Şimdi Ara

15 yaşındayım öneri istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben 15 yaşındayım ve çalışmak için önerilerinizi bekliyorum istanbulda ne gibi yerlerde çalışabilirim sınıfta kaldım ve yaz için iş arıyorum açıkdan bitirebiliyorsam öle yapmayı deneyeceğim bu yaşda ki işler için çok önemli olmasada ingilizcem muazzam bir seviyede hocam demişti sen işlerin iyi gitmesse çevirmenlik yap mutlaka diye bu yaşta böle birşey mümkünmü veya bu mümkün değilse berber harici ne gibi işlerde çalışabilirim

Boyum : 1.76
    Kilom : 61

şişman gözükmüyorum bu arada önerilerinizi bekliyorum ilk olarak alacağım şey anneme bütün yaptığım hataların sonucu için yeni bir nevresim takımı vs vs almak olur her halde :)))

Not : Bu arada sporla ilgilendiğimden birşeyleri kaldırıp götürmek vs sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denim15 -- 12 Haziran 2015; 15:01:03 >

• her şeyin farkındamısın
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

her şeyin farkındamısın

Ne gibi pardon ?
  • O yaşta zor be kardeşim. Çalışsan bile 3 kuruşa çalıştırırlar seni. Tanıdık falan varsa gidip rica edeceksin, yaz boyu rahat rahat takılacaksın, cebine parada girer. 15 yaşında biri tahminimce aylık 500-600tl kazanabilir. Tanıdık falan yoksa gidip cafelere falan sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaplıçarşıda kuyumcuda iş bul şirket açarsın kendine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive. kullanıcısına yanıt
    Parası iyi olsun'da ne kadar zor olursa olsun hem bâna ders olur dersleri makaraya alıp sınıfta kalmak yeter ki özür hediyesi alayım anneme

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende kaldım. 49.14 le. Seneye takrar edeceğim sanırım. 9. a gidiyorum bende. Çalışmak istiyorumda ailem okumam için zorluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

Bende kaldım. 49.14 le. Seneye takrar edeceğim sanırım. 9. a gidiyorum bende. Çalışmak istiyorumda ailem okumam için zorluyor

işte malesef :( bende 49 dan kaldım aynen sorumluluk sınavı filan var dedi hoca kalanlara ama sanırım beni üzmemek için demiştir, Diye düşünüyorum.
  • Millet 9 da kalır ben 10 da kaldim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: denim15

quote:

Bende kaldım. 49.14 le. Seneye takrar edeceğim sanırım. 9. a gidiyorum bende. Çalışmak istiyorumda ailem okumam için zorluyor

işte malesef :( bende 49 dan kaldım aynen sorumluluk sınavı filan var dedi hoca kalanlara ama sanırım beni üzmemek için demiştir, Diye düşünüyorum.

oyle birşey yok. kurtarma sınavlarına girmesem rahat geçiyordum. kurtarmaya çalışmadan girdim canım sıkıldı hepsini salladım sınavlarda. kıl payı kaldım iste

• çok geçmiş olsun ciddi ciddi rüyadayım felan sanmıştım gerçek olduğuna bile inanamadım beynimden vurulmuşa döndüm birden derste kağıtla kopya çekenler, Hocadan not dilenenler geçer efendi gibi tek başına takılanlar sınıfta kalır malesef :(
  • quote:

quote:

Tabiki telafi sınavı var üzmemek için olurmu? Otur zayıf dersine çalış kurtar yazın.

• Al sana oneri ders calis sinifini gec kimse senden baska bir sey istemez

• Yusac kullanıcısına yanıt
    Gerçekten varmı öle birşey eğer varsa günde 10 15 saat çalışırım yine râzıyım ama olmassa okulu bile bırakabilirim ayıptır söylemesi evimiz var kirâ yok yani kimsenin benden birşey beklediği yok ama üzmüş hissediyorum herkezi ve dedem emekli olmasına rağmen çalışıyor ve bana hârçlık yetiştiriyor.
  • quote:

Gerçekten varmı öle birşey eğer varsa günde 10 15 saat çalışırım yine râzıyım ama olmassa okulu bile bırakabilirim ayıptır söylemesi evimiz var kirâ yok yani kimsenin benden birşey beklediği yok ama üzmüş hissediyorum herkezi ve dedem emekli olmasına rağmen çalışıyor ve bana hârçlık yetiştiriyor.
    anlamıyorrum valla bu dh de butun 15 yaşındakilerin ingilizcesi cokmu super herkez cevirmenlik hesapı yapıyor ingilizcen cok iyi bile olsa o yaşta kimse sana oyle bi iş vermez
  • Günlük parayla Çalıştırabilicek yerler var , 3-4 katlı restoranlar günlük 35-40 liraya komilik yaptırıyorlar , 40 lira alırsan ayda 1000-1200 lira civarı bir gelirin olur . Fena bir Kazanç değil Öğrenciye göre fakat ne istediğin önemli .
    Gerçekten okumak mı ?
    Gerçekten çalışmak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Twist Of Fate

Günlük parayla Çalıştırabilicek yerler var , 3-4 katlı restoranlar günlük 35-40 liraya komilik yaptırıyorlar , 40 lira alırsan ayda 1000-1200 lira civarı bir gelirin olur . Fena bir Kazanç değil Öğrenciye göre fakat ne istediğin önemli .
    Gerçekten okumak mı ?
    Gerçekten çalışmak mı ?
    kalınca telafi sınavı yok. O 1 dersten kalınca oluyor. Veya 3-4 dersten neyse işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 12 Haziran 2015; 15:42:10 >
  • Twist Of Fate kullanıcısına yanıt
    Okumak istiyorum ama kendime güvencem tamamen 0 ve tekrarların olduğu bir sınıfta okumanın'da zorluğunu herkezın anladığını sanıyorum öğretmenlerin hiç biri büyük ihtimal ciddiye bile almayacaklar almanyada çalışan dayım çöpçü 11 senedir çöpçülük yapıyor ve Türkiye'deki bir doktardan daha fazla kazanıyor yani geleceğimi az çok tahmin ediyorum okusam'da birşeyin değişeceğini düşünmüyorum tabi ki burada ki yorumların hepsini okuyarak kendime bir çeki düzen vermeye çalışacağım şu anlık kararım belli değil.
  • Lise 1 de iki kez kaldim. Hemem ozel aksam lisesine yazildim. 3 sene fabrikada calisip, son sene dershaneye gittim. O fabrika gunlerim bana oyle seyler katti ki ilk sinav senesinde kazandim.
    Tavsiye eder miyim? Hayir. Lise hayatim yok gibi bir sey. Universitede bir turlu adapte olamiyordum. Ama sonra her sey yoluna girdi. Su an 4 e gectim, gazetecilik okuyorum, seneye mezun olacagim. Alttan dersim bile yok.
    Sana sunu yap, bunu yap demeyecegim. Sadece ben universiteye gelmeden once yasamiyor musum demem yeterli sanirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.