Selamlar 50 yaşlara uygun, öncelikle kalıcı ve dikkat çeken parfüm önerileri alabilirmiyim? Daha önceleri SAUVAGE ELIXR [DEX] ve BLACK ORCHID [ORC] kullandım. |
50 yaş için parfüm tavsiyesi
-
-
50 yaş için ilk aklıma gelenler
Tom Ford Tobacco Vanille
Tom Ford Beau du Jour
Creed Green Irish Tweed
Costume national Homme EDP
Dior eau sauvage parfum
Rochas Moustache
Amouage Reflection
Encre Noire A L'Extreme
Azzaro Onyx
Chanel Egoiste
Terre de Hermès edt
Bvlgarı Man In Black
Azzaro Pour Homme
-
Çok teşekkür ederim. Bunların arasında kalıcılık ve yayılım olarak hangilerini önerebilirsiniz?
-
Kalıcılıkta öne çıkanlar bunlar, kalıcılık ve yayılım olarak asla üzmez bunlar. İçlerinde fiyat olarak en uyguna bulabileceğiniz Costume National. Boyner’lerde var isterseniz bir deneyin.
Tom Ford Tobacco Vanille
Tom Ford Beau du Jour
Costume national Homme
Dior eau sauvage parfum
Amouage Reflection
-
İlginize çok teşekkür ederim. 👍
-
50 Yaş için bence klasik aromatik fujerler ve şipreleri tavsiye etmek lazım. Benim de yaş grubu aynı ve bu tarz kullanıyorum: 1-Aramis Classic 2-Geoffrey Beene Grey Flennel 3-Calvin Klein Obsession For Men 4-Davidoff Zino 5-Joop Homme 6-Pino Silvestre 7-Maurer Wirtz Tabac Original 8-Faberge Brut 9-Old Spice 10-Ralph Lauren Polo Classic 11-Jacques Bogart One Men Show 12-Ralph Lauren Polo Safari 13-Ysl Kouros 14-Chanel Antaeus.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X