Şimdi Ara

150.000 üst sınır sıfır SUV dizel otomatik Ne Alınır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. El Olarak Düşünmüştüm Kararı Değişebilir Diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 22 Aralık 2016; 6:50:26 >
  • Kendime alacak olsam 2. el Audi Q7 3.0 TDI Quattro alırdım.
  • D segmenti araç alırım suv 4x4 olmadıkça...
  • 3008 ne zamandan beri SUV oldu haberimiz yok
  • Bu liste arasından tabikide yeni 3008 çağın ötesinde bir araç olmuş pejo için. Ben olsam bir çılgınlık yapıp ikinci el range rover evoque alırdım 2-3 yaşdan bi sıkıntı olmaz.
  • Skoda Kodiaq dizeli 2.0 lt olacagı için fiyatı fazla olacaktır. benzinli suv almak ise riskli iş kesinlik yakıt tüketimi çok olacaktır.

kendimde suv araştıması yapıyorum. şuana kadar bütçeme göre kafama göre bir araç bulamadım! SUV deyince bu bütçe ile 2.el Q5, XC60 yada X3 tercih ederdim ben olsam.
  • crv
  • Bende Honda CRV alırdım.
  • Jeep Cherokee al geç. İmaj olarak bahsi geçenleri ikiye katlar. 2.0 canavar gibi motor ve gerçek bir SUV...

Önden çekişli araçlara SUV demiyorlar mı acaip gülüyorum.
  • 150.000 TL ye üst sınıf dizel otomatik SUV demişsiniz ama yok ..Ancak SUV taklidi Crossover araçlar var..bence bunlara verilecek paraya da yazık
  • Compass çok yakar ikinci eli zor
    Koleos tutulmadı tutulmaz
    Xtaril gereksiz çok pahalı
    3008 ve Kadjar alınır yakıt tarafında üzmez qashqai kadjar ile neredeyse aynı alınır

150 üzerinde adam akıllı iki tane suv var gerisi hikaye toyota land cruiser ve mitsubishi pajero dakar kazanmış arabalar arabaya bindim dersin
  • Bizde zaten Dakar'a katılmayacağız
    Koleos daha satışa çıkmadı 1.6dizel otomatik Cvt iddialı duruyor. Satışa çıkmamış aracın tutulmadığı yorumu yanlış
    Kodiaq 1.6dizel dsg olmayacağı açık illa 4x4 olsun demiyorum crossover yada suv sonuçta yüksek yüksek araç bakıyorum Kuga 1.5 dizel otomatik seçeneğini de düşünüyorum ancak aracın nezaman satışa çıkacağı belli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 ile test sürüşü yapın derim
  • o paraya 3 tane araba alırsınız. fazla yüksekten uçmaya gerek yok bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz444

Bizde zaten Dakar'a katılmayacağız
    Koleos daha satışa çıkmadı 1.6dizel otomatik Cvt iddialı duruyor. Satışa çıkmamış aracın tutulmadığı yorumu yanlış
    Kodiaq 1.6dizel dsg olmayacağı açık illa 4x4 olsun demiyorum crossover yada suv sonuçta yüksek yüksek araç bakıyorum Kuga 1.5 dizel otomatik seçeneğini de düşünüyorum ancak aracın nezaman satışa çıkacağı belli değil

Kuga şubat dediler ama ses seda yok nissan bakmayın renault koleos gidip bakılabilir 3008 fiyatı 150.000 e dayanmadan önce mantıklıydı benim gözümde dizel olmasada en iyi seçenek tucson gibi geliyor full donanım mis gibi araç tek üzecek konu yakıt ama 177 hp için değer gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008
  • SUV= Subaru, Mitsubishi, Toyota

Dizel sıfır ayarında Forester var. Alın keyfinize bakın
  • Bende bu tarz araç bakarken en son pickup olarak yeni ford ranger ı keşfettim. 100bin gibi rakama sıfırını alıp üstüne 15 binlikte aksesuarı koydunmu tadından yenmez. Aracı test ettim ve hiç beklemediğim konfor var. Birde inanılmaz güven veriyor sanki millete vursam üstünden geçicem gibi
     150.000 üst sınır sıfır SUV dizel otomatik Ne Alınır
     150.000 üst sınır sıfır SUV dizel otomatik Ne Alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 3 Ocak 2017; 9:28:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.