Şimdi Ara

150.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili Forum üyeleri daha öncede bu konu ile ilgili yardımlarınızı istemiştim..

Hala kararsızlık içerisindeyim, yılda en fazla 15.000 km yol yapmaktayım...

E segmenti olmak kaydıyla başlıkta yazdığım üzere bir bütçem var...

Gönül ister ki dizel otomatik olsun ama sanırım bu bütçeye sadece superb, s60 veya passat v.b. alınabilmekte...belki s60 premium olarak değerlendirilebilir diğer ikisine göre...

Lakin artık bu paraya tam premium olsun mercedes, bmw v.s. ve dolayısıyla az km yaptığımı düşünerek benzinli olmasını da göze almaktayım...

Değerli yorumlarınızı bekliyorum hep beraber karar verelim de bitsin kararsızlık...teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afb -- 25 Ocak 2017; 15:33:45 >

• tomofil tutkunu kullanıcısına yanıt
    2015 c olacağına 2013/2014 E daha mantıklı değilmidir sizce...
  • 520i'lere bakabilirsin. Allah gönlüne göre versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afb kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer konunuzda 5.20i yada e180 önermiştim

Bu konuda D segment diye belirttiğiniz için, E genişliğine ihtiyacınız olmadığını düşünerek söyledim.

E segment olacaksa e180 yada 5.20i
    D segment olacaksa C180

bu 3ü arasında son kararınızı verin bence

Edit: şu testi de izlemenizi öneririm
    https://www.youtube.com/watch?v=ozby9jUgx8c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomofil tutkunu -- 25 Ocak 2017; 15:18:33 >

• tomofil tutkunu kullanıcısına yanıt
    evet pardon E segment yazacakken etrafımdakilerin dırdırından d yazmışım.. o kadar enjekte ettiler psikolojime..:)

teşekkür ederim ilginize...:)
  • Bu fiyata F10 - BMW 5.20i alınır mis gibi binilir.

Ayrıca ZF farkıda güzel bir artı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 25 Ocak 2017; 15:36:6 >
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    E180 daha mantıklı gibi geliyor... ondaki ZF olmasa da sıkıntı olmaz sanırım değilmi? daha doğrusu zevk dışında değerlendirmede nasıl olacağı konusunda yardım ederseniz sevinirim...

daha doğrusu bmw de olur mercedes te olur...
  • Zengine ötv vs hikaye forum birbirini yesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myz1453 -- 25 Ocak 2017; 15:47:44 >
  • afb kullanıcısına yanıt
    E180 tercih etsenizde sıkıntı olmayacaktır sonuç olarak 5 ve E serisi iki markanın kendini çoktan kanıtlamış modelleri, kalite ve sorunsuzluk açısında zaten benzer modeller.Yani birbirlerine çok büyük üstünlükleri yok.Burada tercih çoğunlukla tasarıma göre şekillenir yani ikisindede yüksek ihtimal sorun yaşamazsınız.

Ben şahsen tercihimi 5.20i'den yana kullanırdım.Daha sportif ve bana göre daha güzel bir tasarıma sahip eğer siz daha klasik ve ağır bir tasarıma sahip olmasını istiyorsanız E180 tercih edebilirsiniz.Bunun haricinde hangisini seçerseniz seçin pişman olmazsınız.

E180 kullanmadım ama geçtiğimiz 1 haftayı 5.20i ile geçirdim. Şanzımanı çok konforlu ve motor ile çok uyumlu.Bunu haricinde kullandığım F10 premium paketti ve tamamen dijital göstergelere ve soft close kapılara sahipti.Özellikle soft close denilen sistem çok hoşuma gitti çok gerekli bir sistem olmasada güzel bir özellik.Ayrıca F10'un ses yalıtımınıda çok başarılı buldum.Bunun haricinde ise BMW'deki 170 hp'lik motoru başarılı buluyorum özellikle ZF markasının kalite ve sorunsuzluğuna olan sempatimden dolayı ve tasarımının daha dinamik ve bana daha çekici gelmesinden dolayı benim tercihim 5.20i olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 25 Ocak 2017; 17:45:26 >

• o sınıftaki benzinliler c sınıfı araç gibi yakmayacak, arkadaşın 520i'si istanbulda 14lt altına düşmüyordu, benzinli e kullanmadım onu bilmiyorum ama çok da farklı değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

Zengine ötv vs hikaye forum birbirini yesin...

Yanlış düşünüyorsun, örneğin 150 bine sıfır yada az kullanılmış e yada 5 serisi alabilecekken 150 bine şuan daha kötü bir araç almak zorunda kalacak. Şuan sıfırları ve full olmayanları 190 bin zira.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E sınıfı alacaksanız 150 bine, araç elbette 2. el olacaktır. Bunu da göz önünde bulundurun.

• F10 520i alın mümkünse premium paket olsun. Bugüne kadar bindiğim araçlarım içinde en çok keyif aldigim arabaydi f10.. kesinlikle tavsiye ederim.

• E180 ilk tercih yada 5.20i düşünebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.