Şimdi Ara

15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.745
Cevap
361
Favori
913.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
Giriş

15 yıllık peşin ödediğimiz hayat sigortasını da iptal ettirebiliyor muyuz? O iptal olması durumunda kredi yapılandırması değişiyor mu? Ya da acaba bankanın böyle bir koz öne sürmesi hakkı doğar mı ilerde?

Çünkü bize hayat sigortalı istersek şu kadar, istemezsek şu kadar diye bir sözleşme imzalattılar. Orda gerçi dask, konut sigortası vs. de vardı ama onlar için peşinen alınan toplu bir tutar olmadı ve bir süre bilgisi de belirtilmiyordu. Ben bu yüzden iptal ettirebildiğimizi düşünüyordum. Ama hayat sigortası da alınabiliyorsa iyiymiş baya.

• SeRo-34 kullanıcısına yanıt

Ben de 15 yıllık peşin ödemiştim. 45000TL hayat sigortası. Yaklaşık 39.000TL iade aldım.

Bankanın bir hakkı doğacağını zannetmiyorum. Sigortalı, sigortasız mevzusu ihtiyaç kredilerinde de var. ama ben hepsinde daha uygun faizli olduğu için sigortalı kısmı seçip, daha sonra sigorta iptali için başvurmuştum. Bunda da aynı şekilde. hiç bir sorun olacağını zannetmiyorum.

• TurkishByte kullanıcısına yanıt
    Ben de vakıfbanktan kullandım ama böyle bir şey yaşamadım kuruş bile oynamadı verilen planla yatan arasında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SuCh S kullanıcısına yanıt
    Vakıfbanktan istedim vermediler. Tbb kararını da tanımadılar hatta. Mahkeme yolu açıktır deyip kestirip attılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.