiyorum sabah ve akşam farklı boy uzatma hareketleri yaparım telefonumda boy uzatma kitapının pdf si var baya yardımcı oluyor esneme hareketleri ve tavsiyeler var ayrıca play storeden 100 şınav diye uygulama var onları uyguluyorum ve evde dokunamadıgım yerlere zıplayarak dokunmaya çalışıyorum sende bunları uygulayabilirsin bide ergenlige ne zaman girdin benim ergenlige gireli 1 sene olmadı daha var ergenliğe giriş yaşı da önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PEKERABİ -- 3 Eylül 2019; 13:15:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

Valla hocam ortaokul lise boyunca asla geceleri uyumadım(yazın tabii) boyum suan 194(aşırı uzun ve kötü). Gece uyumak Ne kadar etki eder bilmem ama sağlıklı beslen, güzel uyku çek, paso basket oyna, ip atla. Bunlarla sınırlarını zorlarsın genetiğinin.

Alıntıları Göster
    hocam senin genetik iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: farken12

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Nasıl bir yalnızlık depresyonu yaşıyosun sen? İnsanlara laf atarak aşağılamak ne senin ne başkasının hakkı.

Empatiden yoksun mahlukatın tekisin, ailen seni zerre iplemiyor belli ki. Bu açıklığı bizim laflarımızdan kapatmaya çalışıyosun.

Zavallısın. Bloklamaya bile değmezsin.

---

Boy yüzünden stres yapmayın bu dünyada uzun, kısa bir şey olmuyor. Türkiyedeki kız ortalaması da malum. 15 yaşındasın daha, 22ye kadar uzayabilirsin.

Doktora gidip bi hormon değerlerini gözden geçir. Uzamadığını düşünüyosan hormonlarda sıkıntı vardır. Daha gençsin boy stresine girip hayatını batırma kendi kendine :) Keşke o yaşta ben olsam, boyum o olsa...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.