Şimdi Ara

150.000 Kmdeki M3 Gider mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araçların motor durumunu km'lerin den tespit etme anlayışını silin artık kafanızdan. Herhangi bir mekaniğin durumu sihhatine bakılarak test veya uzman ellerde böyle karar verilir düz hesap km sine bakılarak değil. 150 bin km motor bitirmek için gayet uzun bir km'dir. Kişi isterse o km mesafesin de 3 blok değiştirir. Yok bu işin standardı bunu bilin yeter.
    Yaşını almış her araç güç kaybına uğrar. Uğramaması için düz bakımları değil ayrıntılı bakımlara ihtiyaç duyar (blok içi). Her BMW kullananı pilot sanıyor millet. :)
  • çok boş konuşanlar var yine her zaman olduğu gibi.. 150.000km sınırı getiren arkadaşa %91 kondisyonlu 5.40i verelim, 2003 model, 447.000km'de, sussun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

çok boş konuşanlar var yine her zaman olduğu gibi.. 150.000km sınırı getiren arkadaşa %91 kondisyonlu 5.40i verelim, 2003 model, 447.000km'de, sussun!

Sen bilmezsin ,bizdeki arabalarda düzenek var.100 binden sonra kendini imha edecek şekilde programlanmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

çok boş konuşanlar var yine her zaman olduğu gibi.. 150.000km sınırı getiren arkadaşa %91 kondisyonlu 5.40i verelim, 2003 model, 447.000km'de, sussun!

Sen bilmezsin ,bizdeki arabalarda düzenek var.100 binden sonra kendini imha edecek şekilde programlanmış.

• hiç bir şey olmaz nice bilindik marka var 700 800 bin km yapıyor bmw mi yapamayacak ama baktın kondüsyonu iyi değil bir sandık motora bakar iş dert etmeye gerek yok
  • quote:

tech hocam m62 tub44 motor farklı o 1 milyonu bile rahat yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

mission imposible da laptopun kendini imha ettigi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 510binde m3 SMG
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=175239442

• Ölmüştür o motor,gitmez.Bi sandık motor'a bakar

• sana gitmez orası kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

hocam geçenlerde forumda bir arkadaş vardı şöyle bir sözü vardı:ilk sahibi bmw'ye biner,bmw ise ikinci sahibine biner böyle bişeydi galiba dikkat etmekte fayda var

m3 fena biner

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Ölmüştür o motor,gitmez.Bi sandık motor'a bakar

yeni motor yedek parça olarak geliyor ve yurtdışı fiyatına alınabiliyor değil mi ?

araç gibi 2.5x kat fiyata gelmez

yanılıyor muyum ?
  • Geçen bizim R9'la M3 kovalıyorum. İbre geldi 200'e vitesi çat diye 4'e attım. Bir anda sol şeride geçtim M3'le burun burunayım. İbre yavaş yavaş Veglia yazısına doğru geliyor sonra ne olduysa M3 bir anda yanımdan kayboldu. Baktım üstünden dumanlar atarak aynada kayboluyor. Hemen frene bastım 230'dan 50 km'ye 50 metrede indim el frenine asılıp u çektim. 3.2 sn'de 100'e çıktıktan sonra M3'ün yanına yanaştım. Sıkışan sürücü camına elimle destek vererek açtım, hızdan kapanan aynayı düzelttim. Karizmatik bir ses tonuyla "Hayırdır dostum. Geçmiş olsun. Ne oldu arabaya?" dedim. Adam "Abi 149 bin km'deydi senle kapışırken 150 bine gelmişim. Malum M3 motorları 150 binden sonra gitmiyor." dedi. "Peki kolay gelsin o zaman başka zaman kapışırız tekrar dedim.". Kapıyı açtım, yere düşen cam rüzgarlığını takıp arabaya bindim. Tam o sırada marşa bastım ki çalışmıyor. Meğersem akü bitmiş. Yine karizmatik bir şekilde arabadan indim. Bir elim kapı direğinde bir elim direksiyonda arabayı iterek ufukta kayboldum.

Şaka bir yana 150 bin km motor düzgün kullanıldıysa hiçbir şey olmaz. Alırken kompresyonunu ölçtürün, dynoya çıkarın. Sonuçlar iyiyse birşeycik olmaz.

• GİTMEZ ALMA.
  • performans araçlı otomobillerin ömrü fazla uzun olmuyor diye biliyorum. sürekli sıkıntılı birisi kullandıysa ilerde yağ yakma gibi problemlerle karşılaşırsınız.

araç sıfır motor isteyebilir. bir ihtimal tabi

bellide olmaz belkide 150 bin km daha gidecek
  • Affetmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gider gitmesine ama bi gün gitmezse o zaman yandın işte çıkardığı masaflarıyla hayata küsebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.