Şimdi Ara

15 yaşındayım öneri istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eşit ağırlıkçı olduğum halde sayısaldan ortalama ile geçtim 2 senedir. Fizik ve kimyadan zerre anlamıyorum.
    Kimya 36
    Fizik 52
    Kimyacı şereflilik yapmasaydı proje verseydi teşekkür alabilirdim
    Sistem baya değişti kalmak o kadar kolay değil. Merak ettim nasıl kaldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denim15

quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

Bende kaldım. 49.14 le. Seneye takrar edeceğim sanırım. 9. a gidiyorum bende. Çalışmak istiyorumda ailem okumam için zorluyor

işte malesef :( bende 49 dan kaldım aynen sorumluluk sınavı filan var dedi hoca kalanlara ama sanırım beni üzmemek için demiştir, Diye düşünüyorum.

sorumluluk sınavı var tabiki zayıf olan dersini verirsen ortalaman 50'yi geçer ve sınıfını geçebilirsin galiba onu bi araştır 1 yılın boşa gitmesin
  • ingilizce öğren gerisi gelir

ciddi bir şekilde
  • İngilizcen iyiyse Fatih,eminönü yani çarşıda dükkanlarda çalışabilirsin adamlara ingilizcem iyi dersen bu senin için +'dır spor yapıyorum mal,eşya taşımakta sıkıntı olmaz dersen buda +2'dir
  • ingilizcen iyiyse, fatih belediyesinin ask me diye bir projesi var. sultanahmette, fatihte falan turistlere yardımcı oluyorsun. aylık 350-400 gibi bir para veriyorlar ama ingilizcen çok gelişiyor. arkadaşım gitti oradan biliyorum
  • Nasıl kolay değil bizim okulun prestijini yukseltcekmis yeni müdür hocalar yüksek sözlü bile giremedi müdür yüzünden sadece bizim sınıftan 16 kişi kaldı ve şubeler arasında en az kişi kalan sınıfların başındayız gerisini sen dusun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.