Şimdi Ara

150-170bin tl araç tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Superb kadar geniş ve rahat ettirmez belki ancak farklı bir sürüş zevki vereceği kesin...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2016_borusan-4.18-i-grancoupe-prestige-bagaj-elektrk-19.000-km-463781920/detay

Piyasa da A4 olarak 2015 modelleri 170-180 bin civarında satılıyor da Superb sonrasında A4 biraz yavan gelir bence.. A6 ya bakacak olursanız da bütçeniz civarında 2012-2013 model TDI lar var ancak km leri yüzbin e yaklaşmış şekilde...

Yıldız olsun da ne olursa olsun derseniz E180 ler var 180 bin TL civarında...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ustunyildiz_2015-model_54.000-km_hatasiz_boyasiz_edition-e_bayii-471688298/detay

ahhh ahhhh üstad. ocağıma incir ağacı diker bunlar. yılda 60.000km yol yapan birisi olarak bu arabaları alırsam sen hesap et gerisini.. birde performanslı kullanıcı olduğumu düşünürsek yılda extra 10-15bin tl harcarım yakıta.

• profession P kullanıcısına yanıt
    Valla patron o zaman yapacağın en iyi şey aşağıda..

Yaris Hybrid + LPG.... Çerez parasına gezersin yılda 60 Bin Km yi...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-hatasiz-toyota-472377922/detay
    2 aracın ötv oranları aynı değil fiyatına değer demek zor, ama aracın sıfırı bayide var nasılsa test sürüşü yapabilirsin hatta skoda bayilerinde superb için arka koltukta test imkanı bile sunuyorlar, ondan sonra karar verirsin zaten
  • BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    a6 2.0 tdi favorilere ekledim, yarın arıcam,
    3.0 tdi biraz fazla abartı olur.

peki sizce 5.20d mi a6 mı ??
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    süperb in sıfırı ile test sürüşü yaptım ama bendeki süperb. le arasında neredeyse hiç bi konfor farkı hissedemedim bu yüzden üste 60-70bin vermek hiç mantıklı gelmedi.

hep sürücü olacağım için arka koltuğun keyfini maalesef çok fazla kullanamayacak olmam beni kahrediyor
  • BIXI MAN kullanıcısına yanıt

bununla ancak bisiklet niytine bi tur atarım
  • Yeni xtrail fullu 190 bin liste fiyatı 180 e alırsın sanırım

yada tigu highline + r line ama xtrail de ki kadar suv hissi vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qyburn kullanıcısına yanıt
    tiguan ı beğenmiyorum çok fazla.

xtrail mantıklı onu değerlendiriyorum aklımda
    premium olayına çok takılma makyajlı xtrail gayet kaliteli ve büyük bir suv a6 yada 5 ten daha keyifli bence

ben de aynı duyguları panaromik camtavan için hissediyorum, şoförsen bi anlamı kalmıyor
  • Mazda 3 diyecegim de o da C sinifi, Super B'den inip 3'e binmek de pek mantikli degil gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İki aracında yürütme masraflarına bakmak lazım..

Bakımları vs be tutar.. parça fiyatları işçilik vs ...

Ben 520 derim ama işletme maliyeti sanki A6 'ya göre yüksek olacak gibi geliyor bana..

• Hocam o kadar para verdikten sonra sıfır araba alırım.Sadece premium diye ikinci el araba almam.60.000 km yaparsanız yılda nissan dan uzak durun.Nissan bakımları10.000 de bir.X trail bakımları ortalama1000 TL.D suv alacaksanız Renault koleos öneririm.Bakımları20.000 de bir.160 beygirlik 4 control talisman da alabilirsiniz gırtlak dolu.Ayrıca yeni insagnia da bakabilirsiniz.

• arda2007 A kullanıcısına yanıt
    aslında sıfır almak tabiki mantıklı ama sıfır araç fiyatları çoookk ama çoookk pahalı.. 170bin TL çok para ama vergilerden dolayı bu paraya bile sıfır sağlam araba yok bence.
    merco, audi ve bmw nin bu segment sıfırları 250-300bin TL den başlıyor.

renault; kesinlikle istemem. yazık o kadar para renaulta verilmez bence.
    nissan dediğin gibi ise servisi beni yorar. hani bi tek masrafı değil, git gel onunla uğraşamam.
    insignia; nedense bi türlü içim ısınmadı o araca.
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    aynen hiç mantıklı değil.
  • Çok güzel benzettin bravo

A4 de kısaltılmışı o vakit

• subaru forester alabilirsin
    mazda cx 5 de olabilir
  • mazda cx 5 in dizel seçeneği 2.2 motor ile. mtv si çok yüksek ve şuan 2. el satlık hiç yok neredeyse. 1-2tane var.

subaru forester ı değerlendiriyorum.

ama aklım hep audi a6 da.
  • Tek bir araba söyleyeceğim

Bmw 3.20d GT xdrive

2014-2015 50-60 binde araç bulmak mümkün ve 5 serisinden daha büyük heybetli bir araç. Tiguan kredim bitince satış buna geçeceğim bende

• arkadaşlar tekrar selamlar..

sedan araçtaki konforu suv.da yakalarmıyım bilemedim?? onun için sedan araçlar ön planda şimdilik.

tercih seçeneklerini 3 adet baba arabayla sınırlandırmaya çalışıyorum;

- audi a6 2.0 tdi (2012-2013 model, 90.bin km civarında)
    - mercedes c200d (2014 model 50-60bin km. civarında)
    - bmw 5.20d (2013 model 100bin km civarında )

bu araçları kullananlardan rica etsem tecrübelerini bizimle paylaşabilirler mi?

bu paralara renault, peugeot, citroen, fiat, opel, mazda, hyundai gibi araçlar önermeyiniz lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.