Şimdi Ara

15 Yıldır PC kullanıyorum İlk defa başıma geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllarca Bilgisayar kullanıyorum ilk defa başıma gelen durumu değil sorunu anlatıcam.

Bilgisayarın içerisinde Deep Freeze yok ama varmış gibi dosyalar,programlar geri yükleniyor ve yüklediklerimde siliniyor.

Güvenli mod'a girmiyor Shift + Yeniden başlat ile seçeneklerden Başlangıç ayarlarına tıklıyorum Yeniden başlat diyorum normal şekilde başlatıyor.

Fark etmem zamanımı aldı lakin 5 kere Cs Go silip yüklemem ile akk aştığım için sinirlendiren hadiseyi yeni fark etmiş bulunmaktayım.

Bütün sağlam silme programlarını yükledim ama reset veya yeniden başlat yapınca Deep Freeze gibi eski haline dönüyor ama bilgisayarda Deep Freeze yoktur!

Sorun sizce ne olabilir.Bir çok siteleri gezdim ama pek çözüm bulamadım.

Yeni Virüs geliştirdiler ise helal olsun

• Format

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murekkep yalamis

Format

Bu format olmasa biz napardık

Ayrıca konu sahibi arkadaşım, şurayı bi incele istersen. Eğer virüsse belki işine yarar :

https://forum.donanimhaber.com/ilk-yerli-antivirus-chomar-i-denedim--124075057

• Bir Sürü antivirüs ile tarattım bir sonuç bulamadım.
    Şimdi Çomar mı bu virüsü bulacak boşuna hafızayı doldurmayalım malum bilgisayar çöker
    Deep Freeze var gibi bir virüs yapmışlarsa fena olmuş açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Bir Sürü antivirüs ile tarattım bir sonuç bulamadım.
    Şimdi Çomar mı bu virüsü bulacak boşuna hafızayı doldurmayalım malum bilgisayar çöker
    Deep Freeze var gibi bir virüs yapmışlarsa fena olmuş açıkçası

Bu konu benim hocam. Ben bi üstünkörü inceledim. Ama yine de sen bilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Format

Ayrıca konu sahibi arkadaşım, şurayı bi incele istersen. Eğer virüsse belki işine yarar :

Okudum ve abartmiyorum.anlatilanlar eger dogruysa pc hack yemis olabilir

• Bilgisayarına üzüldüm kardeşim. Bu antivirüsler hiç bir işine yaramaz umutlanma bence. Birisi başka bir şey bulana kadar en iyi çözüm format bence. Bilgisayarını başkası da kullanıyorsa o da yapmış olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce Avira'yı yükle(Kaspersky ya da Norton da olabilir). Bir tam tarama yaptır. Ama önceden bir antivirüsün varsa kaldır. Sonra Malwarebytes yükle (gerçek zamanlı koruma devre dışı kalsın), veritabanı güncelleştirmelerini yap ve tarat. Eğer sorunun çözüldüğünden emin olmak istersen AdwCleaner'i de deneyebilirsin. Formattan önce bunları denese daha kısa çözülebilir.@NitroNos
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Format

Okudum ve abartmiyorum.anlatilanlar eger dogruysa pc hack yemis olabilir

• Sorunu buldum virüs , Trojan ,Hacktool vs vs.
    Bilgisayar açıkken antivirüs felan yüklenmiyor , indirmeye kalktığınızda otomatik kapatıyor , Chomar'ı yüklim dedim indirirken hata verdi.
    İnternette gezerken klavye çalışmamaya başladı , Antivirüs indirirdikten sonra winrar dosyalarına otomatik şifre konuluyor felan en son Usb ile Kaspersky boot ettim scan edip siliyor Sonucu yazarım tekrar
    Kimsede bunu söylemedi ya bilgili insan az var donanımhaber'de
  • Chomar , Kaspersky gibi boot halinde ayrı bir işletim sistemi gibi çalışırsa neden olmasın bizde kullanırız.
    Ayrıca buna yüklerken buna benzer hatalar aldım.

Ve son olarakta Kaspersky boot hali Chomar'da bu şekilde yapsa güzel olur.

• Bir hatayı araştırman bulman ve de çözüme ulaşman 6 saat belki 2 gün
    Tek format windows 10 sisteminde 22 dakika + sürücüler 10 dakika toplam da 32 dakikaya bilgisayar hazır
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    Önemli evraklar , programlar , AKK olduğundan dolayı malesef dediğiniz gibi olmuyor
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Yapacağın tek şey özel belgeleri D sürücüsüne taşımak format esnasında sadece bölüm 1 yani c ye format atmak
    Diğer çözüm USB Bellek yada Taşınabilir HDD
    Bu bilgisayara takacağım herhangi cihaza virüsün bulaşmayacağının garantisini veriyorsan neden olmasın.
    /D sürücüsünü kurmama izin verse ki verse bile klavye ve mouse çalışmıyor.
    Usb bellek ve taşınabilir hdd en saçma yöntem olarak buluyorum.
    Herhangi dosyayı taşımaya kalkınca veya kurunca hemen reset atıyor ve fare , klavye çalışmıyor.
    teamviever yada alpemix varsa yolla bi pc için bir bakm yapabilirim istersen bu büyük ihtimal virüsten kaynaklanmıyor.
    Şu anda kaspersky Cmd komutuyla bütün dosyaları tarayıp virüsleri siliyor.
    Teamviewer var eğer düzelmezse atarım
    Benim uygulayacağım işlem 5 dakikanı almaz hatta kaspersky dan daha kısa sürecektir.
    %66'da bitsin size geri dönüş sağlarım hazır başlamışken hepsini silsin kurtulayım.

Gene aynı sorun devam ediyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.