Şimdi Ara

150-170bin tl araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şuanki arabam: 2015 dizel otomatik Skoda Superb. model yükseltmek istiyorum.
    170bin TL civarında bütçem var. Dizel Otomatik araba almayı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Audi A6 2. el 2013 model temiz bikaç araba var 160-170bin tl bandında. ?
    bmw 5.20d 2012 model ?

hani bu kadar para verip 2012-2013 model bi araba alınırmı açıkcası çok kafam karışık.
    bunun yerine skoda superb in sıfırını mı alsam diyorum.

şayet suv.a yönelecek olursam biraz daha fazla alternatifim var.
    2015 ve sonrası dizel otomatik modellerden;
    nissan x-trail
    honda c-rv
    hyundai tucson
    jeep chrokee

önceliğim binek araç ama suv da aklımı çelmiyo değil özellikle de xtrail

yorumlarınızı merakla bekliyorum..

saygılar....

• O bütçeye premium araç derim üstüne para koyun gene de premium alın. 1-2 yaşında temiz bulursanız da olur fakat sıfır alırsanız kafanız rahat olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • premium araç derken? yukarda yazdığım araçlardan hangisi premium değil ki?
    model öneriniz var mı dır?
  • C-rv parasını haketmeyen bir araç.170bin tl varken(Şahsen)ben 4 5 yasindaki araclara vermezdim.

Ve yine(šahsen)jeeplerin tasarimini begenmiyorum.Ben almazdim :)

bu arada siz tuscon'un 2.0 motorlusundanmi bahsediyorsunuz hocam?

• A6 520d ve cherokee dışında premium araç yazmamışsınız bunlar mecbur 5-6 yaşında olmak zorunda alabilmeniz için.

Yerinizde olsam bunlardan alt sınıfta ve yaşı daha düşük premium araçlara bakarım. A6 değil A4 bakarım mesela sizin için boyut ve hacim sorun olmazsa.

• tucson un dizel otomatik modeli 2.0 zaten başka yokki.

4-5 yaşındaki araçlara vermeye bende pek sıcak bakmıyorum ama audi a6 2013 model 100bin km.yi geçmemiş araçlar hala çok diri duruyorlar usta.

sence olmayacak modelleri söylemişsin ama birde olabilecek araçlar ile ilgili tavsiye verebilirsen memnun olurum..
  • d sınıfı yeterli değil mi? yeni kasa a4ler 185 civarıydı en son, makyajlı olmasa da f30 bmw 3320d alınır yine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    750.000 TL otomobil tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    valla usta skoda superb. den sonra d segment yeterli gelmez emin ol. a4 şuan kullandığım araçtan çok fazla artısı olan bi araba değil bana göre. f30 bmw 3.20 de bu segment için küçük kalır biraz. açıkcası d segmentte kalacaksam superb in sıfırını almayı tercih ederim.
  • _opeth kullanıcısına yanıt
    hiç incelememiştim. bi göz atıcam usta eyvallah. ama ilk gördüğüm yakıtı biraz daha fazla gibi. benzinli modellere çok yakın yakıt değerleri. yılda 60bin km yol yapıyorum ortalama. onun için yakıt biraz önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

A6 520d ve cherokee dışında premium araç yazmamışsınız bunlar mecbur 5-6 yaşında olmak zorunda alabilmeniz için.

Yerinizde olsam bunlardan alt sınıfta ve yaşı daha düşük premium araçlara bakarım. A6 değil A4 bakarım mesela sizin için boyut ve hacim sorun olmazsa.

Skoda superB gibi d sinifinin krali olan aractan inip a4 e mi vericek 170bin?Onu geçtim adam model yukseltmek istiyorum demiş model inmek istiyorum dememiş. :)

...

Suv segmenti olarak saydiginiz araclardan başka da yok hocam vallahi.Q2 ve x3 un fiyatlari ucmuş zaten.

Önerim xtrail veya tuscon olurdu.En mantikli bu araclar geliyor.

• profession P kullanıcısına yanıt
    sendeki 2015 eski kasaysa, yeni kasaya geçmen mantıklı o zaman
  • Superb kadar geniş ve rahat ettirmez belki ancak farklı bir sürüş zevki vereceği kesin...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2016_borusan-4.18-i-grancoupe-prestige-bagaj-elektrk-19.000-km-463781920/detay

Piyasa da A4 olarak 2015 modelleri 170-180 bin civarında satılıyor da Superb sonrasında A4 biraz yavan gelir bence.. A6 ya bakacak olursanız da bütçeniz civarında 2012-2013 model TDI lar var ancak km leri yüzbin e yaklaşmış şekilde...

Yıldız olsun da ne olursa olsun derseniz E180 ler var 180 bin TL civarında...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ustunyildiz_2015-model_54.000-km_hatasiz_boyasiz_edition-e_bayii-471688298/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Superb kadar geniş ve rahat ettirmez belki ancak farklı bir sürüş zevki vereceği kesin...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2016_borusan-4.18-i-grancoupe-prestige-bagaj-elektrk-19.000-km-463781920/detay

Piyasa da A4 olarak 2015 modelleri 170-180 bin civarında satılıyor da Superb sonrasında A4 biraz yavan gelir bence.. A6 ya bakacak olursanız da bütçeniz civarında 2012-2013 model TDI lar var ancak km leri yüzbin e yaklaşmış şekilde...

Yıldız olsun da ne olursa olsun derseniz E180 ler var 180 bin TL civarında...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ustunyildiz_2015-model_54.000-km_hatasiz_boyasiz_edition-e_bayii-471688298/detay

Keške arkadas benzinli baksaydida hocam bizde onlari onerebilseydik diyorum.

Dizel araclar o kadar pahali ki hukumet resmen bizi benzinli arac almaya zorluyor.

Bu arada ilanlara bir hevesle girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 23 Ağustos 2017; 0:32:42 >

• Superb daha yüksek bir model mi a4den

Uzatılmış passat derim ben ancak superb e.

• ağzına sağlık hocam. tamda böyle düşünüyorum. superb i alırken bile a4 ü tercih etmedim. bundan sonra hiç tercih etmem herhalde.. gerçekten superb güzel araba. bilen bilir, bilmeyen marka isminden dolayı onu premium olarak bile görmez.

tucson un yakıt değerleri çok yüksek. a6 diğer seçeneklere göre yaşlı.

xtrail bana da mantıklı geliyo ama bi a6 gördüm 2013 90bin km.de çok hoşuma gitti kafam karıştı....

biraz a6 ile xtrail arasında kalıyorum açıkcası.
  • Hocam şimdi gördüm dizel durumunu..

Senede 60 Bin km yapan adamı dizel de kurtarmaz... Atom reaktörü lazım o araca...
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    evet 2015 eski kasa. ya üste 60-70bin TL verip aynı aracı 2 yaş yenilemek bi türlü mantıklı gelmiyo bana bilmem yanılıyor muyum ne dersiniz?
  • BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    valla usta yol dayanmıyor derler ya işte tam da bu misal geziyorum.. ama emin ol uzun yolda superb çok onforlu bi araba. çok memnunum ama arabamın km. 80bini buldu.
    malum dsg nin çooook meşur namı var. çok şükür bugüne kadar tık demedi ama artık değiştirme zamanım geldi. zira 100bin km yi deviren dsg şanzuman sayılı :D
  • profession P kullanıcısına yanıt
    A6 2.0 TDI https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-sigara-icilmemis-cok-temiz-469814774/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-audi-a6-88.000-de-bayi-boyasiz-ciziksiz-full-plusfull-464268323/detay

A6 3.0 TDI Quattro https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-orjinal-fullllllllllllllllllllll-hatasiz-445427607/detay

520 Dhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-520-d-bayi-cikisli-bakimli-geri-gorus-hafiza-isitma-sunroof-471203843/detay

X-Trail pek önermem... Vasat bir araç... Özellikle CVT denilen pizzacı motoru şanzımanı insanın sinirini bozuyor...

3008 ikinci eli o fiyatlara alınabilir.. GT line versiyonu bile bulunur o fiyata ki gırtlak dolu araçlardır..
    Aisın japon tam otomatik şanzıman var ki , evladiyelik bir şanzımandır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 23 Ağustos 2017; 0:43:35 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.